Det här tycker kunderna
Z Comfortcar wynajmuje samochody od dobrych kilku lat( chyba z 6-7 lat) i nigdy się nie zawiodłam. Świetny kontakt telefoniczny jak i z kierowcami. Nie trzeba wpłacać depozytu co jest ważne i naprawd... Se mer
Świetna firma, zarezerwowałem vana, auyo przygotowane.na wyjazd do francji łacznie z kompletem:akcesoriów niezbędnych w francji jak np. Kamizelka odblaskowa.. samochód nowe , assitance, niestety w nie... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Jesteśmy doświadczoną firmą działającą w branży wynajmu samochodów od ponad dekady. Nasze bogate doświadczenie pozwoliło nam osiągnąć pozycję lidera na rynku. Nie jesteśmy nowicjuszami, którzy dopiero co rozpoczęli swoją działalność, ani firmą, która dynamicznie się rozwija. Od ponad 10 lat wynajmujemy samochody i doskonale znamy się na tym co robimy. Nasza historia sięga 17 czerwca 2009 roku, kiedy to wynajęliśmy pierwszy samochód na lotnisku Chopina w Warszawie - był to Mercedes-Benz W245. Rozpoczęliśmy naszą działalność z zaledwie pięcioma pojazdami, przyjętym sobie ambitnym celem - oferować najwyższą jakość usług przy najniższych cenach wynajmu. Nasz pierwszy klient nadal korzysta z naszych usług i jest z nami od samego początku. W grudniu 2022 roku wynajął u nas samochód po raz dwusetny trzeci, a w międzyczasie polecił naszą firmę swoim kilkudziesięciu znajomym, z których większość stała się naszymi stałymi klientami. Jakość naszych usług potwierdzają nie tylko tysiące zadowolonych klientów, którzy polecają nasze usługi swoim znajomym, ale także fakt, że trudno znaleźć klienta niezadowolonego z obsługi lub wynajętego u nas samochodu.
Kontaktuppgifter
Jubilerska 4, 04-190, Warszawa, Polen
- +48223790404
- wynajem@comfortcar.pl
- comfortcar.pl
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Rezerwacja
Proces rezerwacji zainicjowany o 13:00 na stronie pokazało że pojazd w wybranej lokalizacji dostępny. O godz. 17:00 Rezerwacja #157401 - nie możemy potwierdzić Twojej rezerwacji. Po co klienta wprowadzać w błąd i czy naprawdę potrzeba 4h żeby stwierdzić że się nie ma samochodu,
Serdecznie polecam.
Serdecznie polecam.
Bardzo miła i sprawna obsługa klienta.
Auta w dobrej kondycji.
Żadnych ukrytych kosztów.
Na pewno skorzystam ponownie
Bardzo dobra wypożyczalnia
Bardzo dobra wypożyczalnia. Miła i profesjonalna obsługa, szybki proces wypożyczenia oraz auto w świetnym stanie. Wszystkie koszty jasno przedstawione, bez żadnych ukrytych opłat. Zdecydowanie polecam!
Bardzo dobra firma
Bardzo dobra firma, korzystałem kilku krotnie i zawsze wszystko tip-top. Świetna obsługa, bo ze wszystkim można sie zawsze dogadać. Nie robią problemów, i szybko załatwiają sprawę, za to duży plus, no i te ceny, mega tanio nigdzie nie widziałem tak niskich cen, i żadnych haczyków. Ostatnio chyba za 10 dni użytkowania corsy, wyszło 54 zł/ doba…!
Mega Polecam..
Wynajelam w tej firmie auto pierwszy i…
Wynajelam w tej firmie auto pierwszy i ostatni raz . Zarezerwowałam auto miesiac przed wylotem, dzien przed wylotem moja rezerwacja została anulowana, po moim telefonie do siedziby rezerwacje przywrocono (podobno ktos sobie to anulowal nie wiadomo dlaczego) , przy odbiorze auta okazalo sie ze fotelik dla mojego dziecka nie jest odpowiedni mimo ze zaznaczalam wiek, po wymianie na inny fotelik z tej firmy ( fotelik tak samo nie był dostosowany do dziecka) , ogolem nie polecam wykupowania fotelikow gdyz sa w bardzo zlym stanie i nie maja fotelikow powyzej 6 miesiaca do roku czasu dziecka . Musialam zakupic fotelik we wlasnym zakresie. W dniu odbioru otrzymalismy telefon od Pana z siedziby czy przyjedziemy po niego w drodze na lotnisko a uwazam ze takie zachowanie jest bardzo nie profesjonalne, zreszta nie bylo nam po drodze wiec z naszej strony byla odmowa . Po dojechaniu na lotnisko owy Pan zadzwonil do nas iz nie dojedzie na czas odbioru auta i czy podjedziemy do siedziby , ugielismy sie poniewaz czas nas gonil, musielibyśmy czekac na niego okolo 30 minut . Takie podobne recenzje czytalismy przed rezerwacją wiec sytuacja u nas powtorzyla sie jak u innych. Do tego dodam ze auto przy odbiorze bylo brudne w srodku , my wykupilismy usluge sprzatania ale szkoda ze my w takiej kondycji je otrzymalismy . Nie polecam
I don't recommend it!!!
I don't recommend it!!!
I waited for a car for more than two hours, even though I had arranged it a week in advance. I called the rental company three times, and they said the driver was on his way. After waiting for an hour and a half, after the third call, I got the driver's number directly, who said he was just leaving. After picking up the car at 5 PM, everything was fine. Then, the next day, they called complaining that the car was dirty and issued a bill for 150 PLN. They only sent a payment link via text message with a different contract number than the one I had signed (which is very strange).
Profesionalna obsługa
Profesionalna obsługa oraz bezproblemowe wynajęcie auta.
Rezerwacja #145901
Everything was ok up until the point of return
Everything was ok up until the point when we returned the car. We filled up with fuel at the fuel station. The guy arrived on foot and made us take all of our luggage out of the boot so he could just check the spare wheel, he went all around the car checking for mark and dents (even though we were fully covered) all was fine, as he could not find anything he charged us at extra 150 zloty (£32) as he claimed the car had not been washed! He also said they would ned to vacuum it, car was clean inside and out, just road dust, WE WERE NOT TOLD WE HAD TO WASH AND VACUM THE CAR! We have rented cars all over the world and never been told we have to clean any vehicles we have rented before returning them, this is a SCAM. To be honest I had to clean the inside windscreen when we collected it as it was filthy. This stupid policy has resulted in us NEVER using this company in the future! (My wife is polish and we visit Poland regular) and why I am leaving this negative review. Such a shame as everything else was ok.

Svar från Comfortcar Rental
Wypożyczyłem auto we Wrocławiu z…
Wypożyczyłem auto we Wrocławiu z lotniska, samochód dostarczony został w innym (mniejszym segmencie) tłumacząc, że nie mają tego, który zamawiałem. Z walizkami i rodziną zostałem na lodzie. Nie polecam tej wypożyczalni. Bardzo nie profesjonalne podejście.

Straciliście stałego klienta
Wypozyczalem tam od lat, ale nigdy więcej. Zawsze bylo sprawnie i bezawaryjnie, ale ostatnio z winy pracownika naliczono mi wyższą kwotę za wynajem niz powinna być. Rozmawiałem z customer service z 10 razy, wszyscy obiecują i zganiaja wine na jakąś panią z księgowości. Po 3 tygodniach dalej zwrotu za nadpłatę jak nie bylo tak nie ma. Zdążyłem oddać auto i wrócić za granicę. Teraz mam problem z kontaktem ze wzgledu na różnicę czasową i koszty rozmowy.

Svar från Comfortcar Rental
System rezerwacji do kosza na śmieci
Próbowałem kilkukrotnie dokonać rezerwacji, ale system odrzuca ją, ponieważ nie jest w stanie znaleźć odpowiedniego samochodu pod rezerwację. Sugerowałbym aktualizację pracę systemu w taki sposób, aby wskazać użytkownikowi, czy w danym okresie jest dostępny samochód i umożliwić rejestrację "pewnej daty". To wymaga dodatkowej pracy programisty, ale dwie osoby w dwa tygodnie będą na spokojnie w stanie to zrobić. Mały wydatek dla firmy, zwiększona satysfakcja klienta i większe przychody w przyszłości.
Bardzo polecam Comfortcar
Bardzo polecam Comfortcar, wynajmowałam samochód w Poznaniu, wszystko poszło szybko, obsługa bardzo dobra, samochód nowy, zadbany, czysty , nie było się do czego doczepić. Polecam i na pewno skorzystam jeszcze nie raz :)
Comfortcar Najlepsza wypożyczalnia z super obslugą
Poraz kolejny wypożyczyłem auto z comfortcar i po raz kolejny jestem zadowolony z obsługi oraz auta które wypożyczyłem , nowiutkie auto za naprawdę małe pieniądze jakie zapłaciłem. Firma profesjonalna i godna polecenia .
Rezerwacja 133950
Skorzystałam z tej oferty firmy już dwa…
Skorzystałam z tej oferty firmy już dwa razy i nie spotkałam się tutaj z nieprzyjemnością. Auta są bardzo zadbane, rozległe, podstawiane, które wcześniej uzgodnimy, bez żadnych opóźnień.
Wkońcu byłem klientem a nie wrogiem
Korzystałem z usług Comfortcar trzykrotnie i jestem bardzo zadowolony. Obsługa klienta na najwyższym poziomie – pracownicy są uprzejmi, pomocni i profesjonalni. Wszystko zostało mi jasno wytłumaczone, a cały proces przebiegał sprawnie i bezproblemowo. Warunki wynajmu - szczerze bezkonkurencyjne, podejście do klienta super w końcu jesteś klientem a nie wrogiem. Polecam!
Bardzo dobra wypożyczalnia. Zazwyczaj jak wracam do Polski na kilka dni to wynajmuje tutaj auto. Co do samochodów to są w dobrym stanie technicznym, brak kaucji to też spory plus ;)
Drugi raz korzystałem z uslug…
Drugi raz korzystałem z uslug wypożyczalni i kolejny raz 100% satysfakcji.
Bez zastrzeżeń.
Nie polecam i ostrzegam
Nie polecam i ostrzegam! Nie słowni , co chwilę zmiana tego co było umówione. Samochód był umówiony później okazało się że go nie ma będzie za 30min , później że nie będzie bo kierowca pojechał na jakieś zlecenie a jak zwróciłem uwagę to informacja że ja mam się dostosować jak będzie auto to będzie .
Uważajcie bo jeśli macie jakieś umówione sprawy możecie zostać na lodzie ! Bez kontaktu i informacji że coś się zmienia. Nie poważne i całkowicie zwlecze podejście !
Wypożyczalnia na 5
Firmę polecił mi kolega który korzysta z comfortcar od 7 lat przylatujac z dublina... Powiedział bądź cierpliwy przy pierwszej rezerwacji może być odrzucona ale jak wynajmiesz będziesz zadowolony, nie pomylił się bo trzecia rezerwacja dopiero została potwierdzona. Umowa na maksa prosta, bez niedomówień, ceny niskie, fajny program lojalnościowy i zbieranie punktow, jak często wynajmujesz to łatwo dostajesz Golda a wtedy masz zawsze minimalna stawkę, brak udziału w szkodach i znajdą dla ciebie samochód nawet jak zadzwonisz w pierwszy dzień majowki gdy w całej Warszawie nie ma wolnych aut.
Jeśli mogłabym dać 0 gwiazdek
Jeśli mogłabym dać 0 gwiazdek, to z wielką chęcią bym to zrobiła. Najgorsza wypożyczalnia z jaką miałam do czynienia. Zaczęło się od tego, że zarezerwowane auto nie było dostępne, więc za niewielką wg przedstawiciela dopłata 200-300zl możemy mieć lepszy samochód. Przy odbiorze(opóźnionym o 1.5h ponieważ kierowca załatwiał jeszcze innych klientow) okazało się, że dopłata to jednak prawie 700zl!!! Nie dość że pospieszali nas, żeby zmieścić sie w 7 darmowych minutach parkingowych na Okęciu, to umowa była pobieżnie przedstawiona i kierowca jedyne na co zwrócił uwagę, to to że auto ma.byc oddane zatankowane do pełna i rozsądnie czyste. Samochód został oddany dzień wcześniej (opłata za wynajem się nie zmienila, co w sumie jest normalne ale dosyć istotne dla sprawy) i przy odbiorze okazało się że samochód powinien być umyty z zewnątrz!!! nie spotkałam się z czym stakim w żadnej innej wypożyczalni. Pan Szymon dopisał 79 zł za usługę, po czym z wielkim fochem odjechał nie mieszczą się w darmowym limicie parkowania. Rozmowa z jego przełożonym też nie przyniosła skutku, ponieważ uważał on, że jest to w porządku aby tak postępować i traktować klientów. Po kilku godzinach okazało się, że jednak opłata za czyszczenie nie wynosi 79 tylko 159 ponieważ środek też trzeba posprzątać! Nie wiem jak oni wyobrażają sobie rozsądna czystość o której mówił pierwszy kierowca, ale okazuje się że auto nie powinno być w ogóle używane lub wyczyszczone z lekarska precyzją. Samochód był używany w warunkach miejskich, miał ślady butów na dywanikach i tyle. Nie było okruchów, śladów na szybach ani nic. Normalne użytkowanie auta przez kilka dni zima w mieście. Pośpiech podczas odbioru, porabiacie aby nie musieć płacić za parking i pobiezne przejrzenie umowy skutkuje naciąganiem na czym tylko się da. Następnym razem wolę wynająć samochód z sieciówki i nie wspierać lokalnego biznesu, ponieważ szkoda nerwowo, czasu i pieniędzy na użeranie się z oszustami.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.