Firma 99RENT szybko i sprawnie zorganizowała samochód zastępczy na czas potrzebny do naprawy mojego auta. Co najważniejsze samochód zastępczy został podstawiony i odebrany na czas, z uwzględnieniem mo... Se mer

Företaget har svarat
SPRAWNY SERWIS I OBSŁUGA MOJE DOŚWIADCZENIA Z 99RENT SA POZYTYWNE, PERSONEL WYCHODZĄCY NA PRZECIW I OCZEKIWANIOM KLIENTA, STANDART JAK NA USA, GDZIE KORZYSTAM Z WYPOŻYCZALNI. TYLKO FAJNIE BY BYŁO,... Se mer
Moje auto zostało skradzione, dlatego od dłuższego czasu korzystam z wypożyczalni 99 Rent. Jestem bardzo zadowolona z obsługi. To już trzecie auto, które od nich wypożyczyłam. Serwis był błyskawiczny,... Se mer
Företaget har svarat
podstawiono niesprawny samochód, uszkdozny układ hamulcowy. w dodatku przy odbiorze probowano wmowić mi szkodze ( zarysowanie) ktore było już przy odbiorze samochodu ( zdjecia agenta i moje) ale nie b... Se mer
Företaget har svarat
99RENT to lider na rynku rent a car w Polsce - oferujemy ponad 5000 aut w blisko 40 punktach wynajmu w całym kraju. Od 2008 roku wyznaczamy standardy w branży wynajmu samochodów i nowoczesnej mobilności. Flota 99RENT to tysiące nowoczesnych pojazdów – od ekonomicznych aut miejskich, przez komfortowe SUV-y, eleganckie sedany, aż po prestiżowe samochody premium oraz busy osobowe i dostawcze. Szeroka dostępność oddziałów w całej Polsce gwarantuje szybki i bezproblemowy dostęp do usług, niezależnie od miejsca i czasu. 99RENT oferuje wiele wygodnych form wynajmu dopasowanych do indywidualnych potrzeb – od wynajmu krótkoterminowego, przez wynajem średnioterminowy aż po wynajem długoterminowy w abonamencie. Dzięki temu zarówno klienci indywidualni, jak i biznesowi mogą korzystać z mobilności dopasowanej do swoich potrzeb. Marka 99RENT oferuje również samochody zastępcze z OC sprawcy oraz assistance. Misją firmy jest dostarczanie niezawodnej mobilności oraz pozytywnych doświadczeń na każdym etapie podróży. W 99RENT stawiamy na jakość obsługi, przejrzystość oferty i nowoczesne rozwiązania.
Skrivet av företaget
95% aut poniżej roku
Rodziny Hiszpańskich 1, 02-685, Warszawa, Polen
Har besvarat 84 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Szybko, sprawnie, bez najmniejszych problemów. Polecam wypożyczalni e 99rent z całego serca.
Zrobili swoje, bez zbędnych problemów i komplikacji, a niestety nie jest to norma ani w Polsce, ani za granicą. Dostawa i odbiór pod wskazanym adresem. Polecam.
Ekspresowa obsługa, świetny kontakt, elastyczność co do czasu i miejsca odbioru samochodu. Polecam
Bardzo pomocni pracownicy, są mili i merytoryczni przede wszystkim. Dziękuję za pomoc
SPRAWNY SERWIS I OBSŁUGA
MOJE DOŚWIADCZENIA Z 99RENT SA POZYTYWNE, PERSONEL WYCHODZĄCY NA PRZECIW I OCZEKIWANIOM KLIENTA, STANDART JAK NA USA, GDZIE KORZYSTAM Z WYPOŻYCZALNI. TYLKO FAJNIE BY BYŁO, ABY CENY BYŁY PORÓWNYWALNE JAK W USA, NIE MOŻE BYĆ TAK ŻE W STANACH JEST TANIEJ NIŻ W POLSCE.
Sposób załatwiania spraw najmu nie był dla mnie dobry.
Auto bardzo szybko podstawione pod wskazany adres. Dostałem takie jakie chciałem bez żadnego problemu. Polecam,jeżeli wynajem auta to tylko 99RENT. Auta nowe i czyste.
Auto podstawione punktualnie w bardzo dobrym stanie, zadbane. Świetna opcja zwrotu auta w miejscu zamieszania.
Nierzetelne informacje przed wynajmem, brak możliwości sprawdzenia umowy przed wynajmem.
oszukujecie klientów najgorszą firmą na rynku absolutnie odradzam jej usługi
Bardzo dobry kontakt
Dostałam auto dokładnie takie jak potrzebowałem
Pracownik który odbierał auto zachował się bardzo uczciwie- poinformował i oddał pozostawioną rzecz
Jednym słowem - Profesjonalna obsługa.
Bardzo miła obsługa, wszytsko można załtwić w trakcie rozmowy telfonicznej. Miłe osoby które podstawiają i odbierają samochody, wysoka kultura osobista, oby tak dalej. Do tej pory bez żadnych problemów.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.