Ik dacht een leuke poster op canvas te kopen, maar inmiddels ben ik vooral veel frustratie verder. Eind december heb ik twee canvassen besteld. Na ontvangst heb ik binnen de retourtermijn mijn... Se mer
Det här tycker kunderna
Nachdem ich eine Bestellbestätigung bekommen habe, war tatsächlich kurz Ruhe! Auf Nachfrage habe ich aber direkt eine Antwort erhalten und kurz danach wurde das Bild, welches ich richtig toll finde, g... Se mer
War wegen einiger neg.Bewertungen etwas verunsichert. Habe dann mein Wunschbild trotzdem bestellt und bin begeistert. Tolles Bild,sicher verpackt ....Freude! Einzig die Lieferzeit verzögerte sich e... Se mer
Koop hier niets! k ben zwaar teleurgesteld. Men levert een schilderij in baklijst in een slechte kwaliteit, vale kleuren en bij de donkere vlakken vol met kleine witte stipjes. Dan reageert men totaa... Se mer
Överträdelse av riktlinjerna
Keine Ware, keine Reaktion
Am 18.12. bestellt und auch auf Nachfrage keine Versandbestätigung oder Reaktion auf die Nachfrage.
Mieser Service!
Hoffe ich kriege das Bild oder das Geld zurück 🙄
Update: Bild kam 1 Monat nach der Bestellung an - beschädigt… !
Poor Quality and unresponsive customer service
Poor Quality and poor definition of the printings and unresponsive customer service.
To get a refund for a print that I sent back, it took me about 4 weeks and a claim @ PayPal
VORSICHT!
Auch wir haben ein Bild bestellt, es waren bis zu 5 Tage Lieferzeit angegeben. Nach Bestellung und Abbuchung des Geldes erhielten wir eine Email wie einige andere auch: die Produktion könne erst nach einem Umzug im Januar erfolgen. Wir haben sofort nach dieser Email die Stornierung des Auftrages erbeten, daraufhin umgehend eine Mail mit dem Angebot einer Entschädigung in Höhe von 100€ erhalten. Nachdem wir dies abgelehnt und nochmals auf die Stornierung bestanden haben, haben wir nichts mehr von der Firma gehört.
Wir haben mehrfach per E-Mail den Kundenservice kontaktiert und keine Antwort erhalten. PayPal Käuferschutz wurde eingeschaltet.
Nachdem wir weitere eMails geschrieben haben, wurden wir mit unterschiedlichen Aussagen hingehalten. Mal hieß es das Bild sei schon in Produktion daher könnte nicht mehr storniert werden, mal wurde uns die Rückerstattung in Aussicht gestellt. Wir gehen fest davon aus, dass dies eine Hinhaltetaktik war um den Käuferschutz zu umgehen. Letztendlich wurde uns durch den Paypal Käuferschutz der Betrag gutgeschrieben. Die Firma teilte uns mit, dass sie den Versandprozess nicht stoppen konnten und wir das Bild behalten dürften. Dieses ist auch angekommen, es sieht ganz nett aus, wäre aber niemals den Preis von 430€ wert gewesen, daher sind wir froh, dass wir unser Geld zurück erhalten haben.
Obwohl wir (angeblich aus Kulanz) am Ende unser Geld zurück und das Bild umsonst bekommen haben, raten wir dringend von einer Bestellung bei dieser Firma ab! Wir gehen davon aus, dass darauf spekuliert wurde dass das Bild innerhalb der 10 tägigen Rückmeldefrist an Paypal ankommt, dann hätten sie mitteilen können dass die Lieferung erfolgt ist und wir wären auf den Kosten sitzen geblieben.
Sehr lehrreiche Erfahrung, die wir gerne teilen.
Geen communicatie!
Helaas een bevestiging van voorgaande reviews. Op 6 december besteld in de verwachting dat het voor Kerstmis werd geleverd. Begin vorige week een bericht gestuurd, waarop de melding kwam dat het voor Kerstmis werd verstuurd. Vandaag opnieuw een melding gestuurd, met als automatisch antwoord dat ze wegens de feestdagen en de verhuis van de productie pas op 5 januari terug beschikbaar zijn. Voor correcte communicatie en dienstverlening dus een dikke 0. Intussen hebben ze wel ons geld!
geen nieuws meer sinds mijn bestelling
Ik heb een bestelling van een canvas geplaatst op dinsdag 9 december, tot nu toe heb ik nog niks ontvangen en ook geen nieuws meer. Levertijd was tussen 2 à 5 dagen. Budget meer dan 300€
Hopelijk leveren ze nog voor Kerstmis.

Mooie lijst
Mooie lijst besteld bij collagedepot. Helaas was de kleur niet zoals verwacht. Ik heb dit gemeld en foto’s gestuurd. Zonder problemen hebben ze een nieuwe gemaakt en opgestuurd, echt een hele goede service!
Beloven maar wat
Update:
Eerder nog een mail gestuurd dat als ik het canvas niet voor kerst zou ontvangen ik de koop zou willen ontbinden vanwege niet nagekomen levertijd. Hierop geen reactie, maar uiteindelijk vandaag (22 december) het canvas ontvangen. Was goed verpakt en hij is erg mooi! Daar zijn wij wel erg blij mee. Jammer dat het allemaal zo lang moest duren.
2 december een canvas met baklijst besteld. Beloven via de website in 2-5 werkdagen te leveren. Maken dit totaal niet waar. Onlangs contact gehad met de klantenservice die zegt dat mijn bestelling binnen ongeveer 2 dagen verstuurd zou worden en dat de levertijd verlengd is met +8 werkdagen. Nu zijn we alweer tegen het eind van de extra werkdagen en nog steeds geen verzendbevestiging. Maar wel e-mails sturen dat ze leveren voor kerst!! Mooie verkooptrucjes. Zorg dat de wachtende klanten hun bestelling ontvangen of communiceer het duidelijk via de website dat de levertijden oplopen!!!
WARNUNG
WARNUNG: Katastrophen-Laden! Ich habe ein Bild bestellt - extra rechzeitig für Weihnachten inkl. Bestellbestätigung. Nun bekam ich eine E-Mail, dass das Unternehmen die Produktion bis zum 5.1. einstellt und ich erst danach die Bilder erhalten würde - Geld wurde aber schon abgebucht!
Wirkt für mich nach Betrug oder ganz miese Geschäftsmasche - AUFPASSEN!

Svar från -
Ich habe ebenfalls ein Bild bestellt…
Ich habe ebenfalls ein Bild bestellt und benötige es dringend bis Weihnachten, auch bei mir kam nur die Bestellbestätigung. Kein Kundendienst erreichbar, keine Rückmeldung per Mail keine Möglichkeit über WhatsApp zu kommunizieren. Kundenservice sieht anders aus. Ich bin mächtig verärgert und überlege mir ob ich die bereits rausgesuchten Bilder wirklich noch nachbestellen werden.
Niet in één keer goed.
Aanvankelijk ontving ik een kunstwerk dat niet klopte met mijn verwachting. De compositie en de sprankelende kleuren klopten niet met het voorbeeld op de website. Dit was een teleurstelling maar na dit teruggekoppeld te hebben, is dit vervolgens op een goede manier verholpen en heb ik nu een kunstwerk dat mooi is en aan mijn verwachtingen voldoet.
Dit alles kan gebeuren als je iets via internet besteld en je het niet eerst in het echt hebt gezien. Graag bestel ik een volgend kunstwerk ook weer bij Collage Depot.
Super goede service
Super goede service, na dat het kunstwerk eerst retour moest.
Geweldig geholpen en opgelost.
Klacht netjes opgelost
Schilderij op 16 nov besteld. Was een Sint cadeau maar na 4 weken nog niets ontvangen. Diverse mails gestuurd maar niemand weet wanneer het geleverd wordt. Je wordt ook niet teruggebeld terwijl dat wel beloofd wordt. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar vanaf 14.30 op vrijdag terwijl ze tot 17.00 open zouden zijn.
Waarom is er geen duidelijkheid hoe het zit met de bestelling???
Na veel bellen, mailen en appen. Hebben ze mijn klacht serieus genomen en heb ik mijn bestelling kosteloos ontvangen. Dat vind ik service en netjes opgelost.
Kundenservice nicht erreichbar
Kundenservice nicht erreichbar! Weder per Telefon, noch per Internet, Mail oder WhatsApp. Ich habe ein Bild am 5.12. bestellt (vor 10 Tagen). Bis dato kam nur eine Bestellbestätigung - nichts weiter.
Ob ich das Bild für 150€ irgendwann erhalten werde, wird sich hoffentlich noch klären…
Ich habe ein tolles Bild auf Leinwand…
Ich habe ein tolles Bild auf Leinwand bekommen ich bin durch Marieke gut beraten über welches Material die Kundenservice ist sehr hilfreich und freundlich
Nog steeds niks ontvangen
Helaas kan ik de slechte reviews bevestigen. Op 26 november een canvas doek besteld voor mijn zoontjes nieuwe kamer. Dit was een sinterklaaskado voor hem, het is nu 9 december en we hebben nog steeds niks ontvangen. Ook geen verzendbevestiging dus morgen komt hij ook niet binnen. Bellen heeft geen zin want de telefoon staat gewoon de hele dag uit. Op de chat reageren ze niet en na herhaaldelijk mailen kreeg ik een antwoord dat het druk is door black friday. Hopelijk ga ik het canvas doek ooit nog een keer ontvangen want aan de reviews hier te lezen kan dat nog heel lang gaan duren.
Veels te lang wachten
Vandaag 12 december het schilderij ontvangen, was keurig verpakt en toen we het uitpakte waren we zeer blij verrast.
Ziet er zeer professioneel uit en van zeer goede kwaliteit.
Het bedrijf heeft ons gecontact en te kennen gegeven dat ze de verwerkings tijd proberen in de toekomst te gaan verbeteren en ze vinden het erg jammer dat het bij ons zo lang duurt. Ze hebben het netjes opgelost.
Eind van de 2e dag kreeg ik antwoord in hun chat, dat door de drukte van Black Friday en Cyber Monday(blablabla) dat mijn schilderij pas eind volgende week rond 12 December wordt verstuurd. Tel daar nog minstens 2 dagen bij op voor versturen naar België dan is de totale duur minimaal van bestellen tot leveren 19 dagen. Dat is echt te lang als ze adverteren tot 5 dagen.
Hochwertiger druck
Bin sehr zufrieden mit der Leinwand. Sie wirkt sehr hochwertig gedruckt und sieht gut aus in meinem Schlafzimmer. Der Rahmen wirkt auch gut verarbeitet und das bild war leicht aufzuhängen. Musste es allerdings nachspannen, was aber nicht so schwierig war.
Levering en commi
Op 17 november bestelt 2 december nog niks binnen en heb geen idee waar me schilderij is. Eerste keer dat ik belde krijg ik te horen ohja nee ze maken het nu klaar en nu krijg ik te horen dat ze me bestel nummer niet kunnen vinden. Ik krijg te horen ja maar geen probleem ik zoek het uit binnen een uur krijg je wat te horen. 4 uur later krijgen we nog niks te horen en denk nou bel dan maar zelf is de telefonie lijn dicht geooig en krijg ik te horen dat ze van ma tot di beschikbaar zijn tussen 9 en 5 ( ik bel om half 3). PAS OP met bestellen hier!!!!

Svar från -
Ik bestel een schilderij als cadeau en…
Ik bestel een schilderij als cadeau en informeer van tevoren naar de levertijd, omdat ik het op tijd nodig heb. CollageDepot geeft duidelijke toezeggingen van 5-7 werkdagen. Toch gaat er van alles mis: ik ontvang geen bevestiging, krijg tegenstrijdige informatie van verschillende medewerkers en moet steeds zelf navraag doen. Zo wordt bijvoorbeeld gezegd dat het pakket bij de koerier is, terwijl het nog ingepakt moet worden.
Het proces voelt chaotisch en onbetrouwbaar, ondanks excuses van de medewerkers. Wie een cadeau op tijd wil ontvangen, loopt hier risico. Er is nog niets binnen maar we zijn 23 dagen verder.
Uiteindelijk is het schilderij ontvangen en hij is erg mooi.
Ter compensatie voor bovenstaande heb ik 10% van het aankoopbedrag teruggestort gekregen en een tegoedbon van 50 euro voor een volgende bestelling.
We zullen komend jaar een ander schilderij bestellen dus dat komt goed uit. Ga er vanuit dat het dan goed verloopt. Ook dit zal ik laten weten.
Levering volgens afspraak, altijd fijn
Schilderij conform de afbeelding in de webshop. Positief verrast. Heel blij mee. Ga zeker nig eens bestellen.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.