Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

SOPM JEG HAR SKREVET ER CODAN HELT USERIØST JEG VIL HAVE ANDVENDT ET HELT ANDNDET SPROG HVIS DET VILLE HAVE VÆRET TILLADT. fAKTUM ER AT MAN KAN HAVE EN ULYKKESFORSIKRING TEGNET I GOD TRO KOMME ALVOR... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Igen levere Codan forsikring ikke og lever overhovedet ikke op til deres forpligtigelser om at yde skades dækning! Totalt ringe forsikrings selskab som gør alt for at forhale og trække tiden u... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hade et meget vigtigt spørgsmål angående forskning under kørsel med en brækket hånd. Fik hurtigt svar på mit spørgsmål. Manden jeg talte med var yderst venlig overfor mig, svarede på alt jeg behøv... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Correct a CODAN error Once upon a time CODAN was No. 1 Insurance company. However, a gold digger took over the establishment, now sending customers away. If you discover an error and ask it to be... Se mer

1,6

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Correct a CODAN error

Correct a CODAN error

If you discover an error and ask it to be corrected, CODAN closes down the dialogue immediately. And the error can live on, for years and years. For heavens sake - find another insurance company! And by the way - if they invite you to discuss the issue, you will never win, anyway. Waste of time.

27 februari 2024

Virkelig dårligt

Vi har desværre 3 tagsten på et nyt tag som er revnet og der kommer vand ind i emhætten
Vi har udvidet vandskade men codan fralægger sig ethvert ansvar
De har rigtig mange undskyldninger for ikke at dække
Først fygesne derefter sne derefter så skulle jeg ha filmet og taget havde løftet sig i stormen
Så skulle jeg stå på den ene side af huset og min mand på den anden og filme under hele stormen.
Hold jer væk
Jeg skifter asap væk fra dem

12 januari 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg skal aldrig have codan igen

Jeg skal aldrig have codan igen - jeg fik et stenslag og skulle ha skiftet ruden fordi det sad i mit synsfelt. De har givet skaden som belastet hos dem. Deres priser stiger og stiger uden varsling og man lægger ikke mærke til der som sådan når man betaler pr. måned.

12 januari 2024

Sløset forsikringsselskab!

Jeg er meget utilfreds med deres sagsbehandling.
Jeg betaler til straks udbetaling ved brud.
Min søn har brækket benet.
Der står sort på hvidt at han har et brud på benet på alle de dokumenter de har fået tildelt, men de bliver ved at trække tiden ud.
Skadesanmeldelsen blev oprettet 12/10 .
Når jeg ringer bliver de ved med at komme med undskyldninger.
Jeg ville ikke anbefale dette selvskab, for man får ikke hvad man betaler for/til.

18 december 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har opsagt mine forsikringer hos…

Jeg har opsagt mine forsikringer hos codan efterfølgende har de ringet til mig 4 gange hvor de havde et godt tilbud så jeg kunne spare nogen penge. Jeg sagde hver gang at så havde de jo snydt mig den tid jeg havde været kunde hos dem det mener de ikke

14 december 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Codan er da den værste forsikring nogen…

Codan er da den værste forsikring nogen kan have. De er på ingen måde til for deres kunder og hjælper på ingen måde.

I weekenden. Lavede en cykelist en skade på min bil mens at den holdte parkeret så kofangeren og inderskærmen er ødelagt og cykelisten har vedkendt sig skylden og har fået vedkommendes oplysninger og policenummer. Og har fået besked om at personen har givet sin forsikring besked og det hele. Jeg ringer så til jer og bliver mødt af en dame som på ingen måde vil hjælpe og vil have vidne forklaring og alt muligt mærkeligt og siger at det går ind under heneligt uheld så jeg selv skal ædde skaden og betale det. Hvad er det for noget. Og hvad er det for en måde og behandle sine kunder på. Det er jo ikke engang jer der skal betale skaden men modpartens forsikring. Hvad skal i bruge vidnerne til når personen har vedkendt sig det og har det også på beskeder.

Er så træt af den måde i behandler jeres kunder på og vi har haft jer som forsikring i over 40år uden at vi har haft gjort brug af jer. Så vil ikke anbefale jer til nogen som helst og er igang med at finde et andet selvskab som faktisk vil deres kunder og ikke kun vil have deres penge. Svindler forsikring. Bliv aldrig kunde hos dem.😡😡

28 november 2023

Løber fra deres ansvar

Jeg blev fejlbehandlet af en tandlæge som var forsikret hos Codan. Det var alt sammen dokumenteret hos styrrelsen for patientklaget som havde givet mig medhold, Codan satte dog hele tiden beløbs grænsen for hvilket beløb jeg kunne få til hjælp til genopretning ned, indtil de følte sig sikre nok på at jeg ikke kunne gøre noget (specielt da patientklagenævnet ikke behandler en sag mere end en gang) og så sagde de bare, at det var ikke deres problem. Jeg ville ikke anbefale dem til min værste fjende!

10 september 2023

Hvad vælger man?

Tja, vil jeg bestjæles eller vælge Codan som forsikring?
Tja, jeg vælger en tyv frem for Codan, for han stjæler måske 10.000 på en gang, hvor Codan tager en månedig betaling, FØR de til sidst stjæler 10.000 fra dig!!!

25 juli 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Codans sælger oplyser intet om at man…

Codans sælger oplyser intet om at man har bundet sig i 1 år år når man tegner forsikringer hos dem.

Nu er jeg bundet på arme og ben uden de har oplyst mig om det. Heller ikke da han gennemgik forsikrings kontrakterne med mig.

Jeg føler mig snydt og ført bag lyset

1 september 2022

En stjerne er for meget!

En stjerne er for meget!
Uprofessionel og overfladisk sagsbehandling, der totalt ignorerer saglig skadesdokumentation.
Vi skifter Codanforsikringen, som derudover er forholdsmæssig meget dyr, ud med et andet selskab, der har en helt anden kundetilgang.

30 mars 2023

Påtrængende men fornærmet sælger

En sælger ringer fra Codan forsikring. Han fortæller at han ikke ringer for at sælge noget, men bare vil oplyse at deres priser er blevet mere skrape. Jeg fortæller ham, at de ikke kan gøre det billigere end det jeg har, og han spørger derefter hvor jeg har min forsikring i dag. Jeg siger igen, at de alligevel ikke kan gøre det billigere.

Han bliver nu fornærmet over, at jeg ikke fortæller ham hvor jeg har min forsikring i dag, så han sprøger hvorfor jeg ikke bare kan oplyse ham det? Jeg fortæller, at det har jeg ingen interesse i.

Uden videre ligger han bare på, da han nok er blevet fornærmet - også selvom det var ham som ringede mig op i første omgang.

Det er i min egen opfattelse en useriøs og respektløs måde at kommunikere med potentielle kunder.

22 mars 2023

the worst travel insurance

the worst travel insurance! Do not waste money and time on this! takes ages to answer on the case and after half year still no conclusion on my case.

3 januari 2023

I må aldrig kontakte CODAN

I må aldrig kontakte CODAN. De leverer ikke, hvad de lover. At være forsikret hos dem er irrelevant, for de finder altid en undskyldning for ikke at betale.Da jeg besluttede at forlade forsikringen, fortsatte de med at opkræve mig gebyret. Så sendte de mit navn til Intrum Inkasso. CODAN ER ET MARERIDT

5 december 2022

Codan er Danmarks Langsommeste forsikringsselskab

Hej. Codan er ikke hvad de har været, de er Danmarks langsommeste forsikringsselskab.

Kontaktet Codan angående en brandskade men der sker simpelhen ikke en skid de er så langsom opfattende at er ignorere mine mails trods at de var ret vigtige.

Codan udbedre ikke alle skader efter en brand, de får ikke vurderet loftet på badeværelset som er vand skadet og fuld af skjolder hvor vand er løbet gennem loftet.

De ignorere mails om at der ikke skal nyt fyr op i fyrrummet, de har ikke styr på noget som helst.

Glemmer at få vurderet et loft som skal udskiftes!

Det er sku for langt ude at jeg skal være barnepige på Codan.

De kan bestemt ikke Anbefales.

1 november 2022
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.