Banner for COCOmaison Nederland

COCOmaison Nederland Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Samantha heeft mij ontzettend goed geholpen met het zoeken van een product waar ik erg specifiek in was . Ik had een duidelijk beeld van wat ik mooi vond, en Samantha ( en magazijnmedewerkers) heeft e... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Eerdere bestelling gedaan wat veel vertraging heeft opgelopen. Kreeg als compensatie van hun een cadeaubon en excuses toegestuurd ! Natuurlijk meteen weer iets nieuws uitgezocht wat ik binnen een dag... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Duidelijke website, bezorgtermijn kun je bij bestelling aangeven. Klantenservice reageert snel. Mijn vraag was of de bezorger het pakket bij de voordeur achter kon laten. Dat kon volgens de Klanten... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het vloerkleed Timeless Arawood in de kleur koper besteld. Erg tevreden mee. Ook de levering liep soepel: zelf één bezorgmoment gepland, dag vooraf een tijdsblok gekregen en restant bedrag kunnen pinn... Se mer

Företagsinformation

1. Dekoration- och inredningsbutik
  2. Butik med vardagsrumsmöbler
  3. Möbelaffär

Om COCOmaison Nederland

Skrivet av företaget

Het is nog nooit zo belangrijk geweest om je eigen plekje van rust te hebben waar je je volledig op je gemak voelt, jouw thuis! De juiste woonaccessoires zijn daarin onmisbaar. COCOmaison helpt je bij het creëren van een plek die laat zien wie jij écht bent!

verlichting wanddecoratie

kleinmeubelen woonaccessoires

woontextiel tuinmeubelen

Vind je eigen stijl tussen onze verschillende woonaccessoires binnen een continu veranderende collectie. Bij ons vind je altijd unieke items, of het nu gaat om verlichting, sierkussens, vloerkleden, plaids, bijzettafels, wanddecoratie of decoratie-artikelen. Wij volgen interieurtrends op de voet en verrassen keer op keer met de mooiste woondecoratie. Hou je van natuurlijke en rustige tinten of heb je het liever wat kleurrijker en feller? Alles is mogelijk bij COCOmaison! Ontdek al onze woonaccessoires online of in één van onze conceptstores. Wij staan voor je klaar met slimme stylingtips en deskundig advies om een handje te helpen in jouw zoektocht. Alles zodat jij van jouw interieur jouw favoriete plekje kunt maken.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

141 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Alles verliep perfect

Alles verliep perfect , snelle verzending , goede communicatie , keurig en goed verpakt.

18 december 2025

Hoi lais,
Hartelijk dank voor je positieve review! 😊
Wat fijn om te horen dat alles naar wens verliep.
We wensen je hele fijne feestdagen en een geweldig nieuwjaar! 🎉 Tot ziens bij COCOmaison 💐

Goedemiddag Hans,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!😊
We zijn blij om te horen dat je tevreden bent en zien je graag volgende keer terug bij COCOmaison! 💐

Goedemiddag,

Fijn om te horen dat je een prettige ervaring hebt gehad met je bestelling. Wij wensen je er veel plezier van!

Tot de volgende keer bij COCOmaison💐

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Was super snel geleverd en een hele…

Was super snel geleverd en een hele goeie kwaliteit.

7 december 2025

Goedemorgen Gerri-Jan,

Fijn om te horen dat je je bestelling snel hebt ontvangen en dat deze naar wens is! We wensen je er veel plezier van ✨
Tot de volgende keer bij COCOmaison!💐

Snelle levering, goed verpakt

27 november 2025

Beste Kim,

Dankjewel voor je positieve review.
Wat fijn om te horen dat de levering naar wens is verlopen en ook dat je product goed verpakt was. Wij vinden het belangrijk dat de kans op schade zo klein mogelijk blijft en proberen onze producten dan ook zo goed mogelijk te verpakken.

Wij hopen dat je product naar wens is en dat wij je in de toekomst opnieuw mogen verwelkomen bij COCO Maison! 💐

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Anderhalve week geleden artikelen…

Anderhalve week geleden artikelen besteld en betaald. Levertijd zou 1-3 dagen zijn maar daarna niets meer gehoord, ooo geen melding van vertraging.

Inmiddels de artikelen ontvangen.

23 november 2025

Goedenavond,

Dankjewel voor je bericht en het delen van je ervaring. Wij vinden het zeker spijtig dat wij niet aan de levertijd hebben voldaan en bieden hierin onze excuses aan. Dit is niet onze normale werkwijze en wij zullen hier intern uiteraard naar kijken in de hoop dat wij dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Wij willen je bedanken voor je feedback en hopen dat de producten verder ondanks de vertraging naar wens zijn. Indien wij iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dit graag.

Samantha
COCO Maison

Mooie producten

Mooie producten! Heel blij met mijn hanglamp Bo. De kleinere tafellamp Bo heb ik uiteindelijk toch teruggestuurd en daarbij heel vriendelijk geholpen door de klanten service. Top bedrijf!

22 november 2025

Beste Barbara,

Dankjewel voor je goede review!
Wij vinden het zeker jammer dat de tafellamp geen goede match was. Echter zijn wij heel blij om te horen dat de hierbij verleende service voor de retour naar wens is verlopen gezien wij het belangrijk vinden om, wat de vraag ook is, hierin ons beste beentje voor te zetten je zo goed mogelijk te helpen waar mogelijk is. Hier zullen ook zeker ons best voor blijven doen.

Ik hoop dat er in de toekomst weer een leuk product voorbij komt die naar wens is en mocht je eventueel vragen hebben of advies willen dan helpen wij hier graag bij. Wij wensen je een hele fijne avond toe!

Zeer tevreden

Goed ingepakt. Mooi kleed. Bezorging mooi op tijd en goed gecommuniceerd

26 november 2025

Beste Wilma,

Dankjewel voor je positieve feedback!
Wij zijn blij te horen dat je nieuwe kleed naar wens is en dat ook de bezorging en verpakking naar wens waren. Wij vinden het belangrijk dat naast kwaliteit alles eromheen ook op orde is en wij hopen dit enkel voor de toekomst te kunnen verbeteren.

Wij wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij COCO Maison! 💐

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Tevreden maar wel lange lever tijd

Prachtig schilderij alleen we hebben 6 weken moeten wachten tot het geleverd werd. Maar het was het wel waard. Tevreden!

25 november 2025

Beste Ronald,

Dankjewel voor je positieve review. Wij zijn blij te horen dat ondanks het lange wachten op je schilderij, dat dit het helemaal waard was. Wij zullen dit ook natuurlijk als feedback meenemen zodat wij onze service en snelheid van levering kunnen blijven verbeteren.

Wij wensen je veel plezier met je schilderij en mocht je in de toekomst vragen hebben dan helpen wij hier graag bij.

Lampen kap

Bestellen was eenvoudig, en snelle levering

25 november 2025

Goedemorgen Ragna,

Fijn om te horen dat je aankoop naar wens is verlopen ! Dankjewel voor je positieve review en tot de volgende keer bij COCOmaison💐

Hele mooie accessoires!!

Snelle goede levering via post nl

23 november 2025

Goedemorgen,

Dankjewel voor je positieve review! Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en naar wens is! We wensen je er veel plezier van ✨ Tot de volgende keer bij COCOmaison💐

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Levertijd wordt niet nagekomen en geen bericht

Levertijd staat op drie dagen, maar na 10 dagen nog steeds geen artikel ontvangen of enig bericht over mogelijke vertraging.

Update: n.a.v. review heeft Coco Maison direct contact opgenomen en product alsnog verzonden. Top!

15 november 2025

Goedemorgen,

Onze excuses voor het ongemak. Door een systeemtechnische fout is uw bestelling niet op tijd verzonden. Wij doen ons uiterste best om uw order nog vandaag, en uiterlijk maandag, te verzenden.
We hopen u bij een volgende gelegenheid beter van dienst te kunnen zijn!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle en goede levering van de…

Snelle en goede levering van de glazenbol van onze nieuwe lamp, die kapot was gegaan. Prijs van 25 EUR voor de glazen bol blijft alleen wel veel…

14 november 2025

Goedemorgen John,

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat de levering van de glazen bol snel en goed is verlopen.✨
We hopen dat je veel plezier zult hebben van uw lamp en dat deze nog lange tijd mooi blijft!
Tot de volgende keer bij COCOmaison💐

Binnen 2dagen geleverd

Binnen 2dagen geleverd . Via de winkel duurt dit 2 tot 4 weken ❗️.staan mooi in de kamer .

16 november 2025

Goedemiddag Harry,

Dankjewel voor je review! 😊Wat fijn om te horen dat je bestelling naar wens is en mooi in de kamer staat.
De levertijd kan inderdaad verschillen, omdat de webshop en de fysieke winkel via verschillende kanalen en logistieke processen werken. Tot de volgende keer bij COCOmaison💐

Mooie lampen

Mooie lampen. Snelle levering

8 november 2025

Beste Ine,

Bedankt voor je positieve review!✨
Wij zijn blij te horen dat de lampen naar wens zijn en dat ook de levering naar alle tevredenheid is verlopen.

Wij wensen je veel plezier met je nieuwe lampen en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij COCO Maison!💐

Keurige en snelle verzending

Keurige en snelle verzending. Helaas paste het product niet in mijn interieur qua kleur.
Contact opgenomen en krijg duidelijke retourinformatie. Dat siert !

9 november 2025

Beste Carla,

Dankjewel voor je positieve review. Wat jammer om te horen dat het product uiteindelijk niet paste in je interieur. Ik hoop dat je hiervoor in de toekomst alsnog een goede match voor kan vinden. Wij zijn wel zeker blij te horen dat de service om het product heen naar wens is en wij hopen deze verwachting hoog te mogen houden. Indien wij iets voor je kunnen betekenen in de toekomst dan horen wij dit graag!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering. Product naar verwachting.

3 november 2025

Goedemiddag Ingrid,

Fijn dat je bestelling naar wens is en dat je deze snel hebt ontvangen. Dankjewel voor je review en tot de volgende keer bij COCOmaison!✨

Mooie producten

Mooie producten, snelle en mooie verzending. Ik ga zeker nog meer bestellen:). Alleen zelf nog binnenkussen in de hoes doen. Dat was een beetje onverwacht maar prima!

4 november 2025

Goedemiddag Wil,

Dankjewel voor je mooie review! ✨We zijn blij dat je tevreden bent met je bestelling en kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen bij COCOmaison!💐

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.