En oplevelse som aldrig før. Før havde vores viksomhed kun kaffe, efter en snak fik vi en smagsprøvening ned på kontoret der gik ikke længe før vi blev enige om at det var perfekt så det skulle s... Se mer
Det här tycker kunderna
Virkelig fedt initiativ med et sundere alternativ til kaffe og klassiske koffeindrikke det er bestemt en spændende retning. Når det er sagt, oplever jeg desværre, at smagen ikke lever op til for... Se mer
Marcus er så passioneret og glad for at dele til rejse med clutch, på en måde hvor man ikke tænker “kæft jeg skal scrolle videre”. Fedt med engagement og lidenskab for sit produkt. Drikker dem selv... Se mer
drik der skiller sig ud fra alt andet jeg har prøvet. Smagen er i en klasse for sig og kvaliteten kan mærkes med det samme. Det er sjældent man oplever noget hvor man ikke engang føler behov for at s... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Clutch Nutrition ApS er en passioneret dansk foodtech-virksomhed, der udvikler sund og funktionel ernæring til en travl hverdag. Vi tager vores ansvar seriøst og mener at alle, uanset alder, skal have adgang til sunde funktionelle produkter. Ved at anvende ernæringsvidenskab som kompas, udvikler vi innovative produkter, der gør det nemt for vores kunder at opretholde en sundere livsstil. Vores første produkt er den funktionelle og internationalt prisvindende drik, Clutch Mindset, som understøtter mental ydeevne og generelt velbefindende. Vores videnskabelige team består af forskere og eksperter inden for ernæring og sundhed, og som virksomhed deler vi alle et fælles mål om at udvikle og udbrede nye sundhedsfremmende fødevarekoncepter. I Clutch Nutrition ønsker vi at gøre verden klogere og sundere ved at give vores kunder mere viden om ernæring og dens betydning for en bedre livsførelse og ved at tilbyde innovative produkter udviklet med baggrund i ernæringsvidenskab. Vores mission er at skabe en fremtid, hvor sund funktionel ernæring er normen, ikke undtagelsen. Vores brand statement er "sund og funktionel ernæring på den nemme måde". Vi forstår, at det kan være en udfordring at føre en sund livsstil i en stresset hverdag, og derfor har vi gjort det til vores mission at forenkle processen for vores kunder. Vi synes det skal være nemmere for alle at udnytte funktionel ernæring, men på en måde, hvor man ikke behøver at gå på kompromis med kvalitet, smag, effektivitet og sundhed.
Kontaktuppgifter
Michael Drewsensvej 13, 8270, Højbjerg, Danmark
- +4570604097
- brain@clutchnutrition.com
- clutchnutrition.com
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
En fornøjelse at serverer drikkevare…
En fornøjelse at serverer drikkevare med omtanke for sundhed til mine medarbejdere og familie. Kan varmt anbefales

Fantastiske produkter
Fantastiske produkter - vi oplever generelt på vores arbejdsplads, at vores folk fravælger normale koffeinholdige energidrikke såsom CocaCola etc. med disse alternativer, og det hjælper vores folk til at bevare en længere koncentrationsevne og generel stamina. Kaffemaskinen på kontoret er dog ikke fjernet, men det har bestemt hjulpet på de andre drikkevarer! :)

Mere af det!
Clutch Nutrition har virkelig et godt produkt, og jeg er stor fan af konceptet bag deres drik. Smagen er generelt rigtig god, og det er klart en drik, jeg har nydt – jeg har efterhånden drukket over 50+ dåser! Dog må jeg sige, at efter så mange, begynder jeg at savne lidt mere produktudvikling og variation i smagene. Det kunne være fedt at se nye smagsvarianter, som kunne bringe lidt fornyelse. Det er nok også den primære grund til, at I ikke får den sidste stjerne fra mig.
Jeg håber desuden, at produktet snart bliver mere tilgængeligt i butikkerne rundt omkring, så det er nemmere at få fat i! Keep up the good work – jeg ser frem til at følge jeres videre udvikling.

Mangel på transparency...(nvm)
EDIT: Hej Clutch,
Det har i sku da os ret i. Jeg læste lidt forhurtigt...
------------------------
No caffeine,...men der er sku guarana fiber som indeholder dobbelt mængde koffein ift. caffebønner, på indgredienslisten??
Og nu hvor jeg nævner ingridienslisten... hvorfor virker den ikke hverken på jeres fine: clutchnutrition com pages ingredients
eller på nogen andre undersider hvor man burde kunne læse den oversigt... virker liidt shady.

Svar från Clutch Nutrition
Produkter smager ikke super godt - dog god kundeservice
Jeg er vild med konceptet, og de ingredienser som drikken indeholder, men det smager desværre ikke særlig godt (det er min kæreste enig i). Det er rigtig ærgerligt :( Og derfor kommer jeg ikke til at købe flere fremadrettet. Det vil være dejligt hvis I kunne lave nogle flere smagsvarianter.
Opdatering: Jeg har nu også prøvet deres nye InnoSoda, og hvis man sammenligner dem med normal sodavand, så synes jeg desværre heller ikke at disse smager særlig godt. Firmaet har tilgengæld en fin kundeservice, så det er derfor de får denne bedømmelse.

Svar från Clutch Nutrition
Mit post-frokost energicrash er forsvundet
Jeg har nu drukket én clutch hver arbejdsdag i en måned. Jeg plejede altid at blive træt en halv til en hel times tid efter frokosten på kontoret, men det gør jeg ikke længere, fordi jeg drikker clutch. På denne måde er jeg frisk i hovedet til hele eftermiddagens arbejde.
Samtidig sidder jeg altid tilbage med følelsen af at clutch gør noget godt for min krop og at det er det sundeste jeg kan indtage på en arbejdsdag. Endvidere har clutch hjulpet mig med at skære en kop kaffe væk fra det daglige indtag.
Rune har været flink til at svare på spørgsmål og give anbefalinger til hvornår jeg burde drikke clutch, som kort sagt er i forlængelse af fx frokost eller kaffe. Dvs jeg typisk drikker en clutch en halv times tid efter frokost, eller en halv til en hel times tid efter en kop kappe og virker godt, fordi jeg ikke crasher på mit energiniveau, men 'forlænger' i stedet det boost som kaffen (kortvarigt) gav.

Svar från Clutch Nutrition
Glade for drikkene i vores træningscenter
Vi sælger drikken igennem vores træningscenter som et alternativt til de mange andre læske- og energidrikke der også findes. Det har været et kanon godt produkt, som vores medlemmer er utrolig glade for - især at der ikke er koffein i, er der mange som syntes er godt!

Svar från Clutch Nutrition
God til mange ting. Også stress og vægttab sådan set.
Jeg er stressramt og siden jeg begyndte at bruge clutch har jeg meget bedre kunnet kontrollere mine crawings efter sukker. Jeg tager én kl. 9.30 og én kl. 14.30 og så har jeg sådan set ikke lyst til sødt hele dagen.
Så det hjælper mig til at at kunne holde energien længere og spise sundt og sådan set også smide lidt kilo pga. manglende indtag af snacks.

Eftersmag
Rigtig lækker når man er i gang med at drikke den, men så snart man stopper, kommer der en meget ubehagelig eftersmag, som jeg ikke kan sætte en finger på, hvad smager af.

Jeg er kæmpefan
Endelig en drik som jeg både kan li’ og samtidtig kan tåle.
Pga. div sygdomme kan jeg hverken tåle kaffe eller energidrikke.
Er også overbevist om at Clutch er væsentlig sundere, udover at de giver et meget mere behagelig boost når dette er tiltrængt.
Kan kun anbefale at prøve dem

Coming in clutch!
Coming in clutch!
Fremragende ernæringsboost, til en travl og tung hverdag for os der ikke er på kaffevognen og ikke er for meget til de voldsomme energidrikke.
Kan klart anbefales.

Svar från Clutch Nutrition
Very good nutrition with a direct…
Very good nutrition with a direct effect in focus and energy level.
Especially people loving herbs are going to love it
Med clutch nutrition får du meget mere…
Med clutch nutrition får du meget mere end bare en slukket tørst!
Siden min første oplevelse, efter at have fanget ernæringsdrikken på en spothylle i netto, har jeg været helt solgt!
Denne er et most buy for dig der ønsker at trappe ned på sukkerholdige sodavand, intetsigende energidrikke og middelmådig kaffe.
Lækkert opfriskende drik
Jeg har drukket Clutch dagligt i næsten et års tid og jeg er godt tilfreds.
Det smager godt og det er dejligt med en sund drik og giver klarhed og energi uden de trælse effekter.
Kan klart anbefales

Vidundermiddel
Jeg er fuldstændig blæst bag over, hvor fantastisk et produkt Clutch Cognition er!
Jeg har netop i dag for første gang efter at have set dem i Løvens Hule - smagt den - og jeg kan fortælle med hånden på hjertet, at dette er en drik som virkelig forbedrer din tankefunktion.
Jeg lider af ADHD, men kan ikke tåle den kraftige medicin. Og da jeg altid har haft svært ved at samle tankerne, så mærker jeg stor forskel efter blot én drik. Jeg føler mig yderst fokuseret, har afbalanceret energi og parathed.
Når det er nævnt, så smager Mango Lemon uhyre skønt - ikke for sødt men dejligt forfriskende.
Jeg kan mærke, at jeg er i stand til at læse en bog nu, hvor jeg før måtte give op, da jeg ikke kunne koncentrere mig.
Så er simpelthen SÅ overrasket over, at der er blevet udviklet et så lille men stort vidundermiddel, som endda er super sundt!
Jeg køber vist lige en stor ordre fra jeres hjemmeside :)
TUSIND tak for at have udviklet et så innovativt og effektfuldt produkt.

Stabilt løft
Jeg er bestemt ikke til energidrikke, og jeg troede at det var endnu en af dem jeg fik stukket i hånden af en kollega.
Jeg er det IKKE. Som i SLET ikke.
For det første er smagen helt vildt god. Naturlig. Behagelig. Dejlig.
For det andet, er det som om jeg får et stabilt løft i energien.
Jeg er FAN

Svar från Clutch Nutrition
Lækker forfriskende drik - og endda med god ernæring
Jeg har prøvet produktet mange gange efterhånden - jeg synes det smager frisk og let, sødt på den gode måde - jeg er ikke så meget til hvis det bliver FOR sødt. Jeg mærker det blodsukkerstabiliserende palatinose, hvilket er en fed effekt som jeg ikke har prøvet med andre drikkevarer. Desuden synes jeg drikken virker mættende, hvilket gør den kan erstatte en evt eftermiddagssnack samtidig med at jeg ved den indeholder sunde råvarer der er gode for min krop. Jeg er fan :) og hvis man har travlt er det fedt med et mellemmåltid der kan drikkes og ikke skal forberedes.
De har fået en fast plads hjemme hos mig og min kæreste. Jeg har lige set dem hos LIDL - fedt de er ved at blive lettere at få fat på!

Faldt tilfældigt over Clutch i Netto
Faldt tilfældigt over Clutch i Netto – nu en fast del af køleskabet. Virkelig smagfulde og gør mine mange arbejdstimer ved computeren meget lettere at komme igennem. Kan helt klart anbefales.

Kæmpe anbefaling
Virkelig god smag! Jeg vil til hver en tid foretrække Clutch. Kæmpe anbefaling herfra.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.