Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En oplevelse som aldrig før. Før havde vores viksomhed kun kaffe, efter en snak fik vi en smagsprøvening ned på kontoret der gik ikke længe før vi blev enige om at det var perfekt så det skulle s... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Virkelig fedt initiativ med et sundere alternativ til kaffe og klassiske koffeindrikke det er bestemt en spændende retning. Når det er sagt, oplever jeg desværre, at smagen ikke lever op til for... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Marcus er så passioneret og glad for at dele til rejse med clutch, på en måde hvor man ikke tænker “kæft jeg skal scrolle videre”. Fedt med engagement og lidenskab for sit produkt. Drikker dem selv... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

drik der skiller sig ud fra alt andet jeg har prøvet. Smagen er i en klasse for sig og kvaliteten kan mærkes med det samme. Det er sjældent man oplever noget hvor man ikke engang føler behov for at s... Se mer

Företagsinformation

1. Livsmedelsproducent
  2. Leverantör av läskedrycker
  3. Dryckesdistributör

Skrivet av företaget

Clutch Nutrition ApS er en passioneret dansk foodtech-virksomhed, der udvikler sund og funktionel ernæring til en travl hverdag. Vi tager vores ansvar seriøst og mener at alle, uanset alder, skal have adgang til sunde funktionelle produkter. Ved at anvende ernæringsvidenskab som kompas, udvikler vi innovative produkter, der gør det nemt for vores kunder at opretholde en sundere livsstil. Vores første produkt er den funktionelle og internationalt prisvindende drik, Clutch Mindset, som understøtter mental ydeevne og generelt velbefindende. Vores videnskabelige team består af forskere og eksperter inden for ernæring og sundhed, og som virksomhed deler vi alle et fælles mål om at udvikle og udbrede nye sundhedsfremmende fødevarekoncepter. I Clutch Nutrition ønsker vi at gøre verden klogere og sundere ved at give vores kunder mere viden om ernæring og dens betydning for en bedre livsførelse og ved at tilbyde innovative produkter udviklet med baggrund i ernæringsvidenskab. Vores mission er at skabe en fremtid, hvor sund funktionel ernæring er normen, ikke undtagelsen. Vores brand statement er "sund og funktionel ernæring på den nemme måde". Vi forstår, at det kan være en udfordring at føre en sund livsstil i en stresset hverdag, og derfor har vi gjort det til vores mission at forenkle processen for vores kunder. Vi synes det skal være nemmere for alle at udnytte funktionel ernæring, men på en måde, hvor man ikke behøver at gå på kompromis med kvalitet, smag, effektivitet og sundhed.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Lækkert

Vi har det på kontoret, mega lækkert med forskellige varianter, flot design og en god mand bag det hele💪

16 april 2026

Ikke verdens bedste smagsoplevelse

Når det er sagt, oplever jeg desværre, at smagen ikke lever op til forventningerne. Kontrasten fra mere traditionelle, sødere drikke til dette produkt er ret markant, og for mig bliver det simpelthen for alternativt.

På den baggrund er det desværre ikke noget, jeg personligt kan anbefale.

23 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En oplevelse som aldrig før.

En oplevelse som aldrig før.

Før havde vores viksomhed kun kaffe, efter en snak fik vi en smagsprøvening ned på kontoret der gik ikke længe før vi blev enige om at det var perfekt så det skulle selvfølgelig være fast.

Tak for det og håber det fortsætter, fortsat god rejse!🙌🏼

28 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Marcus er så passioneret og glad for at…

Drikker dem selv, så anbefaling herfra.

28 april 2026

Arrogant sælger

Arrogant sælger. Snakker ned om detail butikker. Kan ikke anbefales.. tager overpris. Glad for de ikke er i Netto længere fordi de ikke er et discount brand. Så ud fra hvad han siger er Coca cola et discount brand💀

13 april 2026

Kan klart anbefales!

Jeg har konsekvent købt Clutch i 1-2 år.

Køber det til min virksomhed, og der mærkes UDEN TVIVL en betydelig forskel i koncentrationsevne, ved indtag i hverdagen.

Kan klart anbefales.

6 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fast inventar på kontoret!

Fast inventar på kontoret!!
Det startede med delte meninger omkring Clutch og holdningen var at folk hellere ville have en almindelig sodavand. Vi fik en aftale med Marcus omkring et par testkasser.
Konklusionen er nu at vi har genbestilt Clutch før almindelige sodavand. Så et kæmpe hit på kontoret!

16 februari 2026

Svar från Clutch Nutrition

Hej Mathias, tusind tak for den flotte anmeldelse - vaner tager altid lidt tid at inkorporere - også de gode ;) Mvh, Martin

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi testede en smagspakke på de 3…

Vi testede en smagspakke på de 3 varainter, og jeg må uden tvivlt sige at de alle var gode, dog var favoritten med længder Yuzu! Lækkert med en "Sodavand" som gavner de sunde vaner. En god køber oplevelse med Marcus, gavnede helt sikkert også det store billede! Vi ser frem til en masse fremtidige tomme dåser

16 februari 2026

Hej Søren, tak for den flotte meddelelse - vi elsker Yuzu! Mvh, Martin

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Forfærdelig god oplevelse med Marcus…

Forfærdelig god oplevelse med Marcus fra Clutch! Og ikke mindst er produkterne gode og vi køber nu vores anden sending af hjernevand

Founder Byens-IT.dk

10 februari 2026

Svar från Clutch Nutrition

Tak for den pæne anmeldelse - det lyder som en klog beslutning, som vi kun kan støtte op om. Mvh, Martin

JEG ELSKER CLUTCH

JEG ELSKER CLUTCH! Der har fuldstændig ændret mit syn på læskedrikke og energidrik. Kæmpe anbefaling og opfordring til at gøre noget godt for dig selv og drikke Clutch.

26 januari 2026

Svar från Clutch Nutrition

Tak for anbefalingen og opfordringen Emma - men ikke mindst - tak for dig! Uden vores trofaste kunder var vi ikke der, hvor vi er i dag. Mvh, Martin

Stor anbefaling til erhvervsdrivende

Stor anbefaling til erhvervsdrivende

Vi har i JustGrow og God Isolering brugt Clutch de sidste par uger som alternativ til sodavand og energidrikkene, med henblik på at øge fokus og effektivitet.

Det lever meget klart op til de fordele som det reklamerer med. Ens energi og humør i løbet af en dag er stabilt og har ikke de her udsving, som ofte kan påvirke et kontor negativt.

Det er vigtigt at sige, at når man drikker noget som er sundt, kan man ikke forvente at det smager af rød cola. Vi oplevede dog at efter et par dage med Clutch, blev smagsoplevelsen den samme som ved en sodavand. Det handler bare om hvad dine smagsløg er vant til.

Driver du et team og oplever udfordringer med energi eller fokus i løbet af dagen, ville jeg klart anbefale at prøve Clutch af og mærke forskellen på egen krop.

5-Stjerner herfra til Marcus og holdet bag Clutch

23 januari 2026

Tusind tak Emil - det varmer her i den kolde tid. Mvh, Martin

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.