Ik heb het idee dat al die Engelstalige berichten hier op trustpilot naar Cleanprofs toe valse berichten zijn. Goh wel heel toevallig dat alles wat negatief beoordeelt wordt in het Engels staat. In he... Se mer

Företaget har svarat
Een bedrijf welke zijn afspraken totaal niet nakomt. Een jaar abonnementsgeld vooruitbetaald en van de 5 maanden tot nu toe zijn ze 2 keer geweest. Iedere keer moet je ze zelf bellen omdat de containe... Se mer
Cleanprofs communiceert duidelijk en komt genaakte afspraken na. Onze container was na de eerste reiniging voor het eerst sinds lange tijd weer schoon en fris.
Företaget har svarat
Cleanprofs helpt bewoners en bedrijven die waarde hechten aan een schone en frisse leefomgeving. Met ons ervaren team van CleanPro’s zorgen we voor een efficiënte en grondige reiniging van je rolcontainer of kliko, zodat je geen last meer hebt van nare geuren of vervuiling. Wij maken gebruik van biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen en schoon water, dat direct door onze wagens wordt opgevangen en afgevoerd. Hierdoor blijft niet alleen je container schoon, maar beschermen we ook het milieu. Onze flexibele service biedt zowel particuliere als zakelijke klanten de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier hun containers te laten reinigen, zonder gedoe of zorgen. Bij Cleanprofs passen we ons aan jouw behoeften aan. Zo heb je altijd een schone en fris ruikende container, zonder dat het belastend is voor het milieu. Met Cleanprofs draag je bij aan een schoner Nederland, terwijl wij het werk voor je doen.
Skrivet av företaget

We Zijn Uw Specialist In Rolcontainer- En Kliko-Reiniging

Westlandseweg 12, 2291PG , Wateringen, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 83 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Professioneel - container altijd lekker schoon. Informatie altijd te hand. Dank je wel 😊

Svar från Cleanprofs B.V.
Dat jullie toch een dag later wel kwamen. Het is namelijk wrl eens anders geweest. 1 klein minpuntje: de app/mail over de vetraging kwam pas 's avonds om half 12. Toevallig las ik dat, anders had mijn bak niet buiten gestaan.

Svar från Cleanprofs B.V.
Op de afgesproken dag voor het einde van de dag was de container goed schoongemaakt en vooral ook weer netjes op de opstelpaats teruggezet.

Svar från Cleanprofs B.V.
Herhaaldelijk gemiste reiniging, vaak contact gehad, geen verbetering.
hebben contract opgezegd.

Svar från Cleanprofs B.V.
Het ging een tijdje goed, nadat Cleanprofs Arco heeft overgenomen. Maar sinds 2 maanden kwamen ze niet meer schoonmaken. Dat is door klantenservice recht gezet en is het abonnement gestopt voor een maand om het geld terug te kunnen krijgen. Nu krijg ik de hele tijd bericht en aanmaningen om opnieuw een jaar te betalen, terwijl het abonnement loopt tot eind december. Telkens krijg ik bevestiging van klantenservice dat het nu allemaal geregeld is en dan komen er weer aanmaningen. Ik word er niet goed van en heb opgezegd voor volgend jaar. Dan maar zelf de kliko schoonmaken.

Svar från Cleanprofs B.V.
Om te voorkomen dat mijn container gaat stinken , na de wasbuurt plaats ik het ondersteboven en laat ik het afdrogen .
De bio container mag wel even iets grondiger afgespoeld worden.

Svar från Cleanprofs B.V.
Jullie komen wanneer jullie aangeven dat jullie komen. Reiniging is meestal goed, soms iets minder.
Ben er blij mee.

Svar från Cleanprofs B.V.
Vooral in de zomermaanden fantastisch een schone bak te hebben en het wordt steeds goed gedaan
Ben altijd blij wanneer Cleanprofs weer is langs geweest. De containers zijn altijd keurig schoongemaakt en zien er daarna bijna als nieuw uit. Ook hangt er een heerlijk frisse geur in, hetgeen zeker in warmere periodes heel prettig is. Dit is echt een bedrijf met toegevoegde waarde.
De container is vrijdag 7 aug niet of niet goed gereinigd. Binnenkant deksel is nog steeds vuil en binnenkant container idem

Svar från Cleanprofs B.V.
Altijd zijn de bakken schoon. Mocht het een keer zo zijn dat ze er niet aan toegekomen zijn wordt er een berichtje gestuurd en wordt het de volgende dag gedaan. Echter maar 1 x meegemaakt.
Te vaak wordt de container niet schoon gemaakt.
7 augustus 26 weer niet.
3e keer dit jaar, nu twee keer achter elkaar.
Er komt geen melding voor of achteraf.
Moet zelf actie ondernemen om geld terug te krijgen.

Svar från Cleanprofs B.V.
Ik wilde nieuwe stickers bestellen voor de containers en dit was eenvoudig te doen via de website.
Ik ontving een duidelijke mail met informatie over de leveringstijd en uitleg over wat te doen als de container gereinigd zou worden voordat de nieuwe stickers binnen zijn.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.