Banner for Cleanprofs B.V.

Cleanprofs B.V. Omdömen

2 340
TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb het idee dat al die Engelstalige berichten hier op trustpilot naar Cleanprofs toe valse berichten zijn. Goh wel heel toevallig dat alles wat negatief beoordeelt wordt in het Engels staat. In he... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Een bedrijf welke zijn afspraken totaal niet nakomt. Een jaar abonnementsgeld vooruitbetaald en van de 5 maanden tot nu toe zijn ze 2 keer geweest. Iedere keer moet je ze zelf bellen omdat de containe... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Cleanprofs communiceert duidelijk en komt genaakte afspraken na. Onze container was na de eerste reiniging voor het eerst sinds lange tijd weer schoon en fris.

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ben altijd blij wanneer Cleanprofs weer is langs geweest. De containers zijn altijd keurig schoongemaakt en zien er daarna bijna als nieuw uit. Ook hangt er een heerlijk frisse geur in, hetgeen zeker... Se mer

Företagsinformation

1. Städtjänst
  2. också i
  3. Containertjänster
  4. Högtryckstvätt
  5. Städtjänster

Skrivet av företaget

Cleanprofs helpt bewoners en bedrijven die waarde hechten aan een schone en frisse leefomgeving. Met ons ervaren team van CleanPro’s zorgen we voor een efficiënte en grondige reiniging van je rolcontainer of kliko, zodat je geen last meer hebt van nare geuren of vervuiling. Wij maken gebruik van biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen en schoon water, dat direct door onze wagens wordt opgevangen en afgevoerd. Hierdoor blijft niet alleen je container schoon, maar beschermen we ook het milieu. Onze flexibele service biedt zowel particuliere als zakelijke klanten de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier hun containers te laten reinigen, zonder gedoe of zorgen. Bij Cleanprofs passen we ons aan jouw behoeften aan. Zo heb je altijd een schone en fris ruikende container, zonder dat het belastend is voor het milieu. Met Cleanprofs draag je bij aan een schoner Nederland, terwijl wij het werk voor je doen.

Cleanprofs - Professionele Reiniging van Rolcontainers en Kliko’s

Skrivet av företaget

Met behulp van milieuvriendelijke technieken en krachtige reinigingsmiddelen zorgen we ervoor dat uw containers altijd in topconditie verkeren.
Bij Cleanprofs geloven we dat schone rolcontainers en kliko’s essentieel zijn voor een frisse en hygiënische leefomgeving. Ons team van ervaren professionals biedt een snelle, efficiënte en grondige reinigingsservice voor zowel particulieren als bedrijven. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om afvalcontainers schoon en geurvrij te houden, niet alleen voor de hygiëne, maar ook voor het behoud van een nette uitstraling.

Waarom kiezen voor Cleanprofs?

We Zijn Uw Specialist In Rolcontainer- En Kliko-Reiniging

We Zijn Uw Specialist In Rolcontainer- En Kliko-Reiniging
Bij Cleanprofs zorgen we voor frisse, schone rolcontainers en kliko’s met een snelle en grondige service. We gebruiken milieuvriendelijke reinigingsmethoden om uw containers hygiënisch schoon te houden. Of u nu kiest voor regelmatige of een van onze andere reinigings pakketten, wij passen ons flexibel aan uw wensen aan. Onze toegewijde klantenservice staat altijd voor u klaar en gaat graag de extra mijl om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent. Kies voor Cleanprofs, en laat ons het werk doen!

Kontaktuppgifter

Eerste Reiniging Voor Maar €1,-

Kan jouw bak wel een opfrisbeurt gebruiken? Start dan voor maar €1,- !

Bra

TrustScore 4 av 5

2 tn omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 83 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(2 340)

1 174 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Nieuwe stickers

Ik wilde nieuwe stickers bestellen voor de containers en dit was eenvoudig te doen via de website.
Ik ontving een duidelijke mail met informatie over de leveringstijd en uitleg over wat te doen als de container gereinigd zou worden voordat de nieuwe stickers binnen zijn.

14 augusti 2026

Nooit aan beginnen

In plaats van per maand betalen willen ze ineens een groot bedrag afschrijven. Ik heb direct mijn herroepingsrecht gebruikt, binnen een week.
Klantenservice weigert te reageren.
Nooit aan beginnen, dit bedrijf.

14 augusti 2026

Beste Carola,

Jammer om te lezen dat er onduidelijkheid is ontstaan over de betaling. Wij bieden zowel maandabonnementen als jaarabonnementen aan. In uw geval is gekozen voor een jaarabonnement. Bij een jaarabonnement wordt het bedrag inderdaad in één keer en vooraf in rekening gebracht.

Onze excuses voor de ontstane onduidelijkheid. Bij vragen over uw abonnement of betaling staan wij u uiteraard graag te woord.

Waardeloze (lees: geen) service

Vandaag, na voor de tweede maand op rij géén schoonmaak te hebben gekregen, m’n abonnement opgezegd. Vorige maand was de reiniger ziek, dit kwam ik te weten nadat ik na 3 dagen zelf maar eens belde. Er was geen mogelijkheid voor een nieuwe reiniging en moest dus wachten tot de volgende maand.

Gisteren is de bak wéér niet gereinigd. Weer geen bericht ontvangen dus zelf maar weer gebeld. Na 10 minuten in de wacht te hebben gehangen (er zijn 6 wachtenden voor u…) bleek dat de reiniger om 15:00 een melding had gemaakt dat de bak niet volledig leeg was. Dat zou heel goed kunnen kloppen, want de vuilniswagen kwam pas om 16:00 door de straat.

Door de mevrouw van klantenservice werd ik behoorlijk bot te woord gestaan. Ik kreeg het excuus dat de reiniger niet in contact staat met de vuilniswagen en dit kan gebeuren. Maar er moet toch een lampje gaan branden als er in een wijk nog minstens vier volle bakken staan?! Ze claimen te reinigen tot 19:00 maar rijden dus voor de vuilniswagen uit. Lekker handig. En dit is dus al de tweede maand op rij, in ook nog eens de warmste periode van het jaar, net wanneer het het hardst nodig is.

Ik heb m’n abonnement opgezegd en het advies gegeven om nog eens naar de bedrijfsnaam te kijken want dat stukje ‘profs’ mag er wat mij betreft wel uit.

13 augusti 2026

Beste meneer Zondag,

Wat vervelend dat u twee reinigingen achter elkaar heeft gemist. Onze excuses voor het ongemak.

Wanneer een reiniger tijdens of aan het einde van zijn route ziek wordt, weten wij dit helaas niet altijd vooraf. Daarnaast kunnen wij een container alleen reinigen nadat deze is geleegd, omdat wij het afval niet zelf kunnen afvoeren. Dit staat ook vermeld in onze voorwaarden.

In uw situatie heeft onze reiniger de container eerst om 15:00 uur gecontroleerd. Omdat deze toen nog niet volledig leeg was, kon hij de reiniging niet uitvoeren. Hij is later nogmaals teruggekomen, maar helaas was de container toen nog steeds niet geleegd.

Onze reinigers hebben tot 19:00 uur een volledige route met meerdere straten en dorpen. Zij hebben dus niet tot 19:00 uur de tijd om één specifieke container te reinigen en moeten daarna ook verder naar de volgende locatie.

Wij vinden het jammer dat dit zo is verlopen en dat u heeft besloten uw abonnement op te zeggen. We nemen uw feedback over onze communicatie en planning zeker mee.

Waardeloze service

Waardeloze service

Wat een teleurstellende en waardeloze service. In het begin werd alles netjes geregeld, maar de kwaliteit en service zijn daarna alleen maar verder achteruitgegaan.

Afspraken worden niet nagekomen en wanneer er wél wordt schoongemaakt, is het resultaat ronduit slecht. Deze week werd onze container voor de zoveelste keer niet geleegd. Na twee keer contact opnemen en bij 35 graden opnieuw met een stinkende, container te zitten, was voor mij de maat vol.

Ik heb daarom mijn abonnement opgezegd. Zelfs toen werd er telefonisch geen enkele moeite gedaan om tot een vriendelijke tegemoetkoming te komen.

Mijn advies: begin er niet aan. Er zijn genoeg bedrijven die wél begrijpen wat service en klantgerichtheid betekenen.

13 augusti 2026

Beste Sharona,

Wat vervelend om te lezen dat u onze service de laatste tijd als teleurstellend heeft ervaren. Onze excuses voor het ongemak.

Wij doen altijd ons best om onze klanten tegemoet te komen en een passende oplossing te bieden. Wanneer een reiniging niet naar wens is uitgevoerd, is het daarom belangrijk om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Hoe langer u hiermee wacht, hoe lastiger het voor ons wordt om de reiniger opnieuw langs te sturen en de situatie op korte termijn op te lossen.

We respecteren uiteraard uw keuze om het abonnement op te zeggen en vinden het jammer dat we u niet als klant hebben kunnen behouden.

Contact met Cleanprofs zeer prettig

Gisteren kreeg ik een E-mail van Cleanprofs, dat ze mijn container niet hadden aangetroffen op de juiste plek. Ik antwoordde hen dat de container daar wel de hele dag had gestaan en ze verzochten mij om de bak de volgende dag nog even te laten staan. Die middag was de container alsnog keurig schoongemaakt. Erg fijn, dat Cleanprofs even de moeite heeft genomen om contact op te nemen!

12 augusti 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

1 ster is eigenlijk nog teveel.

1 ster is eigenlijk nog teveel.
Iedere maand wel geld innen maar reinigen ho maar.
En dan als antwoord, de bak stond niet aan de weg.... Nee koekenbakker je bent gewoon niet geweest!!!!
Dan krijg je 2 maanden gratis reinigen.... Hahaha lolbroek, Reinig de organisatie maar....!
K heb abonnement eergisteren opgezegd, en gisteren zou de laatste x reinigen zijn ... Je raad het al, niet dus!
Een gepeperde mail gestuurd met het verzoek het laatste half jaar restitueren.
Ijdele hoop, want denk maar niet dat je antwoord krijgt.

12 augusti 2026

Er werd niet gereinigd

Er werd niet gereinigd, kreeg diverse malen gratis reinigingen aangeboden die vervolgens ook niet werden uitgevoerd.
Heb het uiteindelijk opgezegd.

28 juli 2026

Nieuwe klant

Nieuwe klant. Vrijdag zou 1 ste keer zijn, gewoon helemaal niet niet geweest ook de andere klikos in de straat niet gedaan. Klacht gestuurd geen reactie. Wel het abbonement geld afgeschreven.
Ik wacht nog 2 dagen dan storneer ik het.
Lekker makelijk geld verdienen.
Als je het schoonmaak filmpje op de site ziet. Nou ik heb het hier eens bekeken in het verleden. Dat doen ze echt niet zo. Kliko gaat in de beugels en spuiten en klaar, niet met een scrobbortel. En zeep. Ik ben er nu al weer klaar mee.

7 augusti 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat een waardeloos bedrijf zijn nu al 3…

Wat een waardeloos bedrijf zijn nu al 3 maanden niet meer geweest maar wel geld afschrijven en beloven dat ze komen maar wil nu mijn geld treug en dit is mijn postcode 6021XG Budel, ga morgen bellen maar zullen wel weer een excuus hebben zo als altijd.
Vriendelijke groet M.Scleicher

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Cleanprof reinigt alleen de binnenkant

Cleanprof heeft nu 3x mijn gft kliko gereinigd. Eerste keer prima, verder alleen de binnenkant. Dat is vlg. Cleanprof standaard. Ben het daar niet mee eens. Werd ook niet verteld toen ik daar klant werd. Waardeloos
Trap er niet in, mensen

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

We zijn al jaren bij Clean profs

We zijn al jaren bij Clean profs. Containers worden keurig op afgesproken data gereinigd. Als het dan toch eens mis gaat, is de klanten service
behulpzaam en krijg je je geld terug.
Prima zo dit tevreden.

Hulde!

Hulde!
Mijn gft-container werd niet gereinigd op de daarvoor bestemde dag. Na hiervan melding te hebben gemaakt, kreeg ik het aanbod van Cleanprofs om enkele dagen later alsnog een reinigingsbeurt voor de gft-container in te plannen en jawel, vandaag een gereinigde container!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.