Fantastisch hoe de Consumentenbond dit heeft opgepakt. Alle communicatie was erg helder en eenvoudig, tot en met het digitaal ondertekenen van de overeenkomst. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden v... Se mer
Det här tycker kunderna
Zeer goed werk geleverd , goed en duidelijk op de hoogte gehouden . Waar gemaakt wat ze beloofd hebben en mensen hun zuur verdiende geld terug kunnen krijgen , van deze witte borden criminelen die h... Se mer
Deze zaak liep meer als 10 jaar, en werden af en toe op de hoogte gehouden van stand van zaken, maar bleven goede hoop houden terwijl het tweifelachtig was of het uiteindelijk het gewenste resultaat... Se mer
Företaget har svarat
Ik ben compleet “ontzorgd”. Er werden geen overdreven beloftes gedaan. De communicatie was prima, en het gehele proces is transparant afgehandeld. Als lid van de Consumentenbond werd mij deze claim... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Claimservice is een samenwerkingsverband tussen de Consumentenbond en massaclaimspecialist ConsumentenClaim. Met gebundelde krachten strijden wij tegen bedrijven die misbruik maken van hun machtspositie en zorgen we voor compensatie van gedupeerde consumenten. Onze missie? Opkomen voor de rechten van gedupeerde consumenten door het voeren van juridische procedures en schikkingsonderhandelingen. Zo maken we markten eerlijker.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- claimservice.nl
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Heeft even geduurd maar dan heb je wat
Heeft even geduurd maar is wel tot een goed einde gekomen. Blij met de communicatie en de ondersteuning in het proces!
Claim succesvol gekregen!
Het was heel makkelijk via consumenten bond de claim in te dienen!
Werd elke stap in het proces goed op de…
Werd elke stap in het proces goed op de hoogte gehouden. Heb een leuk bedrag ontvangen dankzij hen.
Goed opgekomen voor onze belangen
Goed opgekomen voor onze belangen. Duidelijke uitleg en goed op de hoogte gehouden.
Geen verwachting maar verrassend resultaat!…
Had eerlijk gezegd totaal geen verwachtingen maar ben erg verheugd over het onverwachte resultaat van deze service. Goed werk!
Goed dat consumentenbond het initiatief…
Goed dat consumentenbond het initiatief heeft genomen om de claim in te zetten om banken en verzekeraars te wijzen op hún consumenten verantwoordelijkheid.
De consumentenbond hield mij goed op de…
De consumentenbond hield mij goed op de hoogte en we zijn erg tevreden met het resultaat
Na jaren eindelijk geld teruggekregen.
Na jaren eindelijk geld teruggekregen.
Goede claim afhandeling
Goede informatieverstrekking. Duidelijke aanwijzingen wat te doen en makkelijk om aan te melden. Goede afhandeling van de claim.
Heel erg blij met de uitkomst
Heel erg blij met de uitkomst. Niet verwacht dat er iets uit zou komen. Resultaat veel beter dan verwacht. Dank
Helder, eerlijk en daadkrachtig
De communicatie over de claim(s) is helder, eerlijk en tijdig. Deze service zet zich daadkrachtig in voor jouw belang. Ik kan het iedereen aanraden
Ik ben compleet “ontzorgd”
Als lid van de Consumentenbond werd mij deze claim a.h.w. zomaar in de schoot geworpen. Zelf zou ik er nooit aan beginnen, maar met zo’n invloedrijke club als de CB op de achtergrond heb je natuurLijk veel meer kans op een serieuze afhandeling. En daarin ben ik zeker niet teleurgesteld!
Veel dank aan allen die aan deze zaak hebben meegewerkt!

Heldere informatie
Ik werd goed geïnformeerd over de gang van zaken en de voortgang. Heldere informatie.

Maandenlange gegevenscontrole - deel 2
Beste Claimservice webcare, (UPDATE)
Leuke afleidingsmanoeuvre.
Jullie weten best dat mijn vraag NIET was waarom ik gisteren nog niet was uitbetaald vóórdat ik het formulier tekende. Natuurlijk was mijn dossier tot die tijd niet compleet.
Mijn vraag ging over jullie proces vanaf vandaag: Nu dat formulier digitaal, waterdicht en via iDIN geverifieerd (voor de tweede keer) bij jullie binnen is, wat valt er vanaf dít moment nog maandenlang handmatig te 'controleren'?
Jullie beantwoorden mijn vraag "Waarom duurt de controle op een geautomatiseerd digitaal vinkje maanden?" door te verwijzen naar een mail waarin simpelweg wéér staat dát het maanden duurt. Dat is een droevige cirkelredenering.
Jullie negeren de kern bewust, dus ik stel hem nog één keer in Jip-en-Janneketaal: Wat gaan menselijke medewerkers de komende maanden handmatig uitzoeken aan digitale iDIN-vinkjes waarbij het juridische risico al door de cliënt is afgekocht?
In mijn geval weten jullie nota bene precies wie ik ben. Zoals jullie zelf al aangeven: Er is al een eerdere compensatie aan mij uitbetaald.
WIJ moesten binnen 15 dagen tekenen en terugsturen, anders zou de uitbetaling "vertraging op kunnen lopen". De asymmetrie is stuitend en een belediging voor de intelligentie van jullie cliënten.
Graag een direct en inhoudelijk antwoord AUB! Ik ben al genoeg van het kastje naar de muur gestuurd.
~Beste webcare van Claimservice, bespaar me het standaardantwoord over de "90%-grens" (die in oktober 2025 al behaald is) én het "het zijn zo veel handtekeningen"-excuus.
Laten we er gewoon IT-logica op loslaten.
De feiten over jullie 'maandenlange controles':
Voor IEDEREEN in de regeling is vorig jaar al een complexe maatwerkberekening gemaakt. De wiskunde is dus allang klaar.
IEDEREEN is bij het ondertekenen succesvol, volautomatisch via iDIN geverifieerd. De identiteiten zijn dus direct en onweerlegbaar door de banken vastgesteld.
Waar nodig heb ik (en vele anderen) nu via diezelfde directe iDIN-koppeling een kwijtingsformulier getekend. Daarmee heb ik 100% van de aansprakelijkheid van NN overgenomen.
Een database verwerkt 100.000 iDIN-handtekeningen net zo snel als één. Geautomatiseerde systemen hebben geen last van werkdruk.
Toch beweren jullie dat de uitbetaling wéér maanden op zich laat wachten vanwege "controles".
Mijn simpele vraag waar ik een feitelijk antwoord op verwacht:
Aangezien de berekeningen voor iedereen klaarliggen en iDIN alle identiteiten al heeft afgevinkt, welke specifieke data zitten jullie medewerkers nu maandenlang handmatig bij al die tienduizenden dossiers te controleren?~

Svar från claimservice.nl
Met minimale inspanning mijnerzijds…
Met minimale inspanning mijnerzijds soepele afwikkeling met goed resultaat

Betalen NN woekerpolis niet uit
Ze betalen gewoon die NN woekerpolis compensatie niet uit.
We hebben beiden een overeenkomst getekend. Heb in december een NN vergoeding ontvangen. Alles ligt vast. Ze weten wie ik ben.
Er wordt gewoon niet betaald.

Svar från claimservice.nl
Eindelijk een claim collectief met een goed resultaat
Tijdens het hele proces perfect geïnformeerd over alle stappen. De informatie en de opvolging ervan klopten.
De vergoeding was zelfs meer dan ik had verwacht zeker gezien eerdere ervaringen met dergelijke claims!

Svar från claimservice.nl
Consumentenbond alleen geinteresseerd in eigen commerciele belang
De samenwerking van de Consumentenbond met Claimservice was duidelijk alleen gericht op het commerciele belang van deze 2 partijen. Op simpele vragen werd geen antwoord gegeven en er werd geen inzicht gegeven in belangrijke documenten. De uiteindelijke standaard vergoeding van €500 per polis is een lachertje gezien het aantoonbare verlies van meer dan het 200-voudige.

Zaak netjes afgewikkeld
Zaak netjes afgewikkeld. Na aanmelding geen omkijken aan gehad. Tussentijds keurig op de hoogte gehouden.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.