Randers city self storage er ren mafia metode, de snyder og har ingen skam... har send opsigelse flere gang, men de bliver ved med send faktura og krĂŠver penge..
Det hÀr tycker kunderna
Virkelige gode kampagnepriser, og meget flink og hjÊlpsomt personale! Der er god service hele vejen igennem, og det er vigtigt nÄr man stÄr midt i den vilde flyttestress. Eneste minus er beliggenheden... Se mer
Super oplevelse i Hvidovre Personalet er virkelig flinke og imÞdekommende. Vi har ikke oplevet skyggen af problemer. Lejede primÊrt et rum ifm ombygning, men havde ogsÄ en campingvogn opbevaret... Se mer
Företagsinformation
Roskildevej 5, 2620, Albertslund, Danmark
- Albertslund@cityselfstorage.com
- cityselfstorage.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder pÄ lÀnge. Omdömen kanske inte Àr representativa
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Randers city self storage er ren mafiaâŠ
Randers city self storage er ren mafia metode, de snyder og har ingen skam...
Pas pÄ mÞl og tvungen forsikring
Har kÞrt rimelig uproblematisk indtil videre, hvis man ser bort fra mÞllene, for dem er der nok af. Husk at pakke bÄde tekstil og papir i poser, ellers gÄr de i papkasser og Êder huller i det. Med den nye, tilsyneladende pÄtvungne forsikring er det billigere at skifte firma, hvis man selv har en dÊkkende forsikring, desvÊrre.
2 stjerner da i trods alt er billigst
2 stjerner fordi i trods alt er billigere end andre, men her stopper al sund fornuft ogsÄ.
Denne skrivelse gĂŠlder Hvidovre afdeling.
1. efter et halvt Är og gentagne henvendelser, blev der endelig gjort rent.
2. toiletter? Der findes ét pÄ Þverste etage, men nÄr man kommer derop, kan man selv lede efter det, hvilket er en labyrint at gÄ rundt i, da alle gange er ens, og ingen skiltning.
3. udgang. Her skal man vÊre heldig hvis porten selv Äbner. Ellers skal man trykke sig ud ogsÄ.
4. Solgt til svenske Green Storage.
FĂžrste gang jeg lĂŠste nyheden ringede jeg og spurgte, om det fik konsekvenser for lejen. Nej det skulle det bestemt ikke.
SĂ„ kom mailen om overdragelsen, og ja en ekstraregning pĂ„ 50kr. om mĂ„neden for tvungen forsikring. Dette kan man ikke slippe udenom, pĂ„ trods af tidligere GODKENDT aftale om at eget forsikringsselskab afholder forsikring af indhold i rummet. Det er bondefangeri af vĂŠreste skuffe. 49kr. om mĂ„neden, og sĂ„ er det oven i kĂžbet halv pris i forhold til nye kunder. Fed forretning. đĄ
Der er absolut ingen kundeforstÄelse
Der er absolut ingen kundeforstÄelse, og de er super firkantet, der er ikke noget med at hjÊlpe nÄr det gÊlder Þkonomi, jeg betaler pt for et rum, frem til d. 31/10 pÄ trods af jeg allerede d. 14 er i kontakt med dem i forbindelse med at opsige rummet, venter et par dage pÄ der lander en bekrÊftelse fÞr jeg tager kontakt igen! Da jeg anden gang tager kontakt er resultatet at jeg SKAL betale for det tomme rum, da jeg ikke har lavet en skriftlig opsigelse, hvilket er nÊrmest umuligt at finde en skriftlig opsigelse, pÄ deres hjemmeside!
Jeg skriver frem og tilbage med en fra kundeservice, som ikke vinder medaljer pĂ„ hans kundeservice, ja det nĂŠsten umuligt for ham at hive en stjerne hjem pĂ„ den her anmeldelse, sĂ„ dĂ„rlig service yder han, âjeg kan ikke ditten jeg kan ikke datten -nej men hvad kan du overhovedetâ jeg er slemt skuffet over at smide 1000kr ud af vinduet // 951kr, fordi deres kundeservice er dĂ„rligere end det offentlige system.
Uforskammet!
Lyt til kunden der ringer med en forespÞrgsel! Lad vÊre med at vÊre sÄ uforskammet! Du jager jo kunderne langt vÊk. Jeg forsÞgte forgÊves at fÄ ordet. for at stille mit spÞrgsmÄl alt imens kundeservicemedarbejderen bevidst bare rablede reglerne for opsigelse og betaling af dig i een uendelighed. Da jeg pÄ en pÊn mÄde forsÞgte at bede om ordet, sagde han bare nej, nej og afbrÞd forbindelsen!!!! Det jeg ville spÞrge om var om vi kunne leje den fra 31/7-31/8 PLUS 1 dag, da vi fÞrst fÄr adgang til vores nye hus den 1/9. Da jeg pÄbegyndte en sÊtning om at det mÄ der vÊre mange kunder der havde behov for fordi det er almindeligt at overtage en ny bolig pr. den 1. i en mÄned, afbrÞd han forbindelsen.
Teknikken virker ikke..
Hos City Self-Storage (Randers) betaler du for at det skal vÊre NEMT, ingen bÞvl.. men vi har ikke haft andet end problemer med diverse teknik pÄ vores lager! De fÞrste to gange deroppe virker indgangsdÞren ikke, tredje gang er selve porten ind til pladsen lÄst, og de havde ikke udleveret den krÊvede nÞgle til det.. det gik fra at skulle vÊre nemt, til at der ikke er andet end problemer med at have adgang til vores DYRT betalte lager. Jeg er mildest talt utilfreds med jer.
Utroligt utrygt at komme hos City SelfâŠ
Utroligt utrygt at komme hos City Self Storage pĂ„ Ăsterbro. Der er kun adgang fra en parkeringskĂŠlder, der lugtede dĂ„rligt indenfor og man kan ikke komme forbi hinanden med to vogne i gangene. Generelt var det slet ikke rart at vĂŠre der.
UlĂŠkkert
UlĂŠkkert, uhygiejnisk oplevelse. De har en hjemlĂžs kvindeboende i et af deres lokaler i deres opbevaringskĂŠlder pĂ„ Ăsterbro.. Der stinker og der er beskidt. Vi havde en del kartoner med havredrik stĂ„ende i nogle mĂ„neder som var blevet fuldstĂŠndig ĂŠdt op af rotter.
Ift. firmaets besvarelse, sÄ har vi Indberettet Sagen.

Svar frÄn City Self-Storage Danmark
NĂŠrmest tyveri
NĂŠrmest tyveri. Efter opsigelse med bekrĂŠftelse fra CitySelfStorage fortsĂŠtter virksomheden med at trĂŠkke penge. Selv efter to telefoniske henvendelser nĂŠgter virksomheden at stoppe fremtidige trĂŠk. SkamlĂžst!
Generelt bare dÄrlig oplevelse
DÄrlig kundeservice
Selve fremgangsmÄden at bruge sit rum pÄ, var rigtig godt! Men kundeservice har de ikke meget af.
Har opsagt mit rum starten af sidste mÄned (oktober 2023), sÄ har jeg til d. 31. at tÞmme det.
Jeg glemmer sÄ at fÄ hÊngelÄsen med, men har bekrÊftet at rummet et tÞm. Nu krÊver de en mÄneds leje fordi hÊngelÄsen stadig er der. De kan simpelthen ikke trÊkke opkrÊvningen tilbage (som stadig stÄr som venter pÄ kontoen), og jeg skal nu betale 550kr for et rum der stÄr tomt...
DesvĂŠrre ikke et sted jeg anbefaler andre eller skal bruge igen!
Ikke styr pÄ regnskab!!
Havde rum hos dem i fÄ mdr i Albertslund efter flytning.
Jeg var egentlig vÊldig tilfreds lige indtil, den dag jeg opsagde rummet og skulle tÞmme det. Siden juli har jeg gentagende gange modtaget rykkere og opkrÊvning for et rum, som jeg har betalt for, jeg har gentagende gange fremvist kvittering for betaling alligevel blev opkrÊvningen sendt videre til inkasso. Virkelig skammeligt at et firma ikke har styr pÄ deres regnskab og ingen i det firma snakker sammen. Jeg anbefaler at hvis man skal leje et rum hos dem at man gemmer sine kvitteringer.
Jeg kommer ikke til at leje hos City self storage igen.
Fantastisk service
Hurtig og god kontakt
Hurtig og god kontakt. Kunne leje et rum samme dag jeg ringede - Indenfor ca 1 time. EfterfÞlgende viste det sig, at der er gode forhold for bÄde af- & pÄlÊsning (indendÞrs). Skal jeg bruge nogle ekstra m2 i fremtiden, ved jeg hvor jeg skal henvende mig
Det var simpelt at gĂ„ ind pĂ„âŠ
Det var simpelt at gÄ ind pÄ hjemmesiden og betale Þnskede areal og tilmed fik det opgraderet. Jeg synes det er godt og klogt trÊk af jer at give kunden de extra m2 da det Þnskede var fuldt optaget, i fÄr jo de extra omsÊtning i stedet for at meddele fuld optaget sÄ du kommer pÄ venteliste. jeg fik koden uden problemer og resten var lige til, vejen dertil var nem fremkommelig. Mange tak
Det var lidt forvirrende ift hvilketâŠ
Det var lidt forvirrende ift hvilket lager jeg var blivet tildelt. PÄ min bekrÊftelsesmail stod alt jeg trengte vide, bortsÊt fra hvilket rom jeg skulle til. Jeg bekrÊftet min betalingskort (husker ikke om jeg allerede havde gjort det) og sÄ fik jeg endelig en mail med et rom nr.
Men nu nÄr jeg forstÄr konceptet kÞrer det perfekt.
God service og let betjening
Vi har lejet et 6 m2 rum til de mĂžblerâŠ
Vi har lejet et 6 m2 rum til de mÞbler vi ikke kunne fÄ plads til i vores nye hjem. Der er god plads og hÞjt til loftet, og vi er sÄ glade for at rummet er tempereret, sÄ vores mÞbler ikke lider overlast eller fÄr fugtskader/skimmelsvamp. SÄ herfra stor tilfredshed pt :)
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.