Banner for CitySafes

CitySafes Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Je suis affiliée au bureau de Bruxelles et, franchement, ils sont tout simplement incroyables. Que ce soit par leur gentillesse, leur professionnalisme ou la qualité de l’expérience client, tout est... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Man hat sehr schnell einen Termin bekommen und wurde wirklich sehr freundlich empfangen und vorallem bestens beraten.Nach einem ausführlichen Rundgang wo wirklich alles sehr gut erklärt und gezeigt wu... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sehr freundlicher Service. Alle meine Fragen wurden verständlich beantwortet und der Ablauf war einfach und unkompliziert. Ich habe einen sehr guten Eindruck bekommen und kann CitySafes Bremen gerne w... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Je suis cliente chez CitySafes Bruxelles depuis un certain temps, et c´est en grande partie grâce à l´excellence du service et à l´accueil chaleureux d´Amal, Amine et Bilal. Leur professionnalisme,... Se mer

Företagsinformation

1. Förvaringsskåp med myntlås

Skrivet av företaget

At CitySafes, we believe that everyone deserves peace of mind when it comes to safeguarding their most precious belongings. That's why we have made safe deposit box rental accessible to all, ensuring that individuals and businesses alike have access to the safest place for their belongings at the best possible price.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 91 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

205 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Hatte kein Termin

Hatte kein Termin, nettes Personal brachte direkt Cafe, als super gelaufen, gute Beratung.

3 februari 2026

Sehr geehrter Herr Lux,

danke für ihre Bewertung.

Ich hoffe der Café hat Ihnen so gut geschmeckt wie unser Service.

Mit freundlichen Grüßen

Ihr CItySafes Team

Top Service

Es lief alles unkompliziert und flott. Ich kann die Filiale in Frankfurt bestens empfehlen.

30 januari 2026

Svar från CitySafes

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Wir freuen uns, dass Sie mit unseren Personal und unserem Service zufrieden sind. Wir geben uns Mühe, dass sich unsere Kunden immer gut aufgehoben fühlen und kompetent beraten werden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg var i City Safe i dag og lejede en…

Jeg var i City Safe lyngby i dag og lejede en boks, og jeg vil især fremhæve Jan for hans fantastiske service. Han var smilende, meget professionel og tog sig god tid til at forklare det hele. Man følte sig virkelig tryg og velkommen fra start til slut. En rigtig god oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.

28 januari 2026

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse :0))

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en så god oplevelse hos City Safe Lyngby. Vi er især glade for dine rosende ord om Jan – det betyder meget for os, at vores kunder føler sig trygge, velkomne og godt guidet hele vejen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og anbefale os videre. Du er altid meget velkommen igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er en fornøjelse at komme i…

Det er en fornøjelse at komme i CitySafes i Lyngby. Jan er en utrolig dygtig medarbejder, som gør sig meget umage for at give kunderne en rigtig god oplevelse. Fem store stjerner herfra!

Hej Nina

Tusind tak for de fem stjerner og de flotte ord.

Det glæder os meget at høre, at det er en fornøjelse at komme hos CitySafes i Lyngby, og at du har haft en rigtig god oplevelse.

Vi sætter stor pris på anerkendelsen og på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Tak for tilliden – vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Særdeles god oplevelse og god og…

Særdeles god oplevelse og god og grundig samtale og instruktion fra Jan. Dejligt at føle, at der er tid til alle
praktiske spørgsmål samt en fin beliggenhed midt på Lyngby Hovedgade. Rigtig pæne lokaler!

Hej Jan

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en særdeles god oplevelse, og at du følte, der var tid og ro til både samtale og praktiske spørgsmål. Det betyder meget for os.

Vi er også glade for, at både beliggenheden og lokalerne levede op til dine forventninger.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

De bedste hilsner

Oplevelse

Super service - af Jan i Lyngby
Bedste anbefalinger herfra

Hej Skaarup

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner :0))

Vi er glade for at høre, at du har haft en super oplevelse og god service hos Jan i Lyngby.

De bedste anbefalinger betyder meget for os – tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Service professionnel

L’accueil a été chaleureux par le personnel, pour ma première location de coffre et que j’y connais pas grand chose, les explications étaient claires et le processus de location du coffre-fort simple et rapide. Je me suis senti en confiance. Merci Amal

19 januari 2026

Cher Yohan Isleyen,

Nous vous remercions pour votre retour et votre confiance. Nous sommes ravis que votre première expérience de location se soit déroulée sereinement grâce à un accueil chaleureux, des explications claires et un processus simple et sécurisé. Amal et toute l’équipe accordent une importance particulière à votre satisfaction et à votre sentiment de confiance.

Très sympathique

Très sympathique ! Sofie m’a donner toutes les informations nécessaires

19 januari 2026

Cher Foroogh,

Nous vous remercions pour votre retour. Nous sommes ravis que l’accueil et les explications fournies par Sophie aient répondu à vos attentes. Offrir des informations claires, un service sécurisé et une expérience satisfaisante est une priorité pour nous.

Alles prima

Das bisherige Unternehmen wurde von CitySafes übernommen. Die Kommunikation mit dem Unternehmen und das Verhalten des neuen Mitarbeiters vor Ort waren höchst professionell und kundenorientiert. Können wir vorbehaltlos weiterempfehlen.

16 januari 2026

Svar från CitySafes

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Es freut uns sehr, dass Sie sich bei CitySafes gut beraten gefühlt haben und von unserer Anlage überzeugt sind. Sicherheit und Transparenz stehen für uns an erster Stelle. Wir freuen uns, dass Sie genau das so positiv wahrgenommen haben.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg blev i går betjent af Jan fra…

Jeg blev i går betjent af Jan fra Glostrup afdelingen. Han var en meget rar og imødekommende mand. Jeg var lidt skeptisk i starten for skift fra bank til Citysafe. Dette vendte Jan fuldstændig. Jeg følte mig tryg og Jan tog sig god tid til at forklare proceduren mm.

15 januari 2026

Hej Diana

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det glæder os virkelig at høre, at Jan fra Glostrup fililaen formåede at gøre dig tryg i dit skifte til Citysafe, og tog sig god tid til at gennemgå processen med dig.

Vi ved, at et skifte kan føles som en stor beslutning, og derfor betyder det meget for os at høre, at du har følt dig både godt behandlet og i trygge hænder.

Din feedback giver vi naturligvis videre til Jan.

Tak fordi du valgte os – vi ser frem til at hjælpe dig fremover.

Fantastisk imødekommende energi

Fantastisk imødekommende energi , hurtig respons og professionel personale , TAK

14 januari 2026

Hej Stig

Tusind tak for de 5 stjerner og dine flotte ord :0)

Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet både hurtig respons, professionalisme og en imødekommende energi hos os.

Din feedback betyder meget for hele teamet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Je suis vraiment très satisfaite de mon…

Je suis vraiment très satisfaite de mon expérience avec CITY Safes.
J’ai signé un contrat avec eux et tout s’est très bien passé du début à la fin.
Le personnel est super gentil, professionnel et très accueillant. On se sent tout de suite en confiance.
Le service est clair, sérieux et efficace.
Je recommande vivement CITY Safes à toute personne qui cherche un coffre sécurisé avec un excellent service client

12 januari 2026

Chère Abo Haya,

Nous vous remercions sincèrement pour votre retour si positif. Nous sommes ravis que votre expérience ait été fluide et que notre accueil, notre professionnalisme et le niveau de sécurité proposé aient su vous inspirer confiance. Votre satisfaction est essentielle pour nous et motive chaque jour notre engagement.

Merci

Le Monsieur qui m'a accueillie était très professionnel : ses explications étaient très claires et précises, il a répondu à toutes mes questions, il était très rassurant, poli et très gentil.
Grand merci
Soizic MÉLIN

12 januari 2026

Chère Soizic Mélin,

Un grand merci pour votre message si détaillé et bienveillant. Nous sommes ravis que l’accueil, la clarté des explications et le professionnalisme de notre collaborateur aient su vous rassurer et répondre à toutes vos questions. Offrir un accompagnement attentif, poli et sécurisant est essentiel pour nous, et votre satisfaction est notre plus belle récompense.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super tilfreds igen ,et rigtigt venligt…

Super tilfreds igen ,et rigtigt venligt smilende personale

8 januari 2026

Kære Gert

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at du igen har haft en god oplevelse hos os.

Vores personale gør sig altid umage for at møde vores kunder med et smil, så det betyder meget, at du lægger mærke til det.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Team CitySafes Danmark

Ordentligt

7 januari 2026

Hej Mie

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.

Det betyder meget for os, at du oplevede vores service som ordentlig.

Vi håber at se dig igen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Opsigelsesperiode

Opsigelsesperiode

Vær OBS på at man først kan komme ud af sin kontrakt 11 md. efter indgåelsen.

Det står også i kontrakten men det er eminent for citysafes men dårlig forretning for kunden, at man ikke har normale løbende md. + 1 md.

6 januari 2026

Hej Peter

Tak for din anmeldelse

Det er korrekt, at vores aftaler har en bindingsperiode på 1 år, og at opsigelse skal ske senest 30 dage før kontraktens udløb.

Det fremgår af kontrakten, og vi gennemgår altid alle nye aftaler grundigt sammen med kunden inden underskrift, da vi ønsker fuld gennemsigtighed og for at sikre, at vilkårene er klare og tydelige fra start.

Team CitySafes Danmark

C'est parfait

C'est parfait, amabilité, détail du système informations complètes

5 januari 2026

Cher Antonio Di Bari,

Merci pour votre retour si positif. Nous sommes ravis que l’amabilité de notre accueil ainsi que la clarté et le détail des informations sur notre système aient répondu à vos attentes. Votre satisfaction et votre sécurité restent au cœur de nos priorités.

Besøg i Odense

Meget venlig modtagelse og meget hjælpsom.
God forklaring og dejligt sted at komme.

5 januari 2026

Kære Lisbet

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Odense, og at du følte dig velkommen og godt hjulpet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

En god oplevelse over

Tilbagebetaling af depositum nu har været 40 dage undervejs og endnu ikke modtaget. Det overskygger ellers en god oplevelse.

23 december 2025

Hej Per

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om din oplevelse hos os.

Vi forstår godt, at det kan give anledning til frustration, når tilbagebetalingen af depositummet opleves som langvarig. Depositummet udbetales som udgangspunkt først, når kontrakten er endeligt udløbet – hvilket i dit tilfælde først er til sommer.

Vi har dog overført beløbet i går. Vi beklager naturligvis, hvis dette ikke har været kommunikeret ordentligt eller tydeligt nok fra vores side, og tager din feedback med os, så vi fremadrettet kan tilpasse vores procedurer og sikre, at kunder i samme situation ikke oplever lignende.

Det ærgrer os, hvis den samlede vurdering på "kun" 2 stjerner primært er baseret på udbetalingen alene, når resten af oplevelsen har været god. Uanset værdsætter vi din feedback og den tid, du har taget til at dele den.

Rigtig godt nytår til din familie og dig.

Goeie service

18 december 2025

Beste

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling.
Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent van onze service.

Met vriendelijke groet,
Noëlla | CitySafes

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.