Je suis affiliée au bureau de Bruxelles et, franchement, ils sont tout simplement incroyables. Que ce soit par leur gentillesse, leur professionnalisme ou la qualité de l’expérience client, tout est... Se mer

Det här tycker kunderna
Man hat sehr schnell einen Termin bekommen und wurde wirklich sehr freundlich empfangen und vorallem bestens beraten.Nach einem ausführlichen Rundgang wo wirklich alles sehr gut erklärt und gezeigt wu... Se mer
Företaget har svarat
Sehr freundlicher Service. Alle meine Fragen wurden verständlich beantwortet und der Ablauf war einfach und unkompliziert. Ich habe einen sehr guten Eindruck bekommen und kann CitySafes Bremen gerne w... Se mer
Företaget har svarat
Je suis cliente chez CitySafes Bruxelles depuis un certain temps, et c´est en grande partie grâce à l´excellence du service et à l´accueil chaleureux d´Amal, Amine et Bilal. Leur professionnalisme,... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
At CitySafes, we believe that everyone deserves peace of mind when it comes to safeguarding their most precious belongings. That's why we have made safe deposit box rental accessible to all, ensuring that individuals and businesses alike have access to the safest place for their belongings at the best possible price.
Kontaktuppgifter
Denmark, Belgium, Germany, Nederländerna
- citysafes.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 91 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hatte kein Termin
Hatte kein Termin, nettes Personal brachte direkt Cafe, als super gelaufen, gute Beratung.

Top Service
Es lief alles unkompliziert und flott. Ich kann die Filiale in Frankfurt bestens empfehlen.

Svar från CitySafes
Jeg var i City Safe i dag og lejede en…
Jeg var i City Safe lyngby i dag og lejede en boks, og jeg vil især fremhæve Jan for hans fantastiske service. Han var smilende, meget professionel og tog sig god tid til at forklare det hele. Man følte sig virkelig tryg og velkommen fra start til slut. En rigtig god oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.

Svar från CitySafes
Det er en fornøjelse at komme i…
Det er en fornøjelse at komme i CitySafes i Lyngby. Jan er en utrolig dygtig medarbejder, som gør sig meget umage for at give kunderne en rigtig god oplevelse. Fem store stjerner herfra!

Svar från CitySafes
Særdeles god oplevelse og god og…
Særdeles god oplevelse og god og grundig samtale og instruktion fra Jan. Dejligt at føle, at der er tid til alle
praktiske spørgsmål samt en fin beliggenhed midt på Lyngby Hovedgade. Rigtig pæne lokaler!

Oplevelse
Super service - af Jan i Lyngby
Bedste anbefalinger herfra

Service professionnel
L’accueil a été chaleureux par le personnel, pour ma première location de coffre et que j’y connais pas grand chose, les explications étaient claires et le processus de location du coffre-fort simple et rapide. Je me suis senti en confiance. Merci Amal

Très sympathique
Très sympathique ! Sofie m’a donner toutes les informations nécessaires

Alles prima
Das bisherige Unternehmen wurde von CitySafes übernommen. Die Kommunikation mit dem Unternehmen und das Verhalten des neuen Mitarbeiters vor Ort waren höchst professionell und kundenorientiert. Können wir vorbehaltlos weiterempfehlen.

Svar från CitySafes
Jeg blev i går betjent af Jan fra…
Jeg blev i går betjent af Jan fra Glostrup afdelingen. Han var en meget rar og imødekommende mand. Jeg var lidt skeptisk i starten for skift fra bank til Citysafe. Dette vendte Jan fuldstændig. Jeg følte mig tryg og Jan tog sig god tid til at forklare proceduren mm.

Fantastisk imødekommende energi
Fantastisk imødekommende energi , hurtig respons og professionel personale , TAK

Svar från CitySafes
Je suis vraiment très satisfaite de mon…
Je suis vraiment très satisfaite de mon expérience avec CITY Safes.
J’ai signé un contrat avec eux et tout s’est très bien passé du début à la fin.
Le personnel est super gentil, professionnel et très accueillant. On se sent tout de suite en confiance.
Le service est clair, sérieux et efficace.
Je recommande vivement CITY Safes à toute personne qui cherche un coffre sécurisé avec un excellent service client

Merci
Le Monsieur qui m'a accueillie était très professionnel : ses explications étaient très claires et précises, il a répondu à toutes mes questions, il était très rassurant, poli et très gentil.
Grand merci
Soizic MÉLIN

Svar från CitySafes
Super tilfreds igen ,et rigtigt venligt…
Super tilfreds igen ,et rigtigt venligt smilende personale

Opsigelsesperiode
Opsigelsesperiode
Vær OBS på at man først kan komme ud af sin kontrakt 11 md. efter indgåelsen.
Det står også i kontrakten men det er eminent for citysafes men dårlig forretning for kunden, at man ikke har normale løbende md. + 1 md.

C'est parfait
C'est parfait, amabilité, détail du système informations complètes

Besøg i Odense
Meget venlig modtagelse og meget hjælpsom.
God forklaring og dejligt sted at komme.

En god oplevelse over
Tilbagebetaling af depositum nu har været 40 dage undervejs og endnu ikke modtaget. Det overskygger ellers en god oplevelse.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.