Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Super fed webshop. Hurtig levering og rigtig rigtig god kommunikation. Du kan trygt og lykkeligt shoppe hos chicashop. Du fÄr super fede baddie essentials du ikke kan fÄ andre steder til super ska... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

DĂ„rlig service generelt, som hverken giver dig information om pakken eller dens lokation. Fik fĂžrst afvide 6 dage efter at min pakke stadig “var hos dao” tror nu de ikke havde sendt pakken endnu.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Bestilte 4 sÊt vipper for 8 dage siden har ikke modtaget noget endnu ikke engang at de har pakket mine ting.. har kun modtaget en ordrebekrÊftelse og har skrevet til dem 2 gange uden og fÄ svar tilbag... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Danmarks bedste og billigste strip lashes. De holder sĂ„ lĂŠnge og kan genbruges mere end 25 gange hvis de bliver holdt rene!! Jeg kĂžber aldrig vipper noget andet sted nogensinde! â€ïžđŸ’«đŸ’•

Företagsinformation

1. HÀlsa- och skönhetsbutik
  2. Butik för modeaccessoarer

Skrivet av företaget

Veganske faux mink vipper, press on negle, vippeshampoo, vippepincetter og meget mere. Vi tror pÄ, at alle skal have rÄd til at look fancy med kvalitetsvipper og andre lÊkre goodies, derfor er vores priser sÄ lave!

Kontaktuppgifter

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Elsker jeres vipper, bare for lang ventetid ..

Elsker jeres vipper, og kommer klart til at kĂžbe fra jer igen.
Det lidt mere trĂŠlse er at min pakke var forsinket og jeg fĂžrst modtog efter 6 dage..

9 mars 2021

Hej Freja,
Tak for din anmeldelse! Jeg er meget glad for at du kan lide vores vipper, og beklager meget for den forsinkede forsendelse :)
Normalt er leveringen 1-4 dage, men DAO har ekstra travlt nogle dage mere end andre, men jeg beklager meget igen!

Chicashop <3

Bedste service!

Chicashop.dk har den bedste service jeg har oplevet til dags dato! Havde problemer med mim pakke, som de sĂžrgede for at lĂžse vildt hurtigt! Og udover det har de jo de fedeste produkter ;)

18 februari 2021

Heej,
tusind tak for din anmeldelse! Jeg er sÄ glad for at vi kunne fÄ det lÞst med pakken <3
- Chicashop <3

Bestilte 2 covers som gave

Bestilte 2 covers som gave, og de ankom allerede efter 3 dage. De er meget flotte, det er ikke sidste gang jeg handler her. Hurtig respons nÄr man skriver til dem hvilket er fantastisk

9 februari 2021

Svar frÄn Chicashop.dk

Hej, tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at du kunne lide produkterne og vores service :)

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Jeg fik dsv kun 4 af de 5 ting jeg

Jeg fik dsv kun 4 af de 5 ting jeg bestilte men jeg fik mine penge med det samme.
Rigtig fine ting de har til en fair pris. 😁

5 februari 2021

Svar frÄn Chicashop.dk

Hej Sheila, tak for din anmeldelse. Jeg beklager fejlen fra vores side meget, og er glad for at vi kunne fÄ det lÞst hurtigt :)

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Hurtig levering og gode produkter

Pakken kom super hurtigt, bestilte den i weekenden og modtog den allerede tirsdag morgen. Gode produkter og lÊkker emballage. Det er et sÞdt touch at man fÄr en takke seddel med sit navn pÄ og et lille hjerte.

Kan klart anbefales<3

4 februari 2021

Tusind tak for din sÄ sÞde anmeldelse, det varmer! <3

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Jeg har bestilt en hvid robber mask

Jeg har bestilt en hvid robber mask, og lashes shampoo. og det kom allerede efter 4 dage og det er god service og tingene er som de sĂ„ ud 👀

25 januari 2021

Hej Alexandra,
Tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores service og produktet ♡

Chicashop 💞

Super fed webshop

Super fed webshop. Hurtig levering og rigtig rigtig god kommunikation. Du kan trygt og lykkeligt shoppe hos chicashop. Du fĂ„r super fede baddie essentials du ikke kan fĂ„ andre steder til super skarpe priser. đŸ™đŸŒ

Altid en fornĂžjelse hos chicashop

- JS

19 januari 2021

Hej Jamila,
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive os sĂ„ fin en anmeldelse, det betyder virkelig alt for os, at vores kunder er glade og tilfredse! đŸ€

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

a great place to get ur baddie tingz!

a great place to get ur baddie tingz!
hurtig levering, produkterne er af god kvalitet og der er en super service
ville helle klart anbefale!

12 januari 2021

Heej Rosa,
tusind tak for din anmeldelse, means the world <3

yours truly,

Super sted at handle..

Super sted at handle..
Varen lever op til forventningerne..

12 januari 2021

Hej Linda,
tusind tak for din anmeldelse, hvor er jeg glad for at du er glad for produkterne og vores shop ♡

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Utrolig lĂŠkre og flotte vipper

Utrolig lĂŠkre og flotte vipper, virkelig virkelig gode. Kan klart anbefale at shoppe der

3 januari 2021

Hej Julie,
Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse! Vi er meget glad for, at du kan anbefale os og er tilfreds med vores produkter <3

KĂžbte 2, modtog 1

KĂžbte 2 produkter, modtagede kun det ene, og hullet ved munden er ikke rundt eller oval, det er en mĂŠrkelig form der ikke giver mening.

15 december 2020

Hej,

Kan se at du kÞbte en robber mask og en lash brush - vi pakker alle pakkerne meget nÞje, har du tjekket din pakke ordentligt da du Äbnede den? Lash brushen kan sagtens have gemt sig lidt :) Ellers kan vi sagtens sende dig en ny lash brush i din nÊste ordre

Skriv endelig en mail til os pÄ chicashopdk@gmail.com

Chicashop.dk ♡

Flotteste vipper!

Disse vipper er nok det bedste kþb af vipper jeg har gjort. Mega god kvalitet, til gode penge og hurtig levering, fuldt ud tilfreds.💗

1 december 2020

Hej Sarah.
Det gÞr mig sÄ glad at hÞre du er sÄ tilfreds med vores vipper, jeg hÄber alle dine oplevelser med os bliver det samme.
Tusind tak for din fine anmeldelse<3

Chicashop<3

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer