Super fed webshop. Hurtig levering og rigtig rigtig god kommunikation. Du kan trygt og lykkeligt shoppe hos chicashop. Du fÄr super fede baddie essentials du ikke kan fÄ andre steder til super ska... Se mer
Företaget har svarat
DĂ„rlig service generelt, som hverken giver dig information om pakken eller dens lokation. Fik fĂžrst afvide 6 dage efter at min pakke stadig âvar hos daoâ tror nu de ikke havde sendt pakken endnu.
Företaget har svarat
Bestilte 4 sÊt vipper for 8 dage siden har ikke modtaget noget endnu ikke engang at de har pakket mine ting.. har kun modtaget en ordrebekrÊftelse og har skrevet til dem 2 gange uden og fÄ svar tilbag... Se mer
Företaget har svarat
Danmarks bedste og billigste strip lashes. De holder sĂ„ lĂŠnge og kan genbruges mere end 25 gange hvis de bliver holdt rene!! Jeg kĂžber aldrig vipper noget andet sted nogensinde! â€ïžđ«đ
Företaget har svarat
Veganske faux mink vipper, press on negle, vippeshampoo, vippepincetter og meget mere. Vi tror pÄ, at alle skal have rÄd til at look fancy med kvalitetsvipper og andre lÊkre goodies, derfor er vores priser sÄ lave!
Elsker min key-chain. FĂžler mig oprigtigt tryg med den men stadig som den baddie alle bĂžr fĂžle sig som đ„°
Leveringen var super hurtig, og de gĂžr sĂ„ meget ud af indpakningen at jeg nĂŠrmest ikke ville smide noget af det ud. Heldigvis er det ikke sidste gang jeg kĂžber noget igen derfra, sĂ„ mon ikke det gĂ„r â€ïžđž

Svar frÄn Chicashop.dk
De guddommelige, smukke og dramatiske. Derudover, sÄ har Chicashop alle typer af vipper til BILLIGE PRISER! Jeg aldrig blevet skuffet af deres vipper, ej heller er jeg blevet skuffet af andre accessories der tilbydes, sÄsom iPhone covers, press nails og diverse accessories Chicashop udbyder!
Chicashop er en girl empower forretning, som jeg med sande ord kan anbefale.

Svar frÄn Chicashop.dk
Jeg elsker kvaliteten pÄ deres produkter
Og hurtig levering
Kan klart anbefale dem!

Svar frÄn Chicashop.dk
LĂŠkre produkter, god kvalitet og en billig pris. Vil rĂ„de alle til at kĂžbe derfrađ

Svar frÄn Chicashop.dk
Min nye Faux fur slides er sĂ„ lĂŠkker og dejlige at gĂ„ iđđ

Svar frÄn Chicashop.dk
Super fed kvalitet og de er bare sĂ„ sĂždeđog, det er dejlig billigt

Svar frÄn Chicashop.dk
Super service, tingene kom hurtigt. SĂžd detalje at skrive kunders navne pĂ„ sedlen i pakkenâ€ïž

Svar frÄn Chicashop.dk
gode produkter og hurtig levering. Leveringen kostede nogen nĂŠsten mere end min vare.

Svar frÄn Chicashop.dk
virkelig virkelig virkelig elsker deres vare og hurtig levering 2 timer efter jeg bestilte fĂžrste gang stod jeg med den i hĂ„nden og anden gang selv efter deres leverings tid kl 23 kom de alligvel đ elsker dem og det er IKKE sidste gang jeg shopper hos demâ€ïž

Svar frÄn Chicashop.dk
Virkelig god service, mega sÞd pige der, der stÄr for det hele, er dog ked af at min sommerfugle halskÊde gik i stykker efter 2 dage

Svar frÄn Chicashop.dk
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.