ChemTable Software was founded in 1999. Since its creation, Chemtable Software has been actively developing all kinds of software products for Microsoft Windows operating systems. Reg Organizer - Windows maintenance tools - is among the company's most popular products. Today, the company develops the following software products for Windows: Reg Organizer, Soft Organizer, Autorun Organizer, Files Inspector.
Amazing App
Amazing App. Puts all startup apps in your control. Boot time is now so well organized and swift.
I've been using Reg Organizer for years
I've been using Reg Organizer for several years now, and I've been very happy with how efficient the program is. It seems to keep my PC running smoothing and with far less drag. It runs quietly in the background, without using too much memory to cause any issues. I don't even know it's running.
Toll weiter so
. . . Wer das Programm nicht hat, ! , ist selber "Schuld" --->>> DANKE
Es un producto que te simplifica el mantenimiento de tu sistema Windows.
Me gustan mucho las herramientas de limpieza, tanto personales, como del sistema; el editor de registro es impresionante, su velocidad de búsqueda te hace alucinar; lo único que creo se puede mejorar sería la administración de aplicaciones de inicio, ayudaría una opción que evalúe si ajustando una aplicación específica, puede mejorar el tiempo de inicio del sistema, esto a solicitud del usuario, esto porque el proceso automático actual parece un poco caprichoso.
Brugervenlig program
Det er et godt og nemt program at anvende, med gode og nemme anbefalinger, der også virker fint, selv for en ikke bevandret bruger.
verry good app
Корисна програма для очищення ноутбука…
Корисна програма для очищення ноутбука від залишків програм. Рекомендую.
good good !!
Really well thought out app
Ich arbeite mit 3 ähnlichen Programmen
Ich arbeite mit 3 ähnlichen Programmen. Das erste ist der Reg Organizer dann wird mit den 2 anderen Programmen nochmal ein Scan durchgeführt. Es gibt noch viel was der Reg Organizer nicht findet!!!! Es werden eigentlich von keinem Program alle Fehler gefunden.
I really like the program until a …a hacker got inside pc
I really like the program until a hacker started changing all programs around because this program reality clean a lot of code, Until one day hacker got lazy an change the program around to little cleanups .
Tous les réglages possibles !
Fonctionnel et rapide pour une utilisation fine et précise. Bon, le look est un peu trop sobre et manque de couleurs mais, bien sûr, c'est pour qu'il soit moins lourd à la manœuvre...