Chelsey Goldewijk Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Als beheerder van de Arnhemse Koepelkerk heb ik meerdere malen met Chelsey samen mogen werken in haar rol als als ontwerper en fotograaf. De samenwerking is altijd prettig. Chelsey is professioneel en... Se mer

Företagsinformation

1. Fotograf

Skrivet av företaget

Gaan jullie trouwen? Ik leg graag op een spontane en ongedwongen manier de mooiste dag van jullie leven vast ❤️💍

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Topper

Chelsey is een gezellige meid en erg enthousiast over haar vak. We volgden toevallig allebei dit jaar een fotografiecursus en spraken daarna nog een keer af om de theorie en praktijk te herhalen, door elkaar op de foto te zetten. Conclusie: we staan allebei toch liever àchter de camera in plaats van voor de camera😃 Maar er zaten goede shots tussen. Bedankt voor de gezelligheid en de mooie foto's die je hebt gemaakt Chelsey!

Om niet te vergeten!

Een geweldige, spontane fotoshoot gehad met het gezin voor ons mam. Chelsey gaf aan het fijn te vinden om de shoot zo spontaan mogelijk te houden zonder het echte poseren. Dit maakte het voor ons enorm ontspannen. De foto's zijn van geweldige kwaliteit en hebben het plezier dat wij die dag hadden super vast gelegd.
Wij komen voor een shoot zeker terug bij CG-Fotodesign.

Chelsey bedankt!!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een fotograaf om aan te raden!

Chelsey laat je erg op je gemak voelen tijdens het maken van de foto's. Ze legde de focus niet op de perfecte foto, maar op het krijgen van het oprechte beeld tussen twee mensen alsof de camera er niet is. Hierdoor kregen wij al minder snel het gevoel dat we moesten poseren en werden we wat losser. Het resultaat zijn mooie, lieve en gezellige foto's waarin je ook de gezelligheid van de shoot kunt terug zien. CG-fotodesign is zeker een aanrader! 🤗

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een echte lach op persoonlijke foto's

Ik heb een persoonlijke fotoshoot gehad van Chelsey. Normaal vind ik poseren altijd wat ongemakkelijk, maar bij Chelsey had ik niet het gevoel te moeten poseren. Het ging allemaal vanzelf door haar aanwijzingen en de manier waarop zij de shoot aanpakt. Ook het lachen ging me daardoor gemakkelijk af. Ik heb namelijk nog nooit zo veel met een echte lach op foto's gestaan (en zonder kaakpijn van het vele lachen). Hierdoor lijken de foto's spontaan en niet met een gemaakte lach. Ook de kwaliteit van de foto's was super en ik ontving ze erg snel. Een top fotograaf om zeker aan te bevelen!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.