Centrum OBD Omdömen 29

3,1

Det här tycker kunderna

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nie ma się co rozpisywać, polecam sprzedającego w 100% ( małe ale do szybkości wysyłki ale w moim przypadku to nie problem ) :)

Företagsinformation

Skrivet av företaget

Ważna informacja dla odwiedzających ten profil: Profil firmy w serwisie Trustpilot został pierwotnie utworzony przez osobę trzecią, która podszywa się pod naszą markę w internecie i publikuje nieprawdziwe informacje na temat naszej działalności. Osoba ta stworzyła również stronę internetową pod adresem centrumobd.com, która nie ma żadnego związku z naszą firmą ani z prowadzonym przez nas sklepem. Prosimy nie mylić naszej działalności z tamtą stroną ani z osobami, które się pod nią podszywają. Dzięki pomocy zespołu Trustpilot udało nam się uzyskać dostęp do tego profilu, aby móc oficjalnie reprezentować naszą firmę oraz odpowiadać na pojawiające się opinie. Negatywne opinie znajdujące się na tym profilu są fałszywe lub nie dotyczą naszej firmy ani naszych klientów. W szczególności pojawiają się tam informacje sugerujące, że klienci nie otrzymują loginów i haseł do zakupionych usług. Informacje te są niezgodne z rzeczywistością i nie odzwierciedlają doświadczeń większości naszych klientów. Centrum OBD to sklep internetowy specjalizujący się przede wszystkim w sprzedaży sprzętu diagnostycznego do samochodów w bardzo konkurencyjnych cenach. W ofercie znajdują się interfejsy diagnostyczne, skanery OBD oraz inne urządzenia wykorzystywane w warsztatach samochodowych oraz przez osoby zajmujące się diagnostyką pojazdów. Dodatkowo firma oferuje dostęp do wybranych zasobów technicznych, katalogów części oraz materiałów informacyjnych pomocnych podczas diagnostyki i napraw pojazdów. Naszym celem jest zapewnienie klientom łatwego dostępu do sprawdzonego sprzętu diagnostycznego, rzetelnych informacji technicznych oraz przejrzystych zasad zakupu. Stawiamy na jasne opisy produktów, uczciwe ceny oraz szybką realizację zamówień.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 93 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zakup zrobiony 13 kwietnia zapłaciłem…

Zakup zrobiony 13 kwietnia zapłaciłem 500zl dziś jest 20 kwietnia paczki jak nie bylo tak nie ma. Telefony nie sa odbierane ani SMS whatsapp messenger nic. Totalne oszustwo na Maxa takie podejście do klienta ani nie ZWRACA PIENIEDZY ANI SIE NIE ODZYWA TO JEST CHAMSTO.. OSZUSTWOOOOOOOO. NIE WPLACAJCIE MU PIENIĘDZY.............!

20 april 2026

Oszustwo

Oszustwo. Najpierw dostałem towar nie zgodny z opisem a jak odesłałem to nie dostałem zwrotu pieniędzy

15 mars 2026

Svar från Centrum OBD

Dziękujemy za pozostawienie opinii.

Po weryfikacji nie jesteśmy w stanie powiązać tej opinii z żadnym rzeczywistym zamówieniem w naszym systemie. Nie odnotowaliśmy również sytuacji, w której klient odesłał towar i nie otrzymał zwrotu środków. Każda taka sprawa jest u nas realizowana zgodnie z obowiązującymi procedurami i przepisami.

W związku z brakiem możliwości identyfikacji transakcji, opinia ta budzi poważne wątpliwości co do jej autentyczności.

Mimo to dziękujemy za tę – delikatnie mówiąc – mało wiarygodną opinię. Jeśli jest Pan w stanie przedstawić numer zamówienia lub jakiekolwiek dane pozwalające zweryfikować sprawę, prosimy o kontakt – chętnie ją wyjaśnimy.

Pełen profesjonalizm

Pełen profesjonalizm
Zamówiony dostęp do schematów dostałem na email kilka minut po zakupie, klarowna instrukcja, wszystko działa. Cena super. Nic dodać nic ująć - 100% zadowolenia z zakupu.

18 mars 2026

Pewny sprzedawca.

Jak na razie dwukrotnie dokonałem zakupów. Raz omyłkowo - ale dzięki temu przekonałem się że po drugiej stronie siedzi człowiek a nie robot :) super kontakt i znakomite załatwienie sprawy. Będę jeszcze wydawał pieniądze pod tym adresem :) Polecam i pozdrawiam. Gdańsk

18 mars 2026

Kupiłem dostęp

Kupiłem dostęp, login i hasło dostałem w 2min na email. Chyba komuś wadzi ten sprzedający że takie opinie się tu widzi, z mojej strony pełen profesjonalizm i zadowolenie. Konto ważne rok.

15 mars 2026

Dziękujemy ! :)

Oszustwo

Oszustwo! Zostałem oszukany, towar nigdy do mnie nie dotarł, chłop kręci na kilku stronach wałki, a potem zwala winę z jednej na drugą
W komentarzach pisze że nie widzi zamówienia, jedna i ta sama regułka! Oszustwo Piotr Józefiak centrumobd.com.pl

1 mars 2026

Szanowny Panie,

Nie znajdujemy w systemie zgłoszenia ani zamówienia przypisanego do danych widocznych przy tej opinii. Prosimy o kontakt mailowy wraz z numerem zamówienia oraz datą płatności, abyśmy mogli niezwłocznie zweryfikować sprawę.

Każda płatność w naszym sklepie jest ewidencjonowana, a klienci otrzymują potwierdzenie oraz dokument sprzedaży. W przypadku jakichkolwiek problemów środki są rozliczane zgodnie z regulaminem i obowiązującymi przepisami prawa.

Używanie określeń takich jak „oszustwo” czy „oszust” jest bardzo poważnym zarzutem. Jeżeli doszło do jakiejkolwiek niejasności, jesteśmy gotowi ją wyjaśnić w sposób merytoryczny po otrzymaniu konkretnych danych do weryfikacji.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Uważajcie, też dałem się nabrać

Wszystkie filmy oraz reklamy na stronach typu facebook to jedna wielka ściema! Pare ogolnodostepnych linków i oczywiscie brak mozliwosci zwrotu, zgłaszajcie tą patologię gdzie się da, uokik, prokuratura i policja, ja również to uczynię. Jednym slowem po prostu żal, żal mi właściciela że takim sposobem uczynił sobie źródło zarobku, mam nadzieje ze w koncu trafi na kogos w 4 oczy z niezadowolonych klientów. Po prostu nie dajcie się złapać na to OSZUSTWO

23 februari 2026

OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!

OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!! NIE POLECAM!!!

20 februari 2026

Oszustwo

Dalej. Zero kontaktu pieniądze nie oddane. Sprzedawca czuje się bezkarny. Sprawa zgłoszona. Ostrzegam sprzedawca to oszust.

5 februari 2026

Szanowny Panie,

Pozostajemy do dyspozycji w bezpośrednim kontakcie.

Dane naprawcze

Jedno wielkie oszustko. Zgłaszam sprawę na policje przy tej skali powinna się policja zainteresować. Do skarbówki też napiszę bo nie wystawia rachunków.

9 januari 2026

Szanowny Panie,

Nie znajdujemy w systemie zamówienia powiązanego z danymi widocznymi przy tej opinii. Prosimy o przesłanie numeru zamówienia oraz daty zakupu na nasz adres e-mail w celu weryfikacji sprawy.

Każda transakcja w naszym sklepie jest ewidencjonowana, a do zamówień wystawiane są dokumenty sprzedaży zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa. Dokument wysyłany jest w formie elektronicznej na adres podany przy składaniu zamówienia.

Jeżeli twierdzi Pan, że nie otrzymał dokumentu, prosimy o bezpośredni kontakt – ponownie prześlemy go niezwłocznie.

W przypadku zgłoszenia sprawy do jakiejkolwiek instytucji deklarujemy pełną współpracę i udostępnienie kompletnej dokumentacji księgowej oraz potwierdzeń realizacji zamówień.

Używanie określeń takich jak „oszustwo” bez wskazania konkretnej transakcji nie pozwala na merytoryczne odniesienie się do zarzutów. Jesteśmy otwarci na rzeczowe wyjaśnienie sprawy po otrzymaniu danych umożliwiających identyfikację zamówienia.

Pozostajemy do dyspozycji w bezpośrednim kontakcie.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.