Centauro Rent a Car Omdömen

17 363
TrustScore 2 av 5

2,2

Bussen skulle gå varje 15 min från flygplatsen men fick vänta 1 timma efter ha ringt 3 gånger till dem. På kontoret så var bilen inte färdig som dom ville hyra ut en annan dyrare bil till mig. Vid åte... Se mer

När vi skulle hämta ut vår bil fick vi reda på att vi skulle lämna deposit vilket var helt okej men sen upptäcker vi att de debiterat oss 182 EURO för en försäkring som vi redan köpt via booking.com... Se mer

Väldigt otrevligt bemötande när vi talar om att vi redan köpt självriskförsäkring via Booking.com. De skulle ha hutlösa 180 euro till fast vi redan betalt 70 euro. Det var inte depositionen jag pr... Se mer

Vi hyrde en Kia Sportage som va typ ny, mycket nöjda med den och lastutrymmet för 4 personer. Hämtning av nyckel i receptionen gick på 5 minuter och bilarna va väldigt nära och lätt att hitta. Skö... Se mer

1. Biluthyrningsbyrå

Car hire in Spain at Alicante, Malaga, Barcelona, Mallorca, Valencia, Murcia, Ibiza, Madrid, Sevilla, Torrevieja and Benidorm Car hire in Portugal at Faro, Lisboa, Madeira and Porto airports. Car Hire in Italy at Milano Malpensa, Bergamo, Roma Ciampino, Roma Fiumicino airports, Cagliari, Olbia, Palermo, Catania and PIsa Car Hire in Greece at Athens, Thessaloniki, Chania and Heraklion

Dålig

Skriv ett omdöme

Very good service!

1 april 2019

Svar från Centauro Rent a Car

Hi Kund , thank you for sharing your rating of your recent car rental experience with us. We hope to welcome you again very soon at Centauro Rent a Car :D Kind regards!

Har bara goda erfarenheter i samband…

Har bara goda erfarenheter i samband med hyra av bil hos Centauro.
Både genom Mas Amigos och direkt från Centauro.
Har man bokningsbekräftelsen i ordning vid orderdisken på Alicante Airport är det inga problem. Det går snabbt och smidigt att få ut bilen och detsamma gäller vid återlämnandet. De senaste gångerna har jag fått ut mycket bra bilar.
Snart är det dags för en ny hyrperiod

15 mars 2019

Svar från Centauro Rent a Car

Hi Per , thank you for choosing us for your car hire and for your great comments and rating of your car rental experience with us. We hope to welcome you again very soon at Centauro Rent a Car :-) Kind regards!

Hur kan man ha en affärsidé att ge…

Hur kan man ha en affärsidé att ge intrycket av att de går att hyra en bil till ett bra pris för att sedan försöka sälja på en dyr försäkring och om man inte tecknar försäkringen kommer man att hitta något fel vid återlämnandet som debiteras till en orimlig kostnad?. Vi hyrde en bil på Madeira och valde att inte teckna försäkringen. Deras representant gick igenom alla skador som fanns sedan tidigare och då det var så många antecknades en del i datorn, som jag inte kunde se. När vi lämnade tillbaka bilen hittade mottagaren efter två sekunder en liten repa på främre fälgen, som jag påpekade fanns när vi hämtade bilen. Det spelade ingen roll utan jag blev debiterad 300 Euro och de kanske har som affärsidé att inte ha återkommande kunder...

3 februari 2019

Hi Per ,
Thank you for sharing your rating of your car rental experience with us.
Please note we require all customers to either opt for our Smart cover on arrival, which covers all eventualities, or leave a 1050€-2100€ deposit, regardless of whether they have purchased private insurance prior to arrival.
The damage policy is clearly explained in the rental terms and conditions. All existing damage is registered on the contract when collecting the car and any new damage will unfortunately have to be paid for. If you have any queries, you can contact us via customerservice@centauro.net and we will provide all the necessary information.

Riktigt stort bluff!

Riktigt stort bluff!! Varning för att de tar betalt för skador på bil som man inte åstadkommit! Killen som kontrollerade bilen måste vetat om att det fanns en skada på bilen sedan innan som ej var markerad! Under bilen!! Han gick direkt fram och lyste där skadan fanns och antecknade att jag gjort denna! Tror de använder denna metod för att tjäna pengar då jag i efterhand fått veta att flera råkat ut för samma sak! Konstigt att ni vågar er på detta då man är återkommande kund!

15 januari 2019

Hi Marita ,
Thank you for sharing your rating of your car rental experience with us.
Please note all existing damage is registered on the contract when collecting the car and any new damage will unfortunately have to be paid for.
When a customer hires a car and does not take out the Centauro Cover, the customer has to assume the responsibility for any new damage to the car this is why deposits are taken.
We fully understand why you may feel so disappointed about the charge we made but the procedure has been followed correctly
Please contact us via customerservice@centauro.net if you have any queries.
Kind regards.

Mycket prisvärd bil och utmärkt service…

Mycket prisvärd bil och utmärkt service vid in-och utcheckning. Särskilt uppskattade jag att jag vid incheckningen slapp bli utsatt för övertalning att ta vad jag i mitt fall anser helt onödiga och dyra tilläggsförsäkringar och att medarbetaren inte visade missnöje med att jag avstod från dessa försäkringar, trots att jag förstår att de därigenom går miste om förmodligen skyhöga provisioner.

17 december 2018

Hi Goran.

Thank you for your 5* rating ! We thank you for the trust you have placed in Centauro and hope to welcome you again very soon.

Nummer 1 bland biluthyrare i Alicante

29 november 2018

Hi Robert ,

Perfekt och enkelt

Jag kan rekommendera det till andra. Allt gick snabbt, enkelt och billigare än förra gången.

27 november 2018

Hi Gelawesh ,
Kind regards!

Mycket bra val av uthyrning

Mycket bra val av uthyrning, allt funkade bra
Vi återkommer

18 november 2018

Hi Tommy ,

Rekommenderar inte!

Hyrde på Alicante.
Vi fortfarande inte fått tillbaka 52€ för bränsle trots att vi lämnade tillbaka bilen nytankad.
De har svarat efter 5 veckor att bilen hade saknas antenn (bilen stod inte på gatan, vi hade extra försäkring).
Bluffbolag. De har inte svarat för nästa mail.
Riktigt oseriöst.

30 oktober 2018

Hi Pawel ,
Thank you for sharing your rating of your car rental experience with us.
Please note all missing items are registered on the contract when collecting the car and any new one will unfortunately have to be paid for.
Our customer service department will reply to your email as soon as possible.

Snabb och bra hantering

Snabb och bra hantering, från personalen i ankomsthallen till folket vid återlämningen. Har aldrig haft något fel på bilarna jag hyrt.

17 oktober 2018

Hi Göran,
Thank you for choosing us for your car hire and for your great comments and rating of your car rental experience with us.
We hope to welcome you again very soon at Centauro Rent a Car :-)

Bluffbolag

Hyrde på Mallorca.
Bluffbolag. Håll er undan. Jag har, en månad senare, fortfarande inte fått tillbaka den del av det jag avsatte för bränsle trots att jag lämnade tillbaka bilen nytankad.
Välj andra bolag!! Riktigt oseriöst.
Jag kommer aldrig mer att hyra av dem.

11 oktober 2018

Hi Jonas,
Sorry for the situation :(
Please send us your booking reference number via customerservice@centauro.net and explain us what happened, we will get back to you as soon as possible.

Skitföretag- Undvik!!!

Hyrde bil i Rom -Fiumicino i augusti. Jag blev trots mitt nekande debiterad deras extraförsäkring. Jag sa att jag inte ville ha någon extra försäkring men ändå så slängde hon på den. En väldigt otrevlig tjej som pratade väldigt snabbt och väldigt dålig engelska (kom från Ryssland)! Hon var väldigt irriterad under hela processen. Jag hade allting klart med en E-voucher (fullförsäkrad) men den var hon inte ett dugg intresserad av att titta på trots att Rentalcars.com hade skickat till mig flera gånger att jag var tvungen att ha den med mig vid uthyrning. När jag märker att hon slängt på deras "smart cover-försäkring" (som jag inte behövde) så ber jag henne ta bort denna. Hon säger att hon löser detta. Men det hon egentligen gör är att ta bort min första försäkring och behåller den hon precis har slängt på och som är 3 ggr så dyr!!! Detta fattar jag inte förrän jag ska lämna tillbaka bilen några dagar senare. De hänvisar mig till supporten men de säger att jag ska prata med kontoret. Klassiskt alla skyller på alla! Men jag märker ju här i tråden att jag inte är den enda. De har helt enkelt satt detta i system och säljaren får garanterat provision på bedrägeriet. Nä, välj en annan uthyrningsfirma. Det här känns inte seriöst någonstans!

20 augusti 2018

Hi Marcus,
Thank you for sharing your rating of your car rental experience with us.
Please note we require all customers to either opt for our Smart cover on arrival, which covers all eventualities, or leave a 1,050€-3,000€ deposit, regardless of whether they have purchased private insurance prior to arrival.
If you have any doubt, you can contact us via customerservice@centauro.net
Kind regards, Centauro Rent a Car

Ni är bäst som finns i Alicante.

17 augusti 2018

Svar från Centauro Rent a Car

Thank you Amir for sharing your rating of your recent car rental experience with us.

Good and fast service.

5 augusti 2018

Svar från Centauro Rent a Car

Thank you Mattias for sharing your rating of your recent car rental experience with us.
We hope to welcome you again very soon at Centauro Rent a Car!

Om ni vill ha en problemfri semester…

Om ni vill ha en problemfri semester med er hyrbil, så vill jag bara tala om att Centauro de står för vad de lovar, och en otroligt bra service från personalen, inga dolda avgifter mm, de tjänar sina pengar på att hyra ut sina bilar, och det är de duktiga på, så hyr bilen på Centauro då får ni ett problemfritt bil hyrande.
Mvh Tomas o Monica Timmerholm

2 juli 2018

Svar från Centauro Rent a Car

Thank you Tomas for sharing your rating of your recent car rental experience with us.
We hope to welcome you again very soon at Centauro Rent a Car!

Vi kommer aldrig att hyra bil igen tack…

Vi kommer aldrig att hyra bil igen tack vare Centauro Aeropuerto Alicante. Vi sa flera gånger nej till smart insurance (extra försäkringen) men ändå smög de in det. Vi trodde att de drog av depositionen men tydligen har de smugit in extra försäkringen ändå. Så för er som tänker hyra bil i framtiden. Läs detaljerat och noggrant innan ni skriver under. Är så besviken, allt handlar om pengar nu för tiden.

28 juni 2018

Hi Annie,
If you have any doubt, you can contact us via customerservice@centauro.net
Kind regards, Centauro Rent a Car

Vilket oseriöst företag Centauro…

Vilket oseriöst företag Centauro Alicante!!!!!
Vi har hyrt bil från Centauro 2 ggr och lika dåligt kundbemötande båda gångerna
Första gången vi hyrde så lämnades bilnyckeln i jackan i baksätet och dörrarna gick i baklås, vi åkte till Centauro och ville då ha en extranyckel och enligt dem så var den på kontoret i Madrid, Vi skulle få stå för bärgning alternativt att de kom och öppnade dörren. Det kom och öppnade bilen från ett företag. När vi kom hem så kontaktade vi Nissan bilfirma då vi tyckte att det var väldigt konstigt att dörrarna kunde gå i baklås, Enligt Nissan så är det uteslutet att kunna låsa in nycklarna. När vi lämnade bilen så talade vi om det och först då så sa de att vi inte behövde betala något för att de låste upp bilen.
Andra gången
De visade oss vilka skadorna var på bilen när vi hämtade bilen, när vi kom nästan fram till Torrevieja så såg vi att det var ett litet stenskott nästan inte att det syndes. När vi lämnade tillbaka bilen så sa de att allt var ok, Alltså vid två tillfällen så har de inte själva upptäckt det lilla stenskottet. Efter ett par dagar när jag kollade kontot var det dragit 5.200 kr. Jag kontaktade då Centauro och undrade varför de hade dragit pengar, de upplyste om att det var för stenskottet på vindrutan. Jag har varit i bilbranschen i hela mitt yrkesverksamma liv och talade om att det där lilla stenskottet byter man inte en hel ruta för utan det går att laga. De sa att det inte gick utan vi har hyrt bilen och får då stå för alla skador som vi har åverkat. Jag hävdade att det var inte vi som har gjort detta och varför har de inte då personal som kan besiktiga bilen så att allt kommer med. Mycket dåligt kundbemötande, de tror med på sin egen personal än kunden. Kommer aldrig mer att hyra från Centauro och kommer avråda alla att hyra därifrån
Lasse Winald

2 maj 2018

Dear Birgitta,
All existing damage is registered on the contract when collecting the car and any new damage will unfortunately have to be paid for. The car did not have that damage at the windscreen when you took out that car and had the damage when you returned the car after 28 days.

Riktigt oseriöst företag

Riktigt oseriöst företag, rena maffiametoder, tjuvar!!!
Vi hyrde bil Alicante flygplats 30 mars till 4 April, full-full (bilen fulltankad när man hämtar och vi ska lämna tillbaka fulltankad.
Vi tankande bilen full, 100% 3 km från flygplatsen innan återlämning, vi hade totalt kört bara 188 km (diesel) (står kilometer ut och kilometer in på kontraktet) så det var endast 12 liter diesel som fylldes för att nå full tank innan återlämning.
Vi tog ingen dyr försäkring som företaget försökte sälja in i vanlig ordning, och hämnden blev att när vi skulle få tillbaka depositionen på 1200 euro så hade vi debiterats för att tanken var 75% tom!!, 66 Euro + avgift 25 Euro för att tanka bilen, helt otroligt oseriöst
Det är inte ens matematiskt möjligt att det endast var 25% kvar i tanken som företaget påstår, 18,8 mil * 0,6 l blir 11-12 liter (som vi tankade)
Tanken rymmer ca 50 liter, dvs Centauro påstår att tanken endast hade 0,25*50 liter dvs 12,5 liter, isåfall drog denna nya diesel 37,5 liter/18,8 mil = 2 liter per mil, HYR ALDRIG AV CENTAURO!!

13 april 2018

Dear Rikard,
Our Customer Service department is currently investigating this issue, there must be a missunderstanding.
They will reply to you as soon as they can.
We are very sorry for the inconvenience caused.
Kind regards

Katastrof bolag ALDRIG IGEN

Katastrof blev lurad av personalen på 2600 kr enligt dem vi ska köpa deras försäkring som geler i Spanien .fast vi hade köpt allting inan på veben i Sverige och hade alla paper med mig .det är en bedrägeri dem rånar oss på pengarna här kommer aldrig hit igen.

6 april 2018

Dear Sikileki,
All the information is on our terms and conditions.
To be able to investigate this further, please contact our Customer Service department via customerservice@centauro.net indicating your booking reference and we will reply as soon as possible.
Kind regards, Centauro Rent a Car

Varning för detta helt oseriösa…

Varning för detta helt oseriösa uthyrningsbolag!!
Försökte först få oss att teckna deras försäkring trots att vi redan hade Rental cars full cover försäkring. De sa att de skulle bli dyrt för oss om vi inte tecknade deras försäkring vilket vi dock inte gjorde. När vi återlämnade bilen kom deras repr. ut och gick direkt fram till vänster bakhjul och pekade på en knappt synlig skråma på fälgen. vi hade dock fotat bilen runt om och kunde visa att skråman redan fanns vid utlämnandet men de hävdade att den blivit större!! och krävde oss på 250 Euro. Vi har inte fått tillbaka någonting av depositionen på 1050 Euro ännu. Trots detta sa de att vi redan hade återfått 750 Euro av depositionen !! redan innan de sett skadan!! . Vi avser att med hjälp av polisanmälan och advokat på plats göra en anmälan på bedrägeri.
Hoppas ingen annan väljer detta skojarbolag !!

5 april 2018

Dear Göran,
Our Customer Service department has received your email, they will investigate this issue and reply to you as soon as possible.