2 snijplanken besteld en er vanalles bij gekregen aan hulpspullen. Verpakking aan alle kanten beschadigd en bij het openen van de eerste snijplank 3 krassen gezien op de snijplank. Nu wil ik alles... Se mer
Företaget har svarat
Producten zijn goede kwaliteit, maar wel aan de duurdere kant. Hebben jullie ook kleinere maten voor de titanium snijplank? een voormaat die gewoon in een kleine tas kan voor bijvoorbeeld kamperen?
Företaget har svarat
Bij celuxer geloven we dat gezond eten puur, eenvoudig en krachtig moet zijn. Daarom creëren we premium keukengereedschap dat vrij is van gifstoffen en microplastics, ontworpen om de gezondheid elke dag te verbeteren.
Nederländerna
Har besvarat 42 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Deze plank is sterk en glad. Ik vind het fijn dat er geen microplastics vrijkomen. Het eten voelt elke keer veiliger en schoner tijdens het koken.
Een vriend raadde deze webshop aan en ze richten zich op gifvrije keukenproducten. Ik bestelde een lunchbox en een paar andere items. Alles kwam op tijd aan en de kwaliteit voelt erg goed.
Als iemand die elke dag kookt, denk ik veel na over wat in contact komt met mijn eten. Ik ben overgestapt op Celuxer nadat ik meer leerde over microplastics in gewone snijplanken. De titanium plank van Celuxer is een grote upgrade. Hygiënisch, duurzaam en de enige echte titanium plank die ik in Nederland heb gevonden.
De kwaliteit is indrukwekkend. Het voelt anders dan normale planken. Glad oppervlak en geen vlekken. Heel makkelijk schoon te maken.
Twee planken besteld voor mijn huis. Beide zijn perfect. Dank Celuxer.
Zeer onder de indruk van de service. Alles kwam goed verpakt en in perfecte staat aan. Het merk voelt betrouwbaar en gericht op kwaliteit.

Svar från Celuxer
Ik was het zat dat plastic snijplanken snel vies werden. Deze titanium plank blijft fris en ziet er zelfs na dagelijks gebruik nog als nieuw uit. Heel tevreden over de kwaliteit.

Svar från Celuxer
ik heb nog nooit zo'n handige vaatdoek gebruikt. Ik hoef hem amper te wringen en hij wordt droog, ik gooi hem ook in de vaatwasser om te desinfecteren en hij komt er schoon en heel uit👌🏻

Svar från Celuxer
Nu wil ik alles retourneren aangezien het dus al gebruikt is en nu krijg ik niemand te pakken, zowel via hun website als via de mail.

Svar från Celuxer
de purewipe vaatdoeken hebben mijn verwachtingen overtroffen. Het drink vocht op alsof het een marathon heeft gelopen zonder water.

Svar från Celuxer
Non-tox, milieuvriendelijk en praktisch erg praktisch in gebruik. Misschien ook een idee om een app te maken om te kunnen tracken hoeveel toxines er in elke soort keuken accesoire zit?

Svar från Celuxer
Fijn dat deze snijplank wel in de vaatwasser kan. Tip: geen houten snijplank in de vaatwasser doen. Trust me, het komt het niet in een stuk meer uit. Ik spreek heel misschien vanuit ervaring🙃

Svar från Celuxer
Handige snijplank. Ik vind het fijn dat deze snijplank geen vleessappen opzuigt na het snijplank en dus niet voor kruisbesmetting zorgt

Svar från Celuxer
klantenservice beantwoorde mijn annulering voor mijn bestelling erg snel toen ik perongelijk 2 keer apart een bestelling had gedaan ipv 1 keer en daarbij korting misliep. Uiteindelijk waren ze zo vriendelijk om de korting toe te passen en het extra deel terug te storten. De snijplank bevalt me daarnaast erg goed!

Svar från Celuxer
ik weet niet wat ze met die vaatdoeken hebben gedaan, maar het lijkt wel zwarte magie. Mijn kind morste een hele glas chocomel op tafel en ik kon bijna in een veeg alle chocomel opruimen. ongelooflijk

Svar från Celuxer
Levering was een dag te laat en de bezorger heeft het geleverd bij het verkeerde adres waardoor ik moest aanbellen bij de buren. Naast dat probleem is de titanium snijplank erg fijn en handig

Svar från Celuxer
Fijne snijplank en netjes geregeld met mijn bestelling toen ik perongeluk 2 snijplanken had besteld ipv 1, klantenservice retourneerde binnen 1 dag het geld. Ik bespaar veel tijd met deze nieuwe snijplank en hoef niet telkens na het eten met de hand af te wassen.

Svar från Celuxer
Erg fijne producten.Ik heb de hele set gekocht, snijplank, messenslijper, non slip mat, en de vaatdoeken. Alle producten bevallen mij goed

Svar från Celuxer
Vaatwasserbestendig en microplastic vrij. Love it . De opmerking dat in houten snijplanken ook lijm of zelfs plastic zitten is eentje die veel mensen niet weten. Daarom was ik niet overgestapt naar een houten snijplank, want meestal zijn die gemaakt out meerdere deeltjes hout en dan aan elkaar gelijmd.

Svar från Celuxer
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.