Katastrof
Katastrof! Inga lappar på tröjan, varken märke eller tvättinstruktioner. När jag kontaktar Alessa för retur svarar de inte så mina 14 dagars returrätt är nu körd!
Welcome to Catania Club, your exclusive destination for luxurious clothes that blend feeling and style in a unique way. We are passionate about offering women around the world the finest clothes and bringing a sense of relaxation to our garments.
Södermannagatan 58, 116 65, Stockholm, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Sämst! La ordern 26/11 och fick den 30/12 trots att det står snabb leverans på 2-3 dagar. En efterlängtad julklapp som inte kom fram i tid.. Ingen information om förseningen, ingen kompensation för den och inga svar på mina mail! Kommer aldrig mer att handla av Catania Club!!

Svar från Catania Club
Jag köpte ett vit set på Black Friday i november 2023 setet tog längre dit än vad det skulle så fick det i december sedan så skrev jag till dom att jag ville byta storlek och de sa att det gör jätte bra och att de ska skicka en retur sedel för det första setet och sedan ett annat set i storleken jag ville det är februari nu 2024 har inte fått min beställning och de har inte häller återbetalat mig de också för den delen slutat svara mig jag är så frustrerad för det är inte så direkt att setet bara kostade en 100 lapp jag har skrivit och skrivit får inget svar.

Svar från Catania Club
Har storlek small men tröjan är jättelitens, har skrivit för att få info hur jag byter storlek men ingen svarar. Köp inget härifrån!!

Svar från Catania Club
Jag betalade 1500 kr och erhöll inga kläder. När jag försöker få kontakt genom deras hemsida vägrar dom svara. Känner mig lurad. Är övertygad om att detta är ett bluffföretag. KÖP ABSOLUT INGA KLÄDER HÄR

Svar från Catania Club
Riktigt kass… beställde i god tid innan jul (julklapp). Fick leveransen den 19/1, vill skicka tillbaka (jag fick ju liksom investera i annan julklapp) men det finns ingen info om hur man returnerar mer än att kontakta deras kundtjänst, på deras kundtjänst är det dock ingen som svarar. Handla inte här!!!

Svar från Catania Club
Jag uppmanar ingen att köpa detta set. För det första tog det ca 3 månader att få setet+ att vi fick betala tull som vi inte hade behövt. Sen när jag skulle beställa setet läste jag storleksguiden och kom fram till att jag skulle ha S i både byxor och tröja. När jag väl fick hem setet för 1500+tull inser jag att tröjan är betydligt för liten och jag får inte ens på mig den. Byxorna sitter fint. Sen har jag hittat exakt samma det på olika sidor för betydligt billigare pris. När jag ska testa byxorna på så går det mindre än en timme tills sömmen vid skrevet har gått upp. Rekommenderar ingen att köpa där ifrån. Även väldigt dålig kundservice då dom inte svarar.

Svar från Catania Club
Beställde kläder från Catania Club i november. Än så länge har inga kläder kommit. Har inte heller fått info om när dom kan tänkas komma. Det är bluff och båg. Beställ inte något från denna sajt.

Bluff.
Beställde set som julklapp i början av december. Fått faktura men inga varor. Det har nu gått 4 veckor. Skickat flera mail då det är enda sättet att få kontakt men inte fått ett enda svar. Riktigt oseriöst företag! Har anmält till Klarna.

Svar från Catania Club
Det är Scam. De drog av pengarna och inte fått tillbaka mina pengar eller fått mitt paket jag beställde från black week. Det har gått 3 månader nu och har gjort allt för att altingen få mitt sett eller pengarna tillbaka. Men jag har inte fått nåt svar.. ingen svarar

Svar från Catania Club
Får inte produkten jag beställt. Pengarna är dragna och har fått ett bekräftelsemail. Ingen svarar när man mailar med frågor om vart produkten är och när den kommer.

Svar från Catania Club
Slutar svara och skickar aldrig produkten. Ska polisanmäla imorgon om de inte svarar och ger en förklaring där de inte skyller på vädret.