Casa Nl
Det här tycker kunderna
Na 2 maanden nog geen geld terug
Bestelling snel binnen, helaas niet goed dus moest retour. Klantenservice niet te bereiken, die is nodig voor retour. Na 2 weken zelf maar het adres van hoofdkantoor gezocht ok het op tijd terug te sturen. 2 maanden verder nog geen geld terug, wel afgeleverd. Krijg niks van reactie van de klantenservice, via instagram wel contact maar alleen ‘we gaan er mee aan de slag’ en er gebeurd verder niks. Nooit meer zal ik hier wat bestellen, grote ellende
Nieuwe badkamer…
George van Dijke heeft een geweldige nieuwe badkamer geplaatst aan de van Eesterenveld 43 in Barendrecht alles is perfect gegaan van het slopen tot het realiseren van een geheel nieuwe badkamer niets was het bedrijf teveel ook het betegelen .
Kei stom maar ook ik heb schoenen…
Kei stom maar ook ik heb schoenen besteld..advertenties stonden op instagram...terwijl het niet oke voelde...wel bevestiging nooit ontvangen.
Helaas..ook ik ben erin getrapt
Helaas... ook ik ben opgelicht voor een paar jordans voor mn dochter van 11. Via facebook advertentie notabene. Schadalig dat bedrijven zomaar mogen adverteren daar en de boel oplichten. Website is inmiddels uit de lucht. Vorige week nog niet toen heb ik nog een contact formulier ingevult.. niks van vernomen. Bedrijf blijkt ook bekend te staan als elly-mode en amsterdam-nl allemaal zelfde advertenties via facebook. Allemaal nep dropshit uit China
PURE OPLICHTING
2 paar Nike Air Max besteld, betaald en nooit ontvangen. Netjes een bevestiging gehad, maar daarna geen communicatie meer mogelijk. PURE OPLICHTING!! Heb een melding gemaakt bij ACM en aangifte bij de politie voor internet oplichting.
Pas op Oplichters!!
Betaald maar nooit ontvangen. Reageren ook niet op mails.
Oplichterij!!!
Ook ik ben opgelicht
Ook ik ben opgelicht. Had het kunnen weten. Was te mooi om waar te zijn. Ik wil graag dat deze site uit de lucht gehaald wordt en dat de mensen bestraft worden. Ik had ook de nikes besteld. En dat bank waar deze site gebruik van maakt deze mensen opneemt in hun fraude register. De betaling heb ik gedaan aan garmery.
. Aanpakken die lui. Ik ga ook aangifte doen.
Niks ontvangen oplichters
Niks ontvangen! Zoon 13 jaar zelf betaald van spaarcenten en dan dit! Mail gestuurd maar geen reactie!
Helaas ook ingetrapt op de website vd…
Helaas ook ingetrapt op de website vd politie vond ik deze website terug.
Ik doe een melding bij de ACM en aangifte bij de politie.
Oplichters
Ik heb op 4 september 2023 Nike Jordan…
Ik heb op 4 september 2023 Nike Jordan 1 besteld en nog steeds niks binnen! Wel bewijs gekregen dat ik ze betaald heb en er zou een track en trace worden opgestuurd wanneer de schoenen zouden worden geleverd. Wat een onbetrouwe site en dat dit zomaar mag gebeuren, mensen bezodemiteren. Zou verboden moeten worden met ontrouwbare sites op internet!! Mensen aub niet op deze site schoenen bestellen!!! Deze site in onbetrouwbaar!!
Klotte bedrijf .besteld betaald
Klotte bedrijf .besteld betaald. Bevestiging ontvangen. Maar geen schoenen .even als ook geen contact kunnen maken . Hoe is mogelijk dat dit zomaar kan en word gedaan bah bah .
Ben erin getrapt.
Ben erin getrapt.. via collega schoenen tip gehad..betaald en geen bevestiging..te mooi om waar te zijn maar ging van collega uit..
Altijd review bekijken..scheelt geld weggooien naar vuile oplichters..
Gun je negatieve karma de rest van je zielige leven!
Net aangifte gedaan van internet…
Net aangifte gedaan van internet oplichting. Helaas met open ogen ingelopen. Dus zeker niet bij deze partij bestellen. Een gewaarschuwd mens telt voor 2
Opgelicht?
Ik heb nikes besteld maar tijdens invullen gegevens was het wat vaag ik had toen moeten afhaken, maar toch doorgezet en geen bevestiging van bestelling en nu lees ik al deze reviews. Dus of er gebeurt een wonder of gewoon opgelicht.
Oplichting
Oplichting, besteld en nooit wat ontvangen. Mailtjes en bellen worden niet beantwoord. Mensen aub niks bestellen
Betaald maar niks ontvangen
Betaald maar niks ontvangen, keiharde oplichterij!!
Betaald maar niks ontvangen
Betaald maar niks ontvangen. Geen telefoonnummer. Inmiddels 4x contact proberen te zoeken middels de mail, maar geen reactie.
Ik ben opgelicht door deze mensen, niks bestellen hier!!!!!
Oplichters
Oplichters, niks geleverd gekregen en geen contact te krijgen!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.