Carsmästaren Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

3,6

De är helt sjuka i huvudet, deras priser är OTROLIGT dyra. Boosters för 150 kr styck, 3-pack blisters för 700, ETBs för flera tusen. Gör dig själv en tjänst och köp INTE från Carsmästaren eller CDON.... Se mer

Handlat via tradera flera gånger och alltid blivit nöjd med affären, imponerad att de lyckats ha koll på alla mina småköp och samfraktat. Svarar snabbt om än kort på meddelanden. Någon vara haft skada... Se mer

Snabb leverans, jättefina leksaker och som precis på bild fast till en bråkdel av priser i butiker! Köpt flera leksaker som barnen älskat, snabb kommunikation och samfrakt! Uppskattas och kommer defin... Se mer

Toppklass service! Fick i ett första skede fel version av vara och de hanterade ärendet skyndsamt och professionellt. Beställde på nytt och då blev det rätt. Mycket fint service och fint bemötande!

1. Leksaksbutik
  2. Leksaksaffär

Informationen kommer från olika externa källor

Vi på Carsmästaren är specialiserade inom Cars, Monster High, Pokémon, Pj Masks, Ever After High produkter. Vi har också ett brett sortiment av leksaker som du inte hittar i vanliga butiker. Du hittar märken som Paw Patrol, Princess, Marvel Avengers oc...

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Beställt en order i december 2023

Beställt en order i december 2023. Ingen leverans fram till slutet av januari 2024. Ingen support alls. Jag var tvungen att cancellera transaktion via banken med en stark känsla för bedrägeri. Välj annan butik om ni kan.

10 januari 2024

Jag har bara positivt att säga

Jag har bara positivt att säga. Leveransen dröjde lite pga postnord och att det var mitt i juletid. Jag blev erbjuden att få en ny vara skickad till mig, men sen dök den till slut upp.

15 december 2023

Riktiga bedragare

Riktiga bedragare! Lade en beställning i förra veckan på torsdagen, sent på fredagen fick jag mail om att jag måste swisha pengarna för beställningen, annars skulle dom inte skicka den förens tisdagen veckan efter. Jag swishade pengarna och blev lovad att paketet skulle skickas på fredagen idag är det måndag och jag har varken fått svar per telefon eller Mail. Ingen orderbekräftelse eller något annat. Så om ni funderar på att köpa härifrån så glöm den tanken direkt då dom ljuger och skickar inte iväg beställningar och dessutom svarar dom ej på varken Mail eller telefon. Kolla deras omdöme så fattar ni vad jag pratar om.

15 december 2023

Bedragare

Bedragare. Beställde 2 varor varav bara ena kom fram. På mail svarar de att det är uthämtat, men kollar man på storleken på paketen så stämmer det inte, de säger att båda skickats vilket uppenbart inte stämmer.
Otroligt långsam och otrevlig kundservice.

1 december 2023

Dåligt förpackad försändelse.

Dåligt förpackad försändelse.
Försändelse inslagen i något tunt papper vilket resulterat i fraktskador. Vilket är fullt förståeligt. Återstår att se hur carsmästaren hanterar mina klagomål med tanke på all kritik de fått av sina kunder här.

15 november 2023

Oseriöst och krångel

Beställde via cdon. Samma dag registrerades att frakt var bokad. Efter det hände ingenting. När jag hade en fråga innan köp svarade de inom några timmar. Sedan när det gällde det det här tog det flera dagar. De skyllde (som i många andra fall här) på att postnord antingen tappat bort eller missat att scanna. De erbjöd sig direkt att skicka en ny (konstigt att demontera ville kolla med postnord först men tacksamt tänkte jag). De skulle återkomma med info om när de skickat ny vara samt spårnings-id. Men de hör inte av sig. Skrev via cdon igen och bad dem skicka men kände sen att jag inte tror att den någonsin kommer och har nu begärt återbetalning och makulering av order. Skulle inte bli förvånad om de nu säger att det är för sent för att den skickats. Men det återstår att se. Oavsett under all kritik! Jag köper mycket julklappar och presenter till barnen online och har aldrig varit med om sämre företag.

13 oktober 2023

Undvik!!

Undvik!!. Väldigt oförskämda och beskyller dig när dom själva strular till med leverans och beställning.

25 september 2022

Säljer varor som inte finns

Beställde ett gosedjur som jag skulle hämta upp på deras lastkaj som i princip inte gick att hitta. Hittade tillslut en arg lapp på en dörr med avsändare carsmästaren och då förstod jag att jag skulle ringa numret som stod på den dörren. När jag ringde klickade dom mig och jag fick meddelandet ”jag kan inte prata just nu”. Då skickade jag ett meddelande att jag stod utanför och fick svaret ”hej. Ringer killen som kommer upp”. Efter att ha väntat i 10 minuter kommer en kille med massa gosedjur i famnen och säger att dom tyvärr inte har det jag köpt i lager men att jag gärna får välja ett annat. Snacka om skojare, köp inget här!

6 mars 2023

Jag beställde i början av december en…

Jag beställde i början av december en leksak från dom via mellanhanden CDON.
Fick orderbekräftelser från de tre andra företagen i min beställning, utom från Carsmästaren, men pengarna drogs.

Då jag beställde många julklappar i samma veva hann jag tyvärr inte uppmärksamma att jag en vecka senare beställt ytterligare en leksak via Carsmästaren, denna gång via Carsmästarens egen hemsida.
Fick ingen orderbekräftelse på beställningen denna gång heller.
Då kontaktade jag dom via deras kontaktformulär.
Inget svar.

Den första produkten har fortfarande inte dykt upp, 4 veckor senare.
Den andra produkten dök upp efter 10 dagar. Ingen följesedel i paketet.
Företaget känns inte seriöst organiserat, rekommenderas ej.

2 december 2022

Blufföretag

Säljer produkter som inte finns i lager. Lovar att saken ska skickas men blir sedan avbeställd. HANDLA INTE HÄR!!!

26 november 2022

Dåligt kundbemötande

Snabb leverans, men därefter slutade ett gott bemötande och kundnöjdhet.
Lång svarstid på mejl, då jag gjorde en retur. Jag gjorde returen en dag efter leverans, den 221007. Jag betalde extra för frakten för att returen skulle innehålla spårningslänk.
Trots påminnelser från både mig och PostNord hämtar de ej ut paketet. Idag är det den 221025 och den 221026, går paketet i retur till mig.

Vi får se om de hinner hämta paketet/returen innan det åter hamnar hos mig?!

25 oktober 2022

Varning för Carsmästaren

Varning för Carsmästaren
Ett företag som satt i system att vara onåbara för sina nätkunder. Svarar knappt på mail och absolut inte på telefon.
Skickar du tillbaka ett paket och gör allt precis enligt anvisningar från Carsmästaren, så besvärar de sig inte ens att hämta ut paketet!!
Med en sådan kundattityd skall de ha ”Rött kort”
Obs! Handla inte hos Carsmästaren om du vill undvika problem!

14 januari 2022

Säljer öppnade förpackningar

Säljer öppnade förpackningar. Svarar varken på meddelande, mail eller samtalen. Faaaantastisk bemötande av en "seriös" "leksaksaffär". Köp inte där ifrån om ni inte vill bli blåsta.

18 december 2021

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis