Carsmästaren Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

3,6

Carsmästaren är bedragare! De har markerat ordern som skickad hos Klarna för att dra in pengarna, men ordern har inte skickats. När jag försöker kontakta dem via deras chattservice, svarar de inte. De... Se mer

Snabb leverans, men därefter slutade ett gott bemötande och kundnöjdhet. Lång svarstid på mejl, då jag gjorde en retur. Jag gjorde returen en dag efter leverans, den 221007. Jag betalde extra för... Se mer

1. Leksaksbutik
  2. Leksaksaffär

Informationen kommer från olika externa källor

Vi på Carsmästaren är specialiserade inom Cars, Monster High, Pokémon, Pj Masks, Ever After High produkter. Vi har också ett brett sortiment av leksaker som du inte hittar i vanliga butiker. Du hittar märken som Paw Patrol, Princess, Marvel Avengers oc...

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Bedrägeri

De är helt sjuka i huvudet, deras priser är OTROLIGT dyra. Boosters för 150 kr styck, 3-pack blisters för 700, ETBs för flera tusen. Gör dig själv en tjänst och köp INTE från Carsmästaren eller CDON. Finns flera bättre webbshoppar om ni kollar rätt.

2 februari 2026

Toppklass service

Toppklass service! Fick i ett första skede fel version av vara och de hanterade ärendet skyndsamt och professionellt. Beställde på nytt och då blev det rätt. Mycket fint service och fint bemötande!

3 december 2025

Clownmästaren

Vilka clowner detta är, håll er borta gott folk för erat eget bästa. Tänk även på att de har flera butiker på Tradera de bedriver verksamhet under, kom alltid ihåg att kolla omdömen innan ni handlar!

15 januari 2025

Bara bra!

Köpt från Carsmästaren ett par gånger, och är alltid lika nöjd :)

8 juni 2025

Handlar mycket av dem på Tradera

Detta inlägg skapades som en positiv recension igårkväll. Detta har idag ändrats för de visade en helt annan sida som verkligen inte ens förtjänade det.

Handlade mycket av dem på Tradera men även genom cdon och genom deras egen hemsida.
Det mesta brukade gå bra och till 99% anlände rätt varor men ibland hände det att man fick en annan färg eller så men det har oftast inte stört så mycket, sånt kan hända.

Kommunikationen brukar vara kortfattad och ibland långsam.

De är ofta generösa kring samfrakt och det uppskattas! Samma sak att de har mycket bra fraktlådor. Roligt att de ofta har lite ovanligare saker till försäljning med!

Dessvärre skapade de problem vid sista köpet, genom att vänta en vecka med att lägga till samfrakten (och det därför inte gick att betala) och eftersom det inte gick att få tag i dem så slutade allt i ett avbrutet köp. =De satte mig i ett omöjligt läge och straffade sedan mig. Besviken är bara förordet! Behandlar man stammisar så här??

Edit: säljaren sätter allt i ett omöjligt läge, avbryter köpet och blockerar mig! Väldigt omoget och helt oproffsigt!

23 mars 2025

Köp via Tradera

Handlat via Tradera och varit jätte nöjd. Gjorde flera olika köp och de höll koll på alla och samfraktade med snabb leverans. Rekommenderar!

31 december 2024

Allt är verkligen dåligt.

Riktigt lång leveranstid, och när man väl får produkterna efter x antal mejl så uppfyller varan absolut inte vad det skulle vara. Och när man återigen kontaktar dem så får man bara dryga svar tillbaka. Nej tack aldrig mer.

28 november 2024

Carmästaren är verkligen en bedragare

Carmästaren är verkligen en bedragare! Det går bra om man beställer via CDON så tänkte att jag skulle beställa direkt via deras hemsida, men det gick inte lika bra. Beställde i september och idag är den 5 november 2024 och varora har markerats som skickade men inte anlända. Jag har pratat med klarna nu så hoppas att de kan ta kontakt med dem för de svarar inte på varken mejl eller telefon.

5 november 2024

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis