Jeg købte en Kia EV6 2024 af Anders, tilbage i Marts. Har bevist valgt og vente med at give en anmeldelse, til der var gået lidt tid. Og jeg må sige, selvom Anders havde fået en underskrevet... Se mer
Det här tycker kunderna
Det var en positiv købsoplevelse hos Carma. Processen var både smidig og fleksibel, og det var let at få arrangeret prøvekørsler af flere forskellige modeller. Muligheden for genprøvning blev... Se mer
Det er første gang i de 52 år jeg har handlet biler, hvor jeg har følt at her står jeg med en reel forhandler, der vil kunden godt. Fantatisk service og en pris for min bil, som ikke gjorde jeg følte... Se mer
Företaget har svarat
Vi har købt vores nye bil igennem Carma - og det har helt igennem været en fantastisk oplevelse. Vi er førstegangskøbere og har igennem hele processen følt os i gode hænder. Bilen købte vi ubeset da... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Jeg hedder Anders Fyllgraf, og har igennem de sidste 20 år arbejdet med køb og salg af nyere biler. Min erfaring er stor på områder som flexleasing, import af brugte biler og finansiering – alle områder som bidrager til, at jeg vægter rådgivning til mine kunder højt. I 2017 startede jeg CARMA for at give en personlig service sammen med en professionel handel. Hos CARMA kan du købe nyere brugte biler i mange prisklasser. Her er bilerne professionel klargjort og selvfølgelig med kilometergaranti. CARMA indestår for skjult restgæld, og yder 24 måneders reklamationsret jf. købeloven på alle detailbiler. Din gamle bil tages gerne i bytte uanset mærke, alder og stand. Du kan få en fordelagtig og seriøs leasingaftale i øjenhøjde, og kan forvente grundig vejledning og rådgivning om alle aspekterne i aftalen. I andre tilfælde er det mere fordelagtigt at finansiere bilen, og til det har CARMA gode samarbejdspartnere som kan give et attraktivt tilbud – både med og uden udbetaling CARMA hjælper også gerne med at importere drømmebilen, og overskueliggøre processen fra start til slut. Sammen sætter vi os ned og ser på mulighederne, og finder den rigtige løsning til dig. Vi ses hos CARMA
Kontaktuppgifter
Axel Kiers Vej 18-S, 8270, Højbjerg, Danmark
- salg@carmacar.dk
- carmacar.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Købte en Peugeot 3008 fra 2015 i april…
Købte en Peugeot 3008 fra 2015 i april 2018, og det har udelukkende været en god oplevelse, både med handelsprocessen og senere med bilen.
Anders er en vidende og troværdig person og jeg kan varmt anbefale at handle med ham.
Mogens Aagaard
Rigtig god købsoplevelse hos CARMA
Havde en rigtig god oplevelse da jeg købte en fin Kia Rio af Anders fra CARMA i Aarhus. Anders holdte alle aftaler og er meget behagelig at handle med. Kan varmt anbefale virksomheden.
Købte en Honda Civic hos Carma Biler
Købte en Honda Civic hos Carma Biler, rigtig god service. Vi købte bilen via telefonen da vi bor i Kbh , havde kun set billeder af den, men alt levede op til forventningerne, vi byttede biler på havnen i Århus, alt klappede. Super flink ejer, kan kun anbefales
For 1 1\2 måned siden købte jeg en…
For 1 1\2 måned siden købte jeg en Volvo V70 hos Carmacar/Anders.
Da jeg bor på Bornholm var der gået en del forarbejde før jeg tog over for at se på 4 muligheder. Da jeg havde en god fornemmelse via telefon samtaler med Anders, gik turen først til Carmacar. Ved besøget blev jeg kun bekræftet i en ærlig sælger. Både bil og pris var ok. Jeg kunne lide Anders svar på mine spørgsmål, ikke mindst om hvordan evt problemer kunne løses fra Århus.
Derfor indgik vi handel og bilen hjembragt 😊😊
Manglende låsetop til hjul b!ev løst hos Volvo i Ystad og Anders dækkede udgiften både til færge og værksted. Ligeledes blev udskiftning af batteri ordnet til rent ug og ikke MINDST med en selvfølglighed og smil
Andres samler på tilfredse kunder og jeg er en af dem.😊😊😊
100% god og ærlig handel!
Købt bil med største tilfredshed hos Anders!
Jeg fik 14 dage efter købet problem med en højtaler - Det ville Anders ikke ligge navn til og sørgede for at den blev skiftet UB!
Alle fordomme om en "brugtvognsforhandler" eksisterer ikke her.
Når jeg næste gang skal skifte bil, får Anders 100% muligheden såfremt han har den rigtige vare på lager!
Varmeste anbefaling herfra!
Var inde og tjek på trustpilot inden…
Var inde og tjek på trustpilot inden handlen med Anders fra Carmacar, kun positiv omtale.
Jeg kan NU kun bekræfte... et yderst troværdig menneske at handle med! og en fed Renault Clio👍🏻
Anders er en behagelig og troværdig
Anders er en behagelig og troværdig person at handle med. Vi har købt en Volvo V 40, og har været meget hurtig og hjælpsom ved alle former for kontakt, kort alt er i orden. En meget tilfreds kunde Erik
Super og professionel service!
Har købt en fantastisk Volvo V40 CC af Anders. Blev fra første telefonopkald høfligt og professionelt behandlet. Anders assisterede med forsikring mv. og arrangerede det hele, så jeg kunne hente bilen en søndag.
Så igen: super og professionel service!
Kan 100% anbefales!
Har købt en lækker VW Golf VII fra Carma/Anders, og har fået en fantastisk service herfra. Min gamle bil blev taget i byt, og fik en rigtig god byttepris, Anders hjalp mig igennem hele processen, og jeg fik sågar en billigere forsikring, hvor Carma har sørget for det hele.
Det enkelte problem der har været, er der blevet taget hånd om med det samme, uden spørgsmål - så er aldeles glad for handlen :)
Så en 100% anbefaling herfra!
Købte en Passat i februar af Anders fra…
Købte en Passat i februar af Anders fra Carmacar. Lige fra første besøg i butikken, til den afsluttende handel, var der en god dialog med Anders. Carmacar/Anders er bilforhandler, som jeg klart kan anbefale, og ikke selv vil tøve med at bruge en anden gang
Hej derude
Hej derude
Brugtvognsforhandler uha uha
Har netop købt en brugt vogn af Anders fra Carma, helt i gennem som jeg ser det en reelt og fornuftig handel kan kun på det varmeste anbefale dette firma som yderst troværdig Vh Steen
Har købt en Volvo V70 2015 fra …
Har købt en Volvo V70 2015 fra Carmacar.dk. Meget behagelig og betryggende at handle med. Anders er villige til at tage 100 meter ekstra fra kunden, og sørger for en god samt positiv oplevelse hele vejen igennem. Er allerede anbefalet til venner og bekendte, og jeg vil helt bestemt kigge forbi igen en gang når behovet opstår i fremtiden. Tak for en god handel! :)
Første gangskøber af bil
Første gangskøber af bil, valget faldt på en Audi A3 sportsback. Anders er en rigtig behagelig person og det var en fornøjelse og handle med ham!
Kan kun anbefales!
Kan varmt anbefales
Købte bilen ubeset på bestilling af Anders fra Carmacar. En troværdig forhandler.
Rigtig god oplevelse.
Behagelig dialog med sælger.
Behagelig dialog med sælger.
Vil klart anbefale Carmacar til andre.
Kun godt at sige om Carma!
Lige fra jeg ringede og til handlen var i hus var det hele som det skulle være. Takket være Anders fra Carma er vi nu godt kørende og kan klar anbefale ham til andre der skal købe bil.
God service!
Super god bilforhandler med servicen i top! Kan varmt anbefales og der er styr på tingene! Vi er meget tilfredse med vores nye bil og glade for en rigtig god oplevelse hos forhandleren :-)
Anbefales - service og kvalitet var i top.
Jeg blev anbefalet Carmacar/Anders gennem en af mine venner som arbejder i bilindustrien.
Jeg havde et specifikt bilønske - BMW 320D.
Jeg fik hjælp til at finde den rigtige model med udstyr, kilometertal, farve mm. Bilen blev bestilt og klargjort. Jeg havde specifikke ønsker vedrørende eftermontering af ekstraudstyr (parkeringssens.) desuden vinterhjul, bremser mm. Dette blev klaret uden problemer, og i godt tempo.
Kommunikationen har i hele forløbet været præcis, og hurtig og ligefrem.
Leveringen/overlevering af bilen, var med god og kompetent instruktion. Manden er tydeligt glad for biler!
Samlet blev alle mine ønsker og planer tilgodeset set i handlen. Jeg er meget tryk ved denne handle og kvaliteten der blev leveret.
Jeg vil bestemt anbefale Carmacar til andre!
Mathias
Bilen og prisen var i super stand.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.