Jeg købte en Kia EV6 2024 af Anders, tilbage i Marts. Har bevist valgt og vente med at give en anmeldelse, til der var gået lidt tid. Og jeg må sige, selvom Anders havde fået en underskrevet... Se mer
Det här tycker kunderna
Det var en positiv købsoplevelse hos Carma. Processen var både smidig og fleksibel, og det var let at få arrangeret prøvekørsler af flere forskellige modeller. Muligheden for genprøvning blev... Se mer
Det er første gang i de 52 år jeg har handlet biler, hvor jeg har følt at her står jeg med en reel forhandler, der vil kunden godt. Fantatisk service og en pris for min bil, som ikke gjorde jeg følte... Se mer
Företaget har svarat
Vi har købt vores nye bil igennem Carma - og det har helt igennem været en fantastisk oplevelse. Vi er førstegangskøbere og har igennem hele processen følt os i gode hænder. Bilen købte vi ubeset da... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Jeg hedder Anders Fyllgraf, og har igennem de sidste 20 år arbejdet med køb og salg af nyere biler. Min erfaring er stor på områder som flexleasing, import af brugte biler og finansiering – alle områder som bidrager til, at jeg vægter rådgivning til mine kunder højt. I 2017 startede jeg CARMA for at give en personlig service sammen med en professionel handel. Hos CARMA kan du købe nyere brugte biler i mange prisklasser. Her er bilerne professionel klargjort og selvfølgelig med kilometergaranti. CARMA indestår for skjult restgæld, og yder 24 måneders reklamationsret jf. købeloven på alle detailbiler. Din gamle bil tages gerne i bytte uanset mærke, alder og stand. Du kan få en fordelagtig og seriøs leasingaftale i øjenhøjde, og kan forvente grundig vejledning og rådgivning om alle aspekterne i aftalen. I andre tilfælde er det mere fordelagtigt at finansiere bilen, og til det har CARMA gode samarbejdspartnere som kan give et attraktivt tilbud – både med og uden udbetaling CARMA hjælper også gerne med at importere drømmebilen, og overskueliggøre processen fra start til slut. Sammen sætter vi os ned og ser på mulighederne, og finder den rigtige løsning til dig. Vi ses hos CARMA
Kontaktuppgifter
Axel Kiers Vej 18-S, 8270, Højbjerg, Danmark
- salg@carmacar.dk
- carmacar.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Anders er super behagelig at handle bil…
Anders er super behagelig at handle bil med og leverer det han lover.
Jeg ville ikke tvivle på at handle bil hos ham igen.
Mvh Daniel
Jeg har købt en BMW X1 hos Anders Carma Car for en måned siden.
Det har været en god oplevelse.
God service og fin gennemgang af min nye bil.
Der har været et par reklamationer.
Begge gange er det blevet ordnet uden problemer.
Rigtig god behandling.
Jeg kan varmt anbefale at købe bil hos Anders Carma Car.
Måske findes der en bilforhandler et…
Måske findes der en bilforhandler et sted som er lige så god, men der findes næppe nogen som er bedre. Det har været en fornøjelse at handle med Anders, og forventer at handle der igen næste gang.
Vi købte en fantastisk VW Golf GTI for…
Vi købte en fantastisk VW Golf GTI for 4 måneder siden. Service i forbindelse med køb og overdragelse af bilen har langt oversteget, hvad jeg har oplevet ved køb fra en autoriseret forhandler. Ved første serviceeftersyn var der desværre en defekt på en pumpe i kølersystemet. Vi fik den repareret på autoriseret værksted og Anders betalte regningen med et smil. For os betyder tillid meget og det begreb lever Anders og Carma 100% op til. Hermed mine varmeste anbefalinger.
Super service, kompetent vejledning og den rigtige pris
Bilen købte vi ubeset da vi bor i Kbh - Vi har dog modtaget billeder og videoer hvor bilens stand og egenskaber blev gennemgået. Ved overleveringen af bilen, blev alt udstyr gennemgået og forklaret i detaljen.
Vi vil til hver en tid anbefale Carma til alle der skal handle ny bil - Tak Anders!
En rigtig god oplevelse
Vi har kun positive ting at sige om vores samarbejde med Anders fra Carma Cars.
Der var hurtig tilbagemelding på vores forespørgsel på en Nissan Quasqai og hurtigt fik vi en aftale i stand.
Anders var meget ærlig hele vejen igennem og vi følte os godt vejledt inden vi satte vores underskrift på købsaftalen.
Vi hentede bilen en torsdag aften og Anders stod til rådighed, indtil vi landede på Fyn, med svar på diverse spørgsmål.
Vi giver Anders vores bedste anbefalinger og vender garanteret tilbage, når bilen en dag skal udskiftes
Monica og Søren, Faaborg
Vi kan varmt anbefale at købe brugt bil…
Vi kan varmt anbefale at købe brugt bil hos Anders Fyllgraf Carmacar. Vi har oplevet en virkelig god, venlig og imødekommende behandling, udstrakt service og hjælp til at finde os til rette med vores bil.
Vh John og Astrid
Professionel og effektiv service
Anders gav mig en super god og effektiv betjening, derudover var jeg ret overrasket over at opleve at Anders også var i stand til mere end matche priser på finansiering og endda forsikring.
Jeg er meget glad for min bil og handel med Anders, hos Carmacar.
Helt igennem god købsoplevelse
Har købt min BMW 530D hos Carma Car sommeren 2018 og det var en helt igennem god oplevelse. Seriøs forhandling. Alt som aftalt da jeg kørte fra Sjælland til Jylland for at hente bilen. Stor fleksibilitet. Får mine varmeste anbefalinger og helt sikkert er sted jeg vil komme tilbage til.
Super service, stor fleksibilitet. Varmeste anbefalinger :-)
Meget fint forløb og god og personlig…
Meget fint forløb og god og personlig service.
HELT IGENNEM ORDENTLIG
Vi har købt en Volvo V40 hos Anders fra Carma og vi er SÅ glade for bilen. Der var lige et par ting der skulle rettes, men Anders slap ikke bilen og os før alt var på plads. Vi følte os helt trygge undervejs i processen, fordi Anders til stadighed informerede os med statusopdateringer. Han har faglig stolthed og virkede oprigtigt opsat på, at vi skulle få en god købsoplevelse. Vi kan kun give Anders og Carma vores allerbedste anbefalinger.
Den glade ejer af BMW 400 serien
Det var en yderst behagelig oplevelse at handle bil med Anders fra Carmacar. Anders havde, blandt andre autoforhandlere min drømmebil, og efter 3 minutters snak med Anders var jeg slet ikke i tvivl.
Handelen foregik via telefon og mail.
Ved afhentning kunne jeg ikke blive mere tilfreds, bilen stod som NY. Anders har en særlig, rolig og behagelig måde at være på. Ydmyghed, hjælpsomhed og god Carma forenes i rigtig god kundeservice. Carmacar.dk har en lys fremtid i møde.
Havde vi mulighed for at give 10…
Havde vi mulighed for at give 10 stjerner havde CARMA også fået det. Man skal lede nøje efter en brugtvognsforhandler som er professionel, imødekomme, hjælpsom, lyttende og ikke mindst smilende. Alt det og mere til besidder indehaveren af CARMA, Anders!
Skal du have ny bil og en god oplevelse så snyd dig ikke selv for et besøg hos CARMA i Højbjerg, du vil uden tivivl kører derfra med en lækker vogn og god mavefornemmelse, det gjorde vi i vores Volvo V40 købt hos en 100% ærlig forhandler. 😊
God behandling fair pris både på købt…
God behandling fair pris både på købt bil og på min egen
Så kan kun anbefale carma car
Mvh Rasmus Jørgensen
God oplevelse at handle med Andres
God oplevelse at handle med Andres, kan kun anbefale ham.
Flot BMW X1 importbil fra Carma Cars
Vi havde fået carma cars anbefalet ifb. køb af bil fra Tyskland. Anders fandt nogle valgmuligheder til os og vi købte en BMW X1 hjem. Det vil sige, at vi købte en ubeset bil, og lagde vores tillid til Anders. Det levede han op til, prisen var i orden og vi har nu en flot bil.
Vi har lige købt en dejlig Volvo V40 CC…
Vi har lige købt en dejlig Volvo V40 CC af Anders.
Dejlig bil til rigtig pris og ikke mindst en top professionel og ærlig behandling i hele forløbet.
Vi kan kun anbefale Anders til andre.
Irene & Henrik
Dejlig service :-)
Jeg var i den uheldige situation at jeg efter et færdselsuheld fik meldt min bil totalskadet.
Da jeg er selvstændig har jeg utrolig svært ved at undvære bil.
Jeg fandt en bil hos Anders/Carma som havde alt det udstyr jeg ledte efter.
Jeg skrev til Anders en mandag aften, 10 min. Senere var der svar og tirsdag morgen fik jeg et opkald om at jeg var kreditgodkendt og kunne hente bilen efter et syn og en klargøring.
Super hurtig respons, yderst behagelig service og man føler sig tryg hele vejen igennem købet!
Tak for handlen :-)
Vi kørte fra Kolding til Århus for at…
Vi kørte fra Kolding til Århus for at handle med Carma, da vi her kunne få den rigtige bil til den rigtige pris.
Vi fik en grundig og kompetent fremvisning af bilen. Efter afsluttet handel, blev bilen leveret på vores adresse i Kolding. Efter kort tid fik vi mekaniske problemer med bilen og, i den forbindelse, oplevede vi et skønt og fuldstændig gnidningsfrit samarbejde med Carma, omkring udbedringen af disse fejl.
Vi vil helt sikkert handle hos Carma igen og give dem vores bedste anbefalinger...
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.