Carlos koffie Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tijdens onze teambuilding hebben wij een bezoek gebracht aan Carlos koffie. Na een stevig ontbijt met een lekkere tas koffie kregen we uitleg over het proces en de verschillende soorten koffie en thee... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zonder koffie vallen is een ramp als IT-bedrijf. Onze oude koffieleverancier stopte er mee. Van de ene dag op de andere poef weg. Als snel kwamen de meningen, suggesties over "de beste" koffie.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sinds enkele jaren is Carlos Koffie onze vaste partner voor alles wat met koffie, thee en alles errond te maken heeft. Ze leveren niet alleen uitstekende service, maar staan ook altijd klaar om specia... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Steeds mooi uitgebreid gamma aan thee. Ook thee die moeilijk te vinden is. Wordt mooi opgestuurd als je er niet om kan. Als thee je aan thee verslingerd bent zoals ik, hier kan je je hart ophalen! E... Se mer

Företagsinformation

1. Kaffebutik
  2. Charkbutik
  3. Kafferosteri
  4. Leverantör av kaffebryggare
  5. Tebutik

Om Carlos koffie

Skrivet av företaget

Onze koffiebranderij, tevens familiebedrijf, is gelegen in Dendermonde (Baasrode). Vader Carlo zorgt door zijn jaren lange ervaring voor de know how. Dochter Bo, die er sinds enkele jaren bij gekomen is, voor de frisse en moderne wind in het uitgebreid productenaanbod. Samen bewaren ze de authenticiteit van het bedrijf.

Al meer dan 25 jaar branden we onze koffie bonen volgens de 'slowroast' methode, en met veel aandacht voor het product. Deze arbeidsintensieve manier van koffie maken garandeert een zeer egaal brandproces. Zo komen de zachte smaak en het aroma optimaal tot hun recht. Bij Carlos koffie vind je koffies die je heel de dag zorgeloos kan doordrinken.

Ontdek enkele single origin koffies, of onze ‘blends’. Onze blends zijn mengelingen van verschillende koffiesoorten om zo unieke smaken te verkrijgen. Onze bonen, stuk voor stuk Arabica, hebben allemaal hun oorsprong in Zuid-Amerika.

Ondanks onze naam doet vermoeden, is ons aanbod uitgebreider dan enkel en alleen koffie. Zo helpen we jou ook graag bij de keuze van een geschikte koffiemachine. Liever een tasje thee? Ook dat vind je terug in ons aanbod. Wij bieden meer dan 100 soorten losse thee aan. Enkele soorten zijn ook in theebuiltjes verkrijgbaar. Makkelijk voor op kantoor of onderweg.

Het doel van Carlos koffie is jou ontzorgen omtrent alles wat met koffie en thee te maken heeft. We bieden een totaalpakket aan. Van koffie en thee tot melk- en citroencups, koekjes en onderhoudsproducten voor jouw machine. Dit voor zowel bij jou thuis of op kantoor trachten wij een oplossing op maat aan te bieden. Hoe doen we dit? Door middel van in dialoog te gaan en naar jouw wensen te luisteren.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

15 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.