Hyrde bil på Dublin flygplats
Hyrde bil på Dublin flygplats. Var shuttlebus, men var lätt att hitta och fem minuters resa till bilarna. Europacar som skötte uthyrningen. Bra system för kö där man fyllde i sitt vouchernummer och fick ett könummer.
Mycket trevligt bemötande (kanske för att det var just på Irland). Inget tjafs eller hot o försäkring etc.
Fick protokoll med märken etc på bilen. Fotade det som inte var i protokollet på deras uppmaning för att visa vid återlämnade.
När vi skulle köra så visade att det inte var full tank utan bara 7/8. Fotade det med.
Fick visa hyrpapperna för en vakt för att lämna området. Proffsigt.
När vi lämnade tillbaka bilen gjorde de en snabb koll och såg inga skador. Vi pratade om att bilen inte var fulltankad vilket bara delvis gick att se på bilden jag tagit. De sa att vi kollar på papperna från den som hyrt innan oss och där stod det att de lämnat bilen med 7/8 dels tank.
Fick sedan papper på att det inte fanns några skador på bilen och att vi lämnat tillbaka den.
Pengarna för depositionen släpptes samma dag och efter någon dag kom pengarna för deposition för full tank och för det vi fick tanka upp extra.
Den bästa hyrupplevelsen totalt sätt efter att ha hyrt i bil (mest i Spanien) i ca 15 år.