Uppenbart bedräglig sajt. Sökte med "Kostandsfri bilvärdering" och gick in på några av många kostandsfria. Riddermark och vi köper din bil m.fl. Fick några dagar senare brevledes en faktura på... Se mer
Fick också hem en faktura på 185.- euro för en påstådd "värdering". Polisanmält (5000-K129106-23) samt rapporterat till Konsumentverket (ANM 2023/2461). Dokumenterat kommunikationen med "företaget... Se mer
Varning för lurendrejare och blufföretag! Företaget har gått under flera namn och har som verksamhet att lura folk. Kommer upp bland de första träffarna på Google när man söker på ”värdera bil” som al... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Andra tittade också på
Lurad till en felaktig bilvärdering
Via en otydlig hemsida gör jag en bilvärdering. 2 dagar senare kommer en värdering och en faktura på 185 euro. Värderingen är helt orealistisk minst 25% över ett pris som kanske kan vara aktuellt (troligen för högt).
Har skrivit till dem på mejl utan respons. Anmält detta till Konsumentverket.
Bluff
Bluff. Anlita inte. Ingen gratistjänst som de utger sig för. Väldigt otydlig information att det är en betaltjänst som kostar 185 euro, för en värdering som är helt tagen ur luften.
Jag vill avråda alla att inte anlita…
Jag vill avråda alla att inte anlita detta företag.Bilvärderingen var under all kritik taget i luften.väldig dyr och oseriös.finns ej telefon att ringa å svarar ej på mejl.
Ett företag som lurar folk
Ett företag som lurar folk. Det står inte tydligt hur mycket det kostar. Jag trodde jag hade avbrutit min beställning eftersom där inte kom någon bekräftelse och inte stod vad det kostade. Idag dök ett brev upp i brevlådan med en värdering på min bil och en räkning på 185 euro!!!! Inte nog med det, utan man kan inte betala på normalt sätt, utan man måste göra en banköverföring. Vilket lurendrejeri! Använd inte denna sidan!!!
Betala EJ!
Betala EJ!
har ej värderat bil hos någon, fick en faktura på 185 Euro! polisanmält och de bad mig göra en anmälan till Konsumentverket också
Bedrägeri
Bedrägeri! Samma kille som öppnar ny sajt efter sajt med samma layout.
Gå med i Facebook gruppen bilvärdering svarta lista, bestrid och anmäl till Konsumentverket
Stor varning för detta företag!
Jag fick en faktura på 185 euro av denna sida och detta lurade de på mig! Jag försöker få kontakt med företaget för att lösa situationen men det går inte så det känns väldigt oseriöst.
Jag kommer i alla fall inte betala en endaste euro!
Jag har polisanmält och anmält till Konsumentverket!
Ett blufföretag i Lettland som under…
Ett blufföretag i Lettland som under flera år lurat folk att betala för oseriös värdering. Företaget har haft falska postadresser och telefonnummer. Använd inte detta företag!
Detta är ett känt bedregeri, betala INTE!
Detta är ett bedregeri försök som har funnits i flera år. Om du har haft oturen att hamna hos detta löjliga bedragare så ska du absolut INTE betala!
Finns fler som har hamnat där. Gå in på facebook och sök efter gruppen "BILVÄRDERING - SVARTA LISTAN. Bedrägerisiterna du ska undvika."
Oseriös bilvärderare som inte går att kontakta – dyr och dålig
Googlade på "värdera bil gratis" och hamnade hos cardata.se. Läste för slarvigt, och via regnr, mejladress och personnummer hade jag förbundit mig att betala 185 € inom tio dagar för en bilvärdering. De hävdar på sidan att jag valt bort ångerrätten, och hänvisar till en lag där det står att det bara gäller när tjänsten har fullgjorts. Går dock varken att ringa eller mejla till företaget, bara kontakta via ett formulär på sidan, och den mejladress man anger får ingen bekräftelse. Skickade efter 19 minuter via formuläret och krävde att få häva köpet. Har sedan skickat ytterligare tre meddelanden med kontaktförsök samt bestridande av fakturan, men helt utan återkoppling. Företaget finns i Riga, Lettland, bildat den 27/12 2022. Lurendrejeri.