Banner for Carbucks - Odense

4,7

Niels Bohrs Alle 150, 5230 Odense, Odense M, DK

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg var så uheldig at erhverve mig en parkeringsskade. Jeg bookede tid hos Carbucks Odense og fandt bookings processen super nem. Jackie, Steffan og Lars udførte et utroligt flot arbejde på min f... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service og humør - selv kaffen er god - tak til Ulrik, Lars og Jackey - 2 timer så var min bil klar igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stor anbefaling herfra. Jeg blev henvist af mit forsikringsselskab, fordi min bil var blevet påkørt og havde fået en parkeringsskade. Jeg fik lynhurtigt svar på, at Carbucks kunne fikse skaden på... Se mer

Företagsinformation

1. Bilreparation

Om Carbucks - Odense

Skrivet av företaget

🚗 Skadefri bil på 2 timer – med garanti.

• ⏱️ Din tid er kostbar. Derfor udbedrer vores teknikerteam buler, ridser og lakskader på kun 2 timer. Med infrarød teknologi, digitale værktøjer og effektive arbejdsgange skærer vi spildtiden væk – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

• ✅ Du får din bil tilbage samme dag – og vi giver 5 års garanti på det udførte arbejde.

• 🛠️ Hos Carbucks er vi certificerede og følger samme kvalitetsstandarder som større værksteder og autolakerere. Forskellen? Vi er hurtigere, mere fleksible – og ofte billigere.

• 📅 Du kan nemt booke tid online, og på værkstedet kan du slappe af, arbejde eller handle, mens vi reparerer bilen.

• 🌟 Vores kunder giver os 5 stjerner og over 90 % anbefaler os til andre – det forpligter, og det tager vi alvorligt.

• 🌍 Carbucks udleder 95% mindre CO2 ved udbedring af en skade sammenlignet med den beregnede udledning ved traditionel skadesudbedring (inklusive sprøjtelakering) foretaget i en gasdrevet sprøjtekabine, som vurderes at være lige så effektiv eller bedre end markedsstandarden (svarende til 70-85%) for sprøjtekabiner installeret i Danmark. Kort sagt; Vi erstattet gasopvarmning af tørreområder med specialdesignede lamper, som kun bruger energi på de specifikke områder, hvor maling og lak påføres.

Skadefri bil på 2 timer

Skrivet av företaget

5 års garanti

- fordi godt håndværk skal kunne holde til virkeligheden.

Hos Carbucks går vi ikke på kompromis med kvalitet – og det behøver du heller ikke.

Derfor giver vi 5 års garanti på det arbejde, vi udfører på din bil.

Det betyder helt konkret:

✅ At du kan køre videre med ro i maven.

✅ At vi står ved det, vi laver – også lang tid efter du har forladt værkstedet.

✅ At skulle der mod forventning opstå et problem med den reparation, vi har udført, så tager vi ansvaret.

Vi kalder det håndværk med holdning – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til garantien.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Super service og humør

19 augusti 2025

Hej Jan

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede både god service og godt humør – og at kaffen også faldt i god smag ☕😄.
Skønt at bilen var klar igen på bare 2 timer 🚗.

En stor tak for rosen til Ulrik, Lars og Jackey – den giver vi selvfølgelig videre 🙌.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service - hurtig,effektivt og flot arbejde

19 mars 2026

Hej Simon

Tusind tak for din anmeldelse 🙌.
Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede både hurtig, effektiv og flot udført arbejde – det er præcis det, vi stræber efter hver dag 🚗✨.

God weekend.

God og hurtig service

God og hurtig service, og skrammen er pist væk! Serviceminded og rart personale.
En helt igennem behagelig oplevelse.

18 mars 2026

Hej Bettina

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🙌.
Det glæder os virkelig at høre, at du havde en behagelig oplevelse hos os, og at skrammen nu er helt væk. Vi er også glade for, at du oplevede vores personale som serviceminded og imødekommende – det betyder meget for os 😊

Rigtig god weekend!

Super hurtig framragende service

Super hurtig framragende service. Kan anbefales.

16 mars 2026

Hej Christina

Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede en super hurtig og fremragende service hos os. Din anbefaling betyder rigtig meget – tak fordi du deler din oplevelse 🚗✨

Rigtig god weekend!

Meget profesionelt arbejde

Meget profesionelt arbejde - kompetente og servicemindede medarbejdere

11 mars 2026

Hej Leif

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os meget at høre, at du oplevede et meget professionelt arbejde og mødte kompetente og servicemindede medarbejdere 😊🚗✨.
Tak for de flotte ord – det sætter vi stor pris på.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Godt håndværk og god service 👍🏼

6 mars 2026

Hej Dardan

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐.

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både håndværket og servicen 👍🏼😊.
Tak for de pæne ord og for din tillid.

Dejlig dag herfra os.

Det var nemt

Det var nemt! Alt blev aftalt på nettet via forsikring. Og “Bilkabulen” blev ordnet på 2 timer til stor tilfredshed. Ventetiden kunne praktisk nok bruges i Ikea og Bilka :)
Anbefaling herfra!

6 mars 2026

Hej Kim

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐.

Det glæder os meget at høre, at hele forløbet var nemt, og at “Bilkabulen” blev ordnet til din fulde tilfredshed 😊🚗✨,
Og ja – IKEA og Bilka kan bestemt hjælpe med at få ventetiden til at gå lidt hurtigere 😉.

Tak for anbefalingen og for din tillid.

Super god service

Super god service, kan godt anbefales at man bruger dem 🙂

26 februari 2026

Hej John

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐.

Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse hos os 😊.
Tak for anbefalingen – det sætter vi stor pris på 🚗✨

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min forsikring henviste til Carbucks og…

Min forsikring henviste til Carbucks og det var udelukkende en positiv og professionel oplevelse som varmt kan anbefales.

27 februari 2026

Hej Annette

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at din oplevelse hos os var både positiv og professionel 😊. Vi er også glade for at høre, at dit forsikringsselskab anbefalede os, og at vi får din varmeste anbefaling. Det er virkelig værdsat🚗✨.

Dejlig dag herfra.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Melding fra meget tilfreds kunde ved Carbucks

Efter at have fået ridset og bulet højre bagdør i en P-kælder, havde jeg kontaktet et autoriseret værksted m.h.b. udbedring af skaden. På trods af flere rykkere lykkedes det end ikke at få en aftale med det autoriserede værksted. Jeg beklagede min nød til en fødselsdagsfest i søndags, hvor der så var en af gæsterne, som anbefalede mig at tage kontakt til Carbucks. Det gjorde jeg mandag og allerede idag torsdag er skaden udbederet til min fulde tilfredshed.
1. Aftale om værkstedsbesøg skete lynhurtigt
2. Venlig modtagelse og kompetent besigtigelse af skaden.
3. Udbedring af skaden indenfor de lovede 2 timer, hvo jeg imens ventede i et fint ventelokale
4. Ved aflevering igen venlig betjening og gennemgang af den udbedrede skade. - Meget tilfreds.

26 februari 2026

Hej Lars

TUSIND tak for den flotte og udførlige anmeldelse – og for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐.

Det glæder os virkelig at høre, at du – efter en frustrerende oplevelse andetsteds – fandt vej til os og at det var en hurtig og effektiv løsning. At du allerede få dage efter første kontakt kunne få skaden udbedret til fuld tilfredshed, betyder meget for os 🙌.

Tak for de fine punkter om hele forløbet – fra hurtig aftale og kompetent besigtigelse til reparation indenfor den lovede tid og en god gennemgang ved aflevering. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give hver eneste kunde 😊🚗✨

Og en ekstra tak til gæsten fra fødselsdagen for anbefalingen 🙏 - det må hilse fra Carbucks. Rigtig god weekend.

Odense afd

Odense afd.
1. Super velkomst
2. Perfekt arbejde
3. Aflevering af bilen med en ekstra overraskelse som gør, at jeg aldrig vil tvivle om at komme tilbage eller anbefale. Det gør man kun hvis man er dedikeret og glad for sit arbejde.

6 februari 2026

Hej Thomas

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det skønt at læse din anmeldelse af vores afdeling i Odense 🙌
Super velkomst, perfekt arbejde og en ekstra overraskelse ved aflevering – det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give hver eneste kunde 😊🚗✨

Dine ord om dedikation og arbejdsglæde betyder rigtig meget for os. Odense er virkelig også en skøn afdeling.
Tak for din tillid og for den flotte anbefaling.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fremragende service, og fornøjelig kundeoplevelse

Havde fået en rettere grim og dyb ridse på min kofanger, men Carbucks fiksede den med god og kærlig eksekvering, og efter lige knap 2 timer stod den fin og flot igen. Fornøjelse :)

24 januari 2026

Hej Mikkel

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐.
Det glæder os virkelig at høre, at du havde en fornøjelig kundeoplevelse, og at vi hurtigt kunne få kofangeren til at stå fin og flot igen.
Tak for de pæne ord – det betyder meget for os.
Vi ønsker dig en god dag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har netop fået fjernet en ridse på…

Jeg har netop fået fjernet en ridse på min bil hos Carbucks via mit forsikringsselskab, GF Forsikring – og jeg er meget tilfreds. Resultatet er virkelig flot, og arbejdet er udført med stor omhu.

Allerede ved ankomst blev jeg mødt udenfor med et smil, og hele oplevelsen var præget af imødekommenhed, professionalisme og rigtig god service. Det er tydeligt, at de går op i både kvalitet og kundetilfredshed.

Jeg kan kun give Carbucks mine bedste anbefalinger. Fantastisk arbejde og en virkelig god kundeoplevelse.

2 januari 2026

Hej Tammy

Ej, tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – fra du ankom, til bilen stod flot og ridsefri 💚.

Vi sætter stor pris på dine pæne ord om både kvaliteten og servicen – og ikke mindst din anbefaling!

Du er altid velkommen hos os igen 🚗. God weekend.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service 10 ude af 10 med pil…

Fantastisk service 10 ude af 10 med pil op

5 december 2025

Hej Mads

Tusind tak for de 10 ud af 10 og pil op! 🙌🚗
Vi er super glade for, at du er tilfreds – og vi sætter stor pris på din positive feedback 💫

Team Carbucks 😊

Fremragende service

Stor anbefaling herfra.

Jeg blev henvist af mit forsikringsselskab, fordi min bil var blevet påkørt og havde fået en parkeringsskade. Jeg fik lynhurtigt svar på, at Carbucks kunne fikse skaden på under to timer, og jeg fik et link til booking. Der var nemt, og jeg fik hurtigt en tid. Medarbejderen (Odense-afdelingen) var meget venlig, og skaden var fikset på under 2 timer.

Alt i alt kunne det vist ikke være håndteret bedre, nemmere og hurtigere.

4 december 2025

Hej Rikke

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙏
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os i Odense – fra den nemme booking til det flotte resultat på under 2 timer 🚗✨.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og står altid klar, hvis uheldet skulle være ude igen 💙.

Hurtig

Hurtig. Flot service og godt arbejde.

3 december 2025

Hej Ole

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏
Vi er glade for, at du oplevede hurtig og flot service – og at arbejdet levede op til dine forventninger 🚗✨.

Team Carbucks 💚

Reparationen er i top

Reparationen er i top. Service er i top. Styr på deres planlægning. Tak for hjælpen!

19 november 2025

Hej Mathias

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi er glade for at høre, at både reparationen, servicen og planlægningen har levet op til dine forventninger – det er lige præcis den oplevelse, vi stræber efter at give 💪😊

Tak fordi du valgte Carbucks – og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os! 🚗💚
Du er altid velkommen igen.

Rep. Af ridser i lak og fælge - Odense afdeling

Jeg havde min bil inde hos Odense afdelingen efter en parkeringsskade hvor bilen og fælge var blevet ridset. Jeg er meget tilfreds med resultatet. Man kan overhovedet ikke se der har været ridser eller se området de har fikset. Bilen står som ny. Klar anbefaling herfra!

18 november 2025

Kære Hedegaard

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner ⭐️
Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med resultatet – og at vi fik både lak og fælge til at fremstå som nye igen!

Vores team i Odense sætter en ære i at levere høj kvalitet og god service, så det glæder os, at det skinnede igennem 💪🚗.

Tak for din klare anbefaling – du er altid velkommen hos Carbucks igen!

Flot arbejde

Flot arbejde, hurtig betjening

12 november 2025

Hej Janne

Tusind tak for de 5 stjerner og din venlige kommentar! ⭐️😊
Vi er glade for at høre, at du oplevede både flot arbejde og hurtig betjening – lige præcis det, vi stræber efter hver gang 🚗💨.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.