Banner for Carbucks - Kolding

4,7

Egtved Allé 2, 6000 Kolding, DK

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super tak for kæmpe service da jeg var nede i Kolding afd den 14-4 2026 Og flot reperation af højre dør og hjørne på bagkofanger Enenste ulempe jeg snart skal holde for ikke at gå bilen skrammet i... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde et par trælse buler i bagerst skærmkant, samt ridser på bagdør og bageste kofanger, og et manglende v sidespejl. (en bus tog pynten af sct Gertrud) CarBucks vurderede de kunne lave det hele... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig og professionel reparation af skade/bule på ca. 20 x 20 cm. på højre bagskærm. Fantastisk flot resultat med god kundeservice af personalet i Kolding. Kan kun give den bedste anbefaling til dem... Se mer

Företagsinformation

1. Bilreparation

Om Carbucks - Kolding

Skrivet av företaget

🚗 Skadefri bil på 2 timer – med garanti.

• ⏱️ Din tid er kostbar. Derfor udbedrer vores teknikerteam buler, ridser og lakskader på kun 2 timer. Med infrarød teknologi, digitale værktøjer og effektive arbejdsgange skærer vi spildtiden væk – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

• ✅ Du får din bil tilbage samme dag – og vi giver 5 års garanti på det udførte arbejde.

• 🛠️ Hos Carbucks er vi certificerede og følger samme kvalitetsstandarder som større værksteder og autolakerere. Forskellen? Vi er hurtigere, mere fleksible – og ofte billigere.

• 📅 Du kan nemt booke tid online, og på værkstedet kan du slappe af, arbejde eller handle, mens vi reparerer bilen.

• 🌟 Vores kunder giver os 5 stjerner og over 90 % anbefaler os til andre – det forpligter, og det tager vi alvorligt.

• 🌍 Carbucks udleder 95% mindre CO2 ved udbedring af en skade sammenlignet med den beregnede udledning ved traditionel skadesudbedring (inklusive sprøjtelakering) foretaget i en gasdrevet sprøjtekabine, som vurderes at være lige så effektiv eller bedre end markedsstandarden (svarende til 70-85%) for sprøjtekabiner installeret i Danmark. Kort sagt; Vi erstattet gasopvarmning af tørreområder med specialdesignede lamper, som kun bruger energi på de specifikke områder, hvor maling og lak påføres.

Skadefri bil på 2 timer

Skrivet av företaget

5 års garanti

- fordi godt håndværk skal kunne holde til virkeligheden.

Hos Carbucks går vi ikke på kompromis med kvalitet – og det behøver du heller ikke.

Derfor giver vi 5 års garanti på det arbejde, vi udfører på din bil.

Det betyder helt konkret:

✅ At du kan køre videre med ro i maven.

✅ At vi står ved det, vi laver – også lang tid efter du har forladt værkstedet.

✅ At skulle der mod forventning opstå et problem med den reparation, vi har udført, så tager vi ansvaret.

Vi kalder det håndværk med holdning – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til garantien.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super tak for kæmpe service da jeg var…

Super tak for kæmpe service da jeg var nede i Kolding afd den 14-4 2026
Og flot reperation af højre dør og hjørne på bagkofanger
Enenste ulempe jeg snart skal holde for ikke at gå bilen skrammet igen
Hilsen jan dam

14 april 2026

Hej Jan

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du fik en god oplevelse hos os i Kolding, og at du er tilfreds med reparationen af både døren og bagkofangeren 😊🚗✨.

Og ja – vi krydser fingre for, at bilen får lov at holde sig fri for nye skrammer fremover 😄.

Tak for din tillid, Jan!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig og professionel reparation af…

Hurtig og professionel reparation af skade/bule på ca. 20 x 20 cm. på højre bagskærm. Fantastisk flot resultat med god kundeservice af personalet i Kolding. Kan kun give den bedste anbefaling til dem :-)

16 mars 2026

Hej Leif

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🙌.

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både reparationen og resultatet – og at vores team i Kolding har leveret god kundeservice hele vejen igennem. Vi sætter stor pris på din anbefaling og dine flotte ord 🚗✨.

Rigtig god weekend!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtigt og professionelt arbejde.

Jeg fik tid allerede dagen efter jeg havde henvendt mig. De lavede en kedelig “BILKA-bule” så det overhovedet ikke kunne ses den nogensinde havde været der. Derudover var de så flinke at polere nogle overfladiske små skrammer væk i samme omgang. Alt lavet på under 2 timer. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale Carbucks.

10 mars 2026

Hej Anja

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du hurtigt fik en tid, og at “BILKA-bulen” blev udbedret så man slet ikke kan se, den har været der 😊🚗✨.
Skønt at vi også kunne klare de små overfladiske skrammer i samme omgang - vi vil altid gerne hjælpe, hvis hvis det er muligt.

Tak for din varme anbefaling og for din tillid – det betyder meget for os 🙌.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Flot arbejde af dem i Kolding

Flot arbejde af dem i Kolding. Kan ikke se ridser, hvor bilen var blevet ramt.

9 mars 2026

Hej Jesper

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med arbejdet hos os i Kolding 😊
Skønt at ridserne ikke længere kan ses – det er præcis det resultat, vi stræber efter 🚗✨.

Tak for din anmeldelse og din tillid.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

seriøse mennesker og arbejder meget hurtigt

de var høflige og meget punktlige

20 februari 2026

Hej Narcis

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐.

Det glæder os at høre, at du oplevede os som seriøse, høflige og punktlige – og at arbejdet blev udført hurtigt 😊🚗✨.
Tak for de pæne ord og for din tillid.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan slet ikke se hvor den ris var

Kan slet ikke se hvor den ris var, beliggenhed er også god lige ved Kolding storcenter så vente tiden går let, de har også TV i venteværelset

5 februari 2026

Hej Brian

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du slet ikke kan se, hvor ridsen var – det er det bedste resultat, vi kan ønske os 😊🚗✨
Og ja, beliggenheden ved Kolding Storcenter gør det lidt nemmere at få ventetiden til at gå, og ellers står TV’et selvfølgelig også klar 📺🙌.

Tak for din anmeldelse og din tillid.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super professionelle og godt resultat

Super professionelle og godt resultat, kan anbefales.

6 februari 2026

Hej Lorens

Tusind tak for din anmeldelse og dine fem stjerner⭐.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede os som super professionelle, og at resultatet levede op til dine forventninger. Tak for anbefalingen – den betyder meget for os 🙌

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service og hurtig betjening!

God service og hurtig betjening!

4 februari 2026

Hej Karla

Tusind tak for din anmeldelse ⭐.
Det glæder os meget at høre, at du oplevede god service og hurtig betjening – præcis som det skal være. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 🙌.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde et par trælse buler i bagerst…

CarBucks vurderede de kunne lave det hele på 4 timer, og det kunne de.
Pænt og hurtig service, vil klart anbefale dem til mindre skader,hvor det meste er kosmetisk.
De kan givetvis "fikse" mere end man lige regner med, og resultatet er ok.

23 januari 2026

Hej Finn

Tusind tak for din grundige anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐.
Det glæder os at høre, at vi kunne leve op til både tidsrammen og forventningerne – og at skaderne blev udbedret pænt og effektivt.
Tak for din tillid og for anbefalingen, især når det gælder kosmetiske skader. Det sætter vi stor pris på.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik udbedret en skade hos Carbucks i…

Fik udbedret en skade hos Carbucks i Kolding. Fantastisk flot arbejde, og bilen var endda færdig før tiden. Virkelig god service.

13 januari 2026

Hej Claus

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er rigtig glade for at høre, at du fik en god oplevelse hos Carbucks i Kolding, og at du er tilfreds med det flotte arbejde. Skønt at bilen endda var færdig før tiden – det er lige sådan, det skal være.

Tak fordi du fremhæver servicen, og du er altid velkommen hos os igen! 🚗✨.

Dbh. Team Carbucks

Udført til tiden

Udført til tiden. Pænt resultat

2 januari 2026

Hejsa

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for, at du er tilfreds med både resultatet og punktligheden.

Du er altid velkommen hos os igen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En stor skramme pist væk

Havde en skramme på størrelse med en håndflade på en bagskærm. Carbucks lovede at ordne det på 2 timer. Efter 1,5 timer fik jeg besked at bilen var færdig. Resultatet var perfekt. Jeg kunne slet ikke se hvor skrammen havde været. Min fulde repekt for godt professionelt
arbejde.

15 december 2025

Hej Jens-Ancher

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord! 🌟
Vi er glade for at høre, at både tiden og resultatet levede op til forventningerne – og at skrammen nu er helt væk.

Tak for din tillid og din respekt for vores arbejde, det betyder meget for os. God weekend.

Team Carbucks 🚗✨

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Flot udført arbejde hos Kolding…

Flot udført arbejde hos Kolding afdelingen. Ventetiden på ca 2 timer er helt okay og personalet er venligt og kompetent.

20 december 2025

Kære Poul

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🙌
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos vores team i Kolding – både med resultatet og den venlige service.

Tak fordi du valgte os – du er altid velkommen igen! 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god service.Sødt smilende…

Super god service.Sødt smilende personale.Hurtig arbejdstid og flot arbejde.

14 december 2025

Kære Tetyana

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊

Vi er rigtig glade for, at du oplevede både super service, venligt personale og et flot resultat – præcis som det skal være! 🚗✨

Du er altid velkommen igen hos Carbucks!

Team Carbucks 💙

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Amazing service with a nice lounge and…

Amazing service with a nice lounge and space where to wait while they vastly fix your car. In 3 h my hood was done, no more dents and the colour makes the rest of the car :)

1 december 2025

Hej Bogdan

Thank you so much for the kind words! 😊
We’re thrilled to hear you had a great experience and enjoyed the lounge while we worked on your car. It's fantastic to know that the repair met your expectations – and that the color blends perfectly! 🎨🚗.

You're always welcome back at Carbucks!

Warm regards

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Martin gjorde et flot stykke arbejde og…

Martin gjorde et flot stykke arbejde og bilen er som ny igen

28 november 2025

Hej EF 1

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🚗✨.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med resultatet – og at Martin gjorde et godt stykke arbejde. Vi giver naturligvis rosen videre til ham 😊.

Du er altid velkommen hos Carbucks igen!

Fantastisk service

Super hurtig og god service fra Martin🤩

27 november 2025

Hej Emilie

Tusind tak for de flotte ord! 🤩
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse – og vi sørger selvfølgelig for, at Martin får din ros 👏.

Du er altid velkommen hos os igen 🚗✨.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service, og efter at have udbedret ridsen i min bil havde de også poleret små ridser rundt om væk. Stor anbefaling.

24 november 2025

Kære Simon

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord! ⭐️
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os – og det glæder os ekstra, at du lagde mærke til de små detaljer, vi også fik med 💪✨

Tak for din anbefaling – den betyder meget for os!
Du er altid velkommen hos Carbucks 🚗😊

Top-professionelt firma hele vejen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Top-professionelt firma hele vejen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Velfungerende hjemmeside med nemme instruktioner og godt overblik. Effektiv proces fra aflevering af bilen til afhentning igen. Alt klappede efter planen. Meget venlig, dygtig og behagelig tekniker Martin, der var meget grundig. Skaderne var rettet 100% op og lakeret flot…det kunne slet ikke ses, hvor de havde været. Superflot arbejde!!
De bedste anbefalinger herfra. (Ærgerligt at Car Bucks ikke findes lidt tættere på min by, Vejle)

22 november 2025

Hej Birgitte

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi er enormt glade for, at hele forløbet – fra hjemmeside til færdigt resultat – levede op til dine forventninger 🙌 Og hvor er det dejligt at høre, at Martin gjorde et godt indtryk og leverede et resultat, du er tilfreds med 💪🎨

Vi kan sige så meget, at dit ønske om Vejle nok skal gå i opfyldelse - liiiiige om lidt😉

Måske vi ses igen (i Vejle)!
Rigtig god weekend herfra.

Team Carbucks 🚗✨

Hurtig og god service.

13 november 2025

Hej Maria

Tusind tak for de 5 stjerner og din kommentar! ⭐️.

Vi er glade for, at du oplevede hurtig og god service hos os – præcis som det skal være 🚗💨

Du er altid velkommen hos Carbucks igen!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.