Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Carbucks Ishøj Team 2 var bare så gode. De var søde og hjælpsomme med spørgsmål og vi sad i solen og hyggede os til bilen var færdig. Reparationen var bare i orden. Kunne på ingen måde se den skade... Se mer
Företagsinformation
Om Carbucks - Ishøj
Skrivet av företaget
🚗 Skadefri bil på 2 timer – med garanti.
- ⏱️ Din tid er kostbar. Derfor udbedrer vores teknikerteam buler, ridser og lakskader på kun 2 timer. Med infrarød teknologi, digitale værktøjer og effektive arbejdsgange skærer vi spildtiden væk – uden at gå på kompromis med kvaliteten.
- ✅ Du får din bil tilbage samme dag – og vi giver 5 års garanti på det udførte arbejde.
- 🛠️ Hos Carbucks er vi certificerede og følger samme kvalitetsstandarder som større værksteder og autolakerere. Forskellen? Vi er hurtigere, mere fleksible – og ofte billigere.
- 📅 Du kan nemt booke tid online, og på værkstedet kan du slappe af, arbejde eller handle, mens vi reparerer bilen.
- 🌟 Vores kunder giver os 5 stjerner og over 90 % anbefaler os til andre – det forpligter, og det tager vi alvorligt.
- 🌍 Carbucks udleder 95% mindre CO2 ved udbedring af en skade sammenlignet med den beregnede udledning ved traditionel skadesudbedring (inklusive sprøjtelakering) foretaget i en gasdrevet sprøjtekabine, som vurderes at være lige så effektiv eller bedre end markedsstandarden (svarende til 70-85%) for sprøjtekabiner installeret i Danmark. Kort sagt; Vi erstattet gasopvarmning af tørreområder med specialdesignede lamper, som kun bruger energi på de specifikke områder, hvor maling og lak påføres.
Skadefri bil på 2 timer
Skrivet av företaget

5 års garanti
- fordi godt håndværk skal kunne holde til virkeligheden.
Hos Carbucks går vi ikke på kompromis med kvalitet – og det behøver du heller ikke.
Derfor giver vi 5 års garanti på det arbejde, vi udfører på din bil.
Det betyder helt konkret:
✅ At du kan køre videre med ro i maven.
✅ At vi står ved det, vi laver – også lang tid efter du har forladt værkstedet.
✅ At skulle der mod forventning opstå et problem med den reparation, vi har udført, så tager vi ansvaret.
Vi kalder det håndværk med holdning – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til garantien.
Kontaktuppgifter
Industrigrenen 5, 2635, Ishøj, Danmark
- 71 71 33 33
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Konceptet "din bil bliver repareret på…
Konceptet "din bil bliver repareret på to timer" er genialt. Jeg afleverede bilen klokken 9:30, drak kaffe i to timer, og kørte derfra i min reparerede bil. Fantastisk. En utrolig god oplevelse. 5 stjerner fra mig!!
Meget god service både telefon og…
Meget god service både telefon og værksted, efter arbejdet vises og forklare om skaden kan med det varmeste anbefales.
Dette var en af de der super gode oplevelser
Dette var en af de der super gode oplevelser, hvor alt hvad de lovede blev overholdt. Derud over så blev jeg mødt af et super imødekommende personale.
I skal have en stor tak.

Carbucks Ishøj Team 2, awesome
Carbucks Ishøj Team 2 var bare så gode.
De var søde og hjælpsomme med spørgsmål og vi sad i solen og hyggede os til bilen var færdig. Reparationen var bare i orden. Kunne på ingen måde se den skade jeg havde, den var bare væk. Super arbejde drenge.
Kan kun anbefales 🙏🏻 Jeg takker

Svar från Carbucks - Ishøj
Fantastisk oplevelse med team 2 i…
Fantastisk oplevelse med team 2 i Ishøj! Super nem booking og rigtig godt håndværk. Meget behageligt og venligt personale. Min bil er blevet god igen efter en kedelig skade jeg fik i min sommerferie. Tusind tak!

Svar från Carbucks - Ishøj
Nemt og hurtig udbedring af skade
Nemt og hurtig udbedring af skade – sødt personale, der imødekom en venligt! Jeg var i hvert fald tilfreds med min oplevelse hos Carbucks i Ishøj – og min skade er blevet lavet så pænt på kun 2 timer. Kan varmt anbefale stedet til andre, der har en bule, ridse eller skade på sin bil.

Team 1 Ishøj
Det gode humør hos team 1 i Ishøj og det flotte arbejde er til fem stjerner, men det var også fantastisk, at jeg kunne sidde på et lille kontor og arbejde, så de to timer fløj afsted.

Super god service
Super god service! Jeg havde min baby med og de skyndte sig derfor at lave min bil. Som i øvrigt er lavet så flot! Meget stor anbefaling herfra!

Igen en 100% god oplevelse
Igen en 100% god oplevelse.
Nem tidsbestilling , super flinke folk og et perfekt stykke arbejde udført. Er super tilfreds og vil varmt anbefale.

Svar från Carbucks - Ishøj
God service og godt arbejde
Jeg fik en tid til udbedring (forsikringsskade) af ridser på forskærm mv. den lå et par uger fremme og jeg spurgte om jeg kunne komme på en afbudsliste. Det kunne jeg og fik kort efter en tid lørdag formiddag, kørte der ud og oplevede rigtig god behandling og information og to timer efter fik jeg bilen tilbage med en forskærm der så ud som ny med rigtig flot lakering.
De to timer brugte jeg på at gå i nærliggende byggemarked og derudover har de et fint ventelokale med kaffe/vand og et toilet til rådighed.

TAK TIL TEAM 1, ISHØJ.
Det exceptionelle humør hos team 1 i Ishøj, allerede da de tog imod mig, sammen med slutresultatet på min bil, gør at jeg kun kan give dem 5 stjerner. Masser af kaffe, smil og veludført arbejde. Tak for hjælpen med skaden på min nye bil.

Svar från Carbucks - Ishøj
Virkelig god og problemfri oplevelse
Virkelig god og problemfri oplevelse. Lige fra anmeldelse til forsikring til nem booking og enkelt kommunikation før aftale. Smilende og glade mekanikere, god modtagelse, gode vente forhold og tiden blev overholdt. Min bil blev lavet af Team2. Stor ros.

Super kompetente folk
Super kompetente folk. Jeg fik fikset en parkeringsskade på venstre forskærm.

God betjening og udførelse
God betjening og udførelse af arbejdet. Kan sidde og vente inde eller ude. Kaffeautomat til fri benyttelse .

Svar från Carbucks - Ishøj
Nemt, hurtigt og god service
Nemt og hurtigt! Venligt og imødekommende personale.

Svar från Carbucks - Ishøj
De leverede det de lovede
De leverede det de lovede. Der var en lille forsinkelse, men solen skinnede så gjorde ikke noget. #teamhansen

Svar från Carbucks - Ishøj
Vildt flot arbejde på vores Volvo xc70…
Vildt flot arbejde på vores Volvo xc70 og så endda på rekordtid. Meget imponerende. Fantastisk service og imødekommende personale 🌠🙏

⭐⭐⭐⭐⭐
Kan klart anbefale CarBucks! Super god service fra start til slut. Jeg ventede kun omkring 1,5 time på at få bilen fikset, så der var ingen grund til at undvære bilen i flere dage eller skulle have en lånebil. Et stort skulderklap til Oliver (mener jeg, han hed), som gjorde et fantastisk stykke arbejde. Professionel, effektiv og virkelig god service. Jeg kommer helt sikkert igen, hvis behovet opstår. 👌🚗

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.