Caravanspiegels.nl Omdömen

TrustScore 3 av 5

3,1

De bruker .no-domene for å virke norske, men gjemmer bort ekstra skatter og avgifter i liten skrift. "Totalprisen" de oppgir i kassen stemmer overhodet ikke med det du faktisk må ut med. Speilene ble... Se mer

Oppi spiegels bij 2e gebruik stuk. Op een warme dag viel de spiegel bij het afstellen uit de kogel stuk op de straat (vrijwel geen weerstand). Had hiervoor Emuk, maar nieuw type auto en dat betekent... Se mer

Heb al eerder oppi speigels gehad, maar maakte de afgelopen jaren gebruik van een meer universele pasvorm. Op de nieuwe auto lukte dat niet meer, en dus maar een setje oppi besteld. Snel geleverd, net... Se mer

Oppi spiegels besteld voor mn vaders toyota rav4 2021 Past super en zeer stevig massief materiaal Bij levering 1 spiegelglas ligt beschadigd Gebeld en zonder enige problemen een nieuwe toege... Se mer

1. Evenemang och underhållning

Caravanspiegels van topkwaliteit online bestellen bij Caravanspiegels.nl. Het grootste assortiment spiegels van de merken EMUK en Oppi. Deze spiegels worden speciaal op maat gemaakt voor de spiegels van bijna iedere auto. ✓ EMUK & Oppi ✓ Gratis verzen...

Medel

TrustScore 3 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

14 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

De beste caravanspiegels die er zijn

Na jaren Emuk gebruik op een Volvo V70 was de keuze voor de andere auto nut zo moeilijk. Ik heb nog nooit zulke fijn trillingsvrij spiegels gehad. SUPER

Je conclusie in één zin (optioneel):
De beste caravan spiegels die er zijn

8 september 2023

Oppi caravan towing mirrors not fit for purpose

Ordered Oppi caravan towing mirrors specific for a Landrover Discovery 5. Requested a refund as they fall off the car when its driven. Basically, the mirror slips slightly with wind and vibration and within 1km comes loose and falls off. Additionally, the car mirrors can't be folded with these fitted, even though their website says they can be. I requested a refund, but this was declined so I have raised a dispute via PayPal

1 maj 2023

Spiegels zijn niet goed te bevestigen op VolvoXC40 PIH

Spiegels (Emuk) zijn niet goed te bevestigen op een Volvo XC40 PIH (laatste model). Om de spiegels te bevestigen moet het bevestigingshaakje er geheel worden afgeschroefd (met het risico op vallen van onderdelen onder de auto). Op de hun site heb ik besteld spiegels voor de Volvo XC40 (2022 - heden).
Ik heb ontvangen spiegels voor Volvo XC40 (2018 - 2022)! Maakt volgens hun niets uit.

31 mars 2023

Super service en kwaliteit!!

Oppi spiegels besteld voor mn vaders toyota rav4 2021
Past super en zeer stevig massief materiaal
Bij levering 1 spiegelglas ligt beschadigd
Gebeld en zonder enige problemen een nieuwe toegezonden gekregen!!!

Zelf nu ook een setje emuk voor mijn kia sportage 2020 besteld

Echt een super zaak , onze complimenten!!!!

21 februari 2023

De speciale Emuk spiegel voor Hyundai…

De speciale Emuk spiegel voor Hyundai Tucson 2022 was nog in ontwikkeling. Dus nog niet leverbaar in dec 22. Toen ik navroeg bij caravanspiegels.nl werd mij aangeboden om mij op de wachtlijst te plaatsen en zou ik bericht krijgen zodra ze beschikbaar waren. Aldus kreeg ik bericht. Inmiddels de spiegels ontvangen. Passen perfect. Prima service.

2 februari 2023

Outstanding customer service following…

Outstanding customer service following a few issues that were resolved in a thoroughly professional manner. The mirrors are customised specifically to your car mirror, vibration free, very secure and competitively priced. Knocks their main UK competitor in to a top hat! Highly recommend.

9 augusti 2022

Spiegels zitten als een huis

Spiegels zitten als een huis, geen trillingen
Voor monteren is het slot aan te raden, weet je meteen wanneer ze vast genoeg zitten, want bij los draaien gaat het slot dan ratelen.
1 vraag gesteld over meegeleverde ringen, die is snel beantwoord

29 juni 2022

Sehr schneller Versand

Sehr schneller Versand
Es wurde sogar nochmal nachgefragt (erst per Mail und dann noch telefonisch) ob mein Auto genau diese Ausführung hat (Kamera im Spiegel)
Das finde ich einen super Service.
Falls ich wieder Spiegel brauche, seit ihr meine Nr.1
Danke

21 juni 2022

Top Qualität

Top Qualität, schnelle Lieferung. Ein Spiegelglas hatte einen Transportschäden.Kein Problem,ein kurzer Anruf und sofort wurde ohne Probleme ein neues Spiegelglas kostenlos zugesendet.
Wenn es doch nur überall so gut funktionieren würde.

18 juni 2022

EMUK towing mirrors

I purchased some EMUK towing mirrors. Excellent product and well worth the money.
I ordered them on Sunday and received them Wednesday morning first thing even though they came from the Netherlands. First class service throughout as I was kept informed by email twice a day.
I wouldn’t hesitate in recommending them as the process was faultless fair play. Thanks.

18 juni 2022