Caferendezvous Omdömen 41

TrustScore 2.5 av 5

2,5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid en kæmpe fornøjelse at komme på Rendez Vous / Pizza Pizza uanset om det er for at hente mad eller spise i restauranten. God service og hurtig betjening. Ved afhentning af mad er det al... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilte sandwich med varmrøget laks og rejer. Får en sandwich med hvad der helt sikkert er optøget røget laks, som er smattet og uden smag. Rejerne smager af vand, og hele sandwichen smager kun... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Smart i en fart og en meget ligeglad attitude, samt manglende service, når maden serveres og nærmest er uspiselig. Vi formoder, at det er chefen som ofte betjener kunderne der nede og han er lige g... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De lokkede min datter til at give tlf…

De lokkede min datter til at give tlf nr og email. Og 2 dage efter blev hun spammet med pishing mails og opkald.

Og det har varet ved siden.

Ejer går og bære nag over hvad ham, og hans børnelokker bror, gik rundt og gjorde mod borgernes børn, som resulterede i sådan som de står idag.

Han leger gangster bag skærmen.

Vi lever i 2025 og ikke 2003.

Børnelokkere metoder virker ikke mere! Vi ved hvem i er nu.

4 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lun ost, og et vidunderligt udsigt

Ejer pillede næse, og osten er lun og smager underligt.

Tror at den nye ejer bare vil have på papirne, at han har arbejded/ejet en resturant i 3 år.

Han virker ligeglad.

Dette er ikke en forretning, men mere en udredning, af en persons liv og rygter.

18 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg var i dag fredag d.27 juni inde og…

Jeg var i dag fredag d.27 juni inde og hente tre pizzaer, med nogle kammerater, og det er hidtil de værste undskyldninger af en pizza jeg nogensinde har fået fra noget pizzeria, i mine knap 24 år på denne jord.

Osten var ikke smeltet ordentligt, og var stadig til at tyde som individuelle revet stykker. Hertil var “osten” umuligt rigtig ost, og slet ikke egnet til pizza. Det smagte og havde konsistens af en pizza topping, der ikke lovligt må kaldes ost i butikkerne. Udover dette, betalte vi for hvad der svarer til 4 pizzaer, trods vi kun købte 3, fordi den skiltet pris der fremgår af deres hjemmeside, samt menukortet i butikken åbenbart ikke er korrekt. Deres undskyldning var, at der er kommet ny ejer og de ikke har “opdateret” det endnu. Hvilket Forbrugerombudsmanden kommer til at høre for, hermed får Fødevarestyrelsen også et opkald. Da jeg ærligt talt frygter dårlig mave fra den lille del af denne “undskyldning” af en pizza jeg kunne spise simpelthen var så ulækkert at tygge i med halv smeltet “ost”, der bestemt ikke er ost, og smagte surt og ulækkert. Vil til enhver tid anbefale byens pizza, eller sason fremfor den undskyldning af et pizzaria Rendezvous er blevet. Forfærdelig oplevelse hele vejen igennem, jeg sætter bestemt aldrig fod hos denne forretning igen. Det er direkte svindel, både pris mæssigt, og mad kvalitet’s mæssigt. Har ikke andet at sige end “føj”.

27 juni 2025

Meget skuffende oplevelse!

Meget skuffende oplevelse!
Vi var der i dag for at spise frokost. Der manglede bestik ved bordene og servietterne og den service der så lå der var beskidt. Der var kødsovslignende snask på servietterne.

Der var mange ting de ikke havde så vi måtte vælge om hvilket vi også observerede ved andre gæster.
Dette resulterede i at min kone til sidst fik en forkert pizza. Som havde meget sparsomt med fyld.
Vi ventede også lang tid i forhold til at vi kun skulle have to pizzaer og restauranten var næsten tom.

Det var første og sidste gang vi har været der. Det virkede bare snusket må jeg sig.

16 april 2025

Føj siger jeg bare

Føj siger jeg bare ! Bestiller mad til levering som godkendes til 17.57. Jeg ringer kl 18.20 og spørger til leveringen og bliver mødt af at der går endnu 20 min og maden endnu ikke er lavet. Mine børn må derfor vente yderligere.. da jeg snakker med køkkenet er det en højst ubehagelig mand som nærmest er truende… bestiller aldrig herfra igen, og maden kom aldrig

10 april 2025

God betjening dårlig mad

Var her til aften inde for at spise aftensmad.
Tjeneren var høflig og vi fik bestil vores pizza sandwich.

Tjeneren kommer retur for at fortælle om det var okay at der var kommet chili i min, om jeg var okay med det eller vil havde en ny. Jeg bestilte en ny.

Der går lidt tid så kommer vores mad, her opdager vi at der stadig er chili i min. Dette påtaler vi og tjeneren beklager og tager maden med retur.
Her hører vi så kokken skælder den stakkels unge tjener ud ude ved køkkenet.

Her overvejede vi at betale for vores drikkevare og gå.

Vi vælger at blive og da vores mad kommer er min kærestes mad bleven slatten, den virkede til at havde stået på en varmeplade imens min blev lavet.

Men stor ros til den unge tjener for hendes service.

Er sidste gang vi kommer

28 februari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Var der for første sidste og eneste…

Var der for første sidste og eneste gang. Havde bestilt pitza med 4 oste . Ind kom der en der var grøn. Da jeg sagde det ikke kunne være min fik jeg af vide det var det og de kom salat på . Ovenpå rukolaen lå der 6 små klatter der skulle ligne ost men aldrig har set en ko. Da jeg fik fjernet alt rukolaen var der minimalt tomat men ingen ost. Så kommer der aldrig igen

19 januari 2025

God mad

Spist her flere gange den seneste uge. Rigtig god mad og god betjening. Kommer gerne igen.

18 januari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid en kæmpe fornøjelse

God service og hurtig betjening.
Ved afhentning af mad er det altid klar til aftalt tid og flere gange endda før.
Ved spisning i restaurant altid god betjening med gode råd og information om mad - og smil på.

Bliver altid mødt med god og serviceminded atmosfære.

Kan absolut anbefales.

3 januari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Alle bør holde sig væk fra dette sted.

Alt under kritik!
Jeg har sjældent haft en så skuffende oplevelse på en restaurant. Først og fremmest ventede vi i over 2 timer på vores mad, og det var langt fra det, vi havde forventet. Servicen var helt håbløs

Maden var simpelthen under al kritik. Pastaen var iskold, og fløden var skilt og uappetitlig. Pizzaerne var kolde og smagte af ingenting – næsten uspiselige. Og pommes frites? De var så slatne, at de lignede vådt bølgepap, og havde ingen smag overhovedet.

Alt i alt en rigtig skuffende oplevelse. Jeg kan ikke anbefale dette sted til nogen, medmindre man er til dårlig service, lang ventetid og mad, der nærmest er uspiseligt . Føj!

27 december 2024

AD AD

FORFÆRDELIGE bøffer i en globus burger.
Helt sikkert købte bøffer! Selv Macd er bedre til at lave burger end jer!

Og en risret med færre ris end fra en rispose!!! Hold kæft en slatten omgang for 204 kr!!!

Vi betalte 370 kr for to MIKROA RETTER (åbenbart )

Jeg begriber ikke at der er nogle der anbefaler dette elendige sted! Det må være folk der ikke går op i hverken pris eller kvalitet😅

9 juli 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

dejlig middag i hjertet af Brønderslev.

Vi har lige spist dejlig familie middag på Rendevouz, venlig og sød betjening. Dejlig vel tilberedt mad til rimelige penge. Selv børnepizzaen var lækker og totalt i orden. Dejligt rene og indbydende lokaler. En dejlig oplevelse.

17 maj 2024

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse, vi bestiller mad, men vi får noget andet serveret, de ændrer det, men der går næste 40 min, før det kommer, også er burgeren kold og med en rå bøf i midten. Min vens pizza var så tør, og kedelig.

9 februari 2024

Aldrig mere igen

Aldrig mere igen, har aldrig nogensinde fået så dårlig mad før som i aften. Ønsker stort set pengende tilbage på alt min mad. Pizza var så tør at man stort set ikke kunne tygge det, min åben indbagte pizza var helt rå i dejen, der var intet af maden som var god og det lugtede bare af rå dej. Vi spiste ikke af maden, det røg direkte i skraldespand… føj!

4 november 2023
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.