Nokas Danmark Omdömen 149

TrustScore 1 av 5

1,2

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg brugte automaten i den tro, at det var en ganske almindelig bankautomat. Da jeg ser, at der (langt nede på skærmen!) står 31 kr. for at hæve 1000 kr., skynder jeg mig at trykke slet alt.... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bad om 200 euro - fik 80 euro - på grund af forkert kassette i automat ????? (Har Nokas efterfølgende erkendt - fik beskeden det kan ikke lade sig gøre) Har udfærdiget flere indsigelser og haft k... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Blodsugeri ved højlys dag. 12,- kr i gebyr for at hæve 500,- Ingen info om gebyret, da jeg hævede, men har efterfølgende opdaget det på min Danske Bank kontoudskrift af 27-2. Det er fordækt og... Se mer

Företagsinformation

1 stjärna

Har besvarat 83 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Trygt eller utrygt at bruge Nokas automater ? Utrygt.

Skulle idag indsætte et anseligt beløb i en af Nokas automater, automaten bruger lidt tid på at tælle op, og automaten meddeler så, at der er sket en teknisk fejl - ud kommer kortet - men ingen penge - dog en kvittering på 0 kr. . Går ind i banken som udtaler de intet har med automaten at gøre - får et telefonnummer og ringer til Nokas. Efter samtalen, som er helt uden beklagelse får jeg et link på mail. Dette udfylder jeg ved hjemkomst - det er en række spørgsmål og uploader kvitteringen .
I telefonsamtalen - spørger jeg til hvornår jeg har mine penge på kontoen - svaret er 8-10 dage.
Det er ret utrygt at havde afleveret penge i en af Nokas automater og står med en kvittering på 0 kr. Et af spørgsmålene er også hvor mange penge jeg "mener" at have til gode!
Jeres svar vil naturligvis være at der kan ske fejl - ja - men det virker til I har en ret strukturet procedure herfor - så må betyde at det er noget, der opleves ofte - at kunden som er helt uden skyld i dette skal lave opkald, udfyld link/spørgsmål/ uploade foto - og derefter vente 8-10 dage på egne penge (mon der er rentetilskrivelse) - virker meget utrygt og urimeligt.

14 april 2026

Dårlig oplevelse og 31 kr. fattigere

Jeg brugte automaten i den tro, at det var en ganske almindelig bankautomat.
Alligevel spytter automaten pengene ud.

En anden gang bedes I:
- Markere automaten tydeligt, så man kan se, at her skal man betale for meget for alt for lidt
- Sørge for, at kunden faktisk SER og godkender gebyret isf. nærmest at skjule det nederst på skærmen i processen
- Og hvis automaten så tilmed respekterer slet alt, begynder vi at nærme os det serviceniveau, kunder må forvente som minimum.

10 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ðesværre en utroligt lavsig…

Ðesværre en utroligt lavsig kundeservice Nokas har.
De har en hæveautomat stående i Amagercenret, som tilsyneladende stjæler folk hævekort uden man får nogen penge. Og kortet er gyldigt nok.
Når man så kontakter Nokas kundeservice bliver man hurtigt spist af med en sludder for en sladder og uden hjælp.

10 april 2026

Meget dårlig kundeservice

Det er nu en uge siden jeres automat, ved Vestjysk Bank i Viborg, gik i fejl under en indbetaling af kontanter, men jeg har stadig ikke modtaget mine penge. Jeg har udfyldt jeres formularer, jeg har talt med jer, jeg har skrevet til jer.
Kan det være rigtigt at jeg skal holdes som gidsel på grund af at jeres automat ikke virker. Det her er under al kritik. Hvis ikke jeg har mine penge inden onsdag, vil I blive politianmeldt!
Peter.

14 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Blodsugeri ved højlys dag.

Blodsugeri ved højlys dag.
12,- kr i gebyr for at hæve 500,-
Det er fordækt og nærmer sig snyd af alm borgeres mulighed for at gennemskue transaktioner med NOKAS

Nokas er i samme klasse som P firmaer.
Uanstændigt og vil kontakte ombudsmanden for at høre om det kan være rigtigt....

14 februari 2026

Trist bare TRIST

Sker der fejl og kortet bliver spist er det bare trist og bestille nyt 🥶 idag prøvet jeg at hæve det svimlende beløb på 1900 som er Max og koster så 29kr 🤯 bruger 24 på bussen og hæver i min bank og ringer til kundeservice og fik Danmarks sureste kvinde 🤦 blev nærmest afhørt virkelig ubehagelig oplevelse, det din bank der afviser og hvorfor gør det det 😅

27 februari 2026

Bad om 200 euro

Har udfærdiget flere indsigelser og haft kontakt til Nokas og pengeinstitut.

Gået en uge og ingen penge eller undskyldning - utrolig ringe og vel tyveri.(Svindel??)

20 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kan aldrig komme ind på deres portal…

Kan aldrig komme ind på deres portal for indtastning af døgnboksposer. Har været et problem de sidste 2 år. virker kun hver 10 x jeg prøver uanset browser

5 februari 2026

Hej Michael

Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, hvis du oplever tilbagevendende problemer med at tilgå vores portal til indtastning af døgnboksposer - slet ikke over så lang en periode.

Vi vil meget gerne have mulighed for at undersøge det nærmere, da det ikke er en generel fejl, vi kender til i den udstrækning, du beskriver. Der kan være tale om browserindstillinger, netværksopsætning eller kompatibilitet, som vi kan hjælpe med at afklare.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan få set på det konkret og finde en løsning.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hæv penge alle andre steder end Nokas!

Jeg ville hæve 1500 kr., og så da jeg sætter kortet ind, kommer der med det samme en meddelelse der siger noget ala “Beklager, du var for langsom til at tage kortet”. Og så har maskinen bare ædt mit kort? Undskyld mig, men jeg havde LIGE sat kortet i, og endnu ikke tastet pinkoden. Jeres support har åbent mandag-fredag 8-16, og der er ingen mulighed for at få hjælp på andre tider. Jeg bor i Schweiz og kan ikke risikere at få ædt mit andet kort, for så kan jeg ikke komme hjem i morgen. Jeg har aldrig oplevet så dårlig en automat, og jeg kan ikke anbefale nogen at bruge jeres skod automater.

25 december 2025

Hej Malene

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi forstår godt, hvor frustrerende det er, når et kort bliver inddraget - særligt når det sker uventet.

Når et kort bliver inddraget i en automat, bliver det automatisk spærret af sikkerhedsmæssige årsager. I de tilfælde er den videre håndtering, at man skal kontakte sit pengeinstitut for at få bestilt et nyt kort. Vi har desværre ikke mulighed for at gøre yderligere i sådanne situationer.

Vi beklager de gener, det har givet dig, og håber trods oplevelsen, at du fortsat vil føle dig tryg ved at bruge vores automater fremover.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Røveri ved højlys dag 25 kr for 1500 kr…

Røveri ved højlys dag 25 kr for 1500 kr i noka automater.

30 november 2025

Hej Gitte

Vi har indført brugerbetaling på kontanthævninger for at dække de omkostninger, der er forbundet med drift, påfyldning og vedligeholdelse af automaterne. Alternativet ville i nogle tilfælde være at fjerne automater, hvilket vi ønsker at undgå.

Vi er klar over, at brugerbetaling ikke er populært, og vi tager din kommentar til efterretning.

Danmarks dårligste

Danmarks dårligste, og dyreste i hæveafgifter og deres hæveautonater.. 23,- i hæveafgift, er hjernedødt..

10 december 2025

Hej Michael

Vi er klar over, at brugerbetaling på kontanthævninger ikke er populært. Betalingen er indført for at dække de omkostninger, der er forbundet med drift, påfyldning og vedligeholdelse af automaterne, så de fortsat kan være tilgængelige.

Vi tager din bemærkning til efterretning.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeres automater ER alt for ofte ude af…

Jeres automater ER alt for ofte ude af drift?
Jeg køre forgæves tit..
Og Denne ude af drift oplysning kan stå på i mange dage.
..ja. Det er en trist historie.
Velkommen til fremtiden.
( Jeg læst en masse anmeldelser her på Trust P.
OG venner det ser s#u ikke godt ud for jer. SÅ lav en score burde gøre, at i strammer virkelig hårdt op. Jeg tvivler. Tror i er totalt ligeglade. Fyr chefen! Anset en kompetent..why not? it might help..hmm.. )

5 december 2025

Hej Cafu

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at du flere gange har kørt forgæves, og at automater har stået som ude af drift i længere tid. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende. Vi overvåger vores automater løbende og arbejder på at udbedre fejl så hurtigt som muligt, men der kan desværre være situationer, hvor reparationer eller påfyldning trækker ud - fx hvis der er tekniske fejl eller adgangsforhold, der forsinker arbejdet.

Vi er bestemt ikke ligeglade med den feedback, vi får. Tværtimod bruger vi anmeldelser som denne til at identificere, hvor vi skal gøre det bedre.

Vi håber, at du fremover vil opleve mere stabile automater og en bedre samlet oplevelse.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Man kan ikke en gang se sin egen saldo…

Man kan ikke en gang se sin egen saldo på sin konto ved sin egen banks automater som Nokas har overtaget.

28 november 2025

Hej Ken

Tak for din anmeldelse - og for at gøre os opmærksom på din oplevelse.

Efter overtagelsen af automaterne fra Danske Bank er det desværre ikke længere muligt at se sin kontosaldo i automaten. Det skyldes, at Nokas ikke har adgang til kundernes kontodata, og derfor kan vi ikke vise saldooplysninger i automaten.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

ATM talte forkert og derefter åd den mit visa

Skulle sætte kontanter ind i automaten på Regnbuepladsen i KBH. Først tæller maskinen 500,- forkert, hvorefter jeg afbryder naturligvis, da det jo er forkert. Så får jeg min penge ud, men den beholder mit kort!!! Ringer til SparNord, der bliver nødt til at spærre mit kort og bestille et nyt, Så nu kan jeg så ellers bruge tid på afviste betalinger alle de steder mit kort er tilmeldt som betalingsform! F'cking irriterende, fordi jeres maskine ikke virker!!

27 november 2025

Hej

Tak for din anmeldelse - og for at dele din oplevelse. Det lyder meget frustrerende, og vi forstår godt irritationen, når både optællingen og kortet giver problemer.

Hvis en indbetaling afbrydes, og automaten registrerer en sikkerhedsrelateret hændelse, kan kortet blive inddraget automatisk. Det sker for at forhindre, at et kort ender i de forkerte hænder. Når det sker, må vi i henhold til reglerne fra kortselskaberne ikke udlevere kortet igen, og det er derfor helt korrekt, at Spar Nord har spærret kortet og bestilt et nyt til dig.

Vi vil meget gerne undersøge det forløb, du beskriver, herunder hvorfor automaten talte forkert i første omgang. Hvis du kontakter os direkte med tidspunkt og sted, kan vi dykke nærmere ned i hændelsen.

Vi beklager de gener, det har givet dig - og håber, du trods oplevelsen fortsat vil bruge vores automater fremover.

Ikke fyldt automater op

Ikke fyldt automater op. Kun store sedler i 'min' hæveautomat. Og så bliver man jo beskyldt for hvidvask! Jeg skal bruge noget så almindeligt som 100,- kr. sedler!!

6 november 2025

Hej Ole

Tak for din anmeldelse - og tak fordi du bruger vores automater.

Det lyder frustrerende, at automaten ikke havde de 100-kronesedler, du skulle bruge. Vores automater har normalt både 100-, 200- og 500-kronesedler, og vi overvåger løbende niveauerne i dem. Desværre kan der være tidspunkter, hvor en bestemt seddeltype når at løbe tør, inden vi kan nå at fylde op igen.

I forhold til din bemærkning om hvidvask: Vi er helt enige i, at det er ærgerligt, hvis man i dag kan få følelsen af at være “mistænkelig”, blot fordi man betaler med en større seddel. Det burde naturligvis ikke være sådan.

Vi beklager ulejligheden og håber, du får en bedre oplevelse næste gang.

Daylight robbery by Nokas

Nokas are nothing but legalized thieves. I went to withdraw €100, and they had the nerve to charge €10 in fees — ten percent just to get my own money! On top of that, you can’t even choose how you want your cash. The machine forces you to take whatever note combination they decide.

This company is an absolute rip-off. Avoid Nokas ATMs like the plague — they’re the biggest thieves operating in plain sight.

26 oktober 2025

Hi Ermin

Thank you for your review and for sharing your experience.

When withdrawing euros from our ATMs, both the fee and the exchange rate are shown clearly on the screen before you confirm the transaction. This gives you the option to cancel the withdrawal if you do not wish to proceed on those terms.

The fee helps cover the costs of operating, servicing, and refilling the ATMs so they can remain available in areas where cash access is otherwise limited.

Regarding denominations: for euro withdrawals, our ATMs offer one fixed denomination only. This is standard for our euro service. For withdrawals in Danish kroner (DKK), however, our ATMs provide a mix of denominations.

We’re sorry to hear that you were dissatisfied with your experience, and we appreciate your feedback - it helps us improve our service.

Kind regards,

Only euros if the card is not Danske Bank card

I attempted to withdraw money from a Nokas/Danske Bank ATM using a Visa debit card from another bank, but the ATM only dispenses euros if the card used is not a Danske Bank card.

9 oktober 2025

Hi Gloria

Thanks for your message and for using our ATMs — we really appreciate you taking the time to let us know about your experience.

Our ATMs do not have any restrictions on which card types can be used to withdraw Danish kroner (DKK). If the ATM only offered euros during your visit, it most likely means that it was temporarily out of DKK at that moment.

We regularly refill and service all our ATMs, but if you experience this again, please let us know so we can follow up quickly.

Kind regards,

Tårnhøje gebyrer,

Tårnhøje gebyrer,
Lav udbetaling. Dårlig kundeservice.
Samt det er skide irriterende at skulle hele vejen til Roskilde, for at finde en danske bank. Så ærligt F. Jer Nokas...

19 oktober 2025

Hej Sebastian

Vi kan godt forstå, at det kan være frustrerende, hvis der er langt til nærmeste bank, og at brugerbetalingen i vores automater opleves som en ekstra udgift. Brugerbetalingen går til at dække udgifterne til drift, påfyldning og vedligeholdelse, så automaterne fortsat kan være tilgængelige - også i områder, hvor der ellers ikke længere ville være adgang til kontanter.

Med hensyn til hævegrænsen, så er den fastsat ud fra fælles regler på tværs af den danske kortsektor, hvor Dankort har en grænse på 2.000 kr. pr. døgn. Har du et Mastercard, kan du hæve op til 6.000 kr.

Vi tager din feedback med videre og håber, at du alligevel vil bruge vores automater fremover.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.