Det här tycker kunderna
Varmt surt kød og iskolde glasnudler .. Cafe 22’ Thai Beef Salad er under al kritik. I realiteten udelukkende bestående af en portion kolde nudler med lidt ( mast til døde .. ) oksekød der smagte... Se mer
Maden smagte godt. Dog var betjening ret dårlig. Begge tjenere var ikke særlig høflige, slet ikke smilende og den ene gik imens vi bestilte og nikkede bare på vej tilbage. Mega ærgerligt når sted... Se mer
Virkelig fantastisk smørrebrød, Mike var vores tjener og var simpelthen en stjerne! Vi kommer tilbage! Aviaya serverede også for os og vi så hende kun glad og rolig hvilket kun gjorde oplevelsen bedre... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
22 Kitchen & Bar byder på morgenmad, frokost og aftensmad med flot udsigt lige ud til søerne
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hyggelig café med skøn udsigt
Rigtig hyggelig café med skøn udsigt til Sortedamssøen. Vi kommer ofte her, så vi kan sidde og kigge ud på søen. Gode udendørs forhold, maden er lækker, priserne fornuftige og serveringen helt i top :) Personalet er venlige og imødekommende, og man får altid en god service her :)
cappuccinoen smager forfærdeligt
Vi er lokale, og boet her gennem vores liv. Vi savner, at kunne sidde med en cappuccino, som Vi har gjort i mange år. Desværre smager den nu så forfærdeligt, at den er udrikkelig. Gennem de sidste 3 år er den lavet om, men den sidste smag her, gør at vi må blive væk. Vi savner vores sted. Hanne og Jørgen

Svar från 22 Kitchen & Bar
God service! God lokation med flot udsigt! Maden tiptop, kan kun anbefales!
Virkelig fantastisk sted
Virkelig fantastisk sted! 😍 Lokationen er perfekt, maden var virkelig lækker, og servicen var helt i top. Medarbejderne var mega søde, imødekommende og gjorde oplevelsen endnu bedre. Kan helt klart anbefales
Super dejlig oplevelse ☺️ søde og…
Super dejlig oplevelse ☺️ søde og imødekommende medarbejder, dejlig flot udsigt og ikke mindst de bedste nachos!
Den bedste service!!!
Min kone og jeg var forbi i sidste uge og fik den absolut bedste service af Mike. Udover den gode service fik jeg at vide, at deres wokret er kommet tilbage på menuen. Det gjorde lige søndagen 1000 gange bedre!
Fantastisk mad og den vildeste service
Fantastisk mad og den vildeste service. Blev virkelig varmet med gode følelser og smagsoplevelser. Klar 10/10
Great Nachos
Great Nachos, super friendly service. Excellent location.
Super brunch
Super brunch til hele familien
Flot service
Virkelig en god oplevelse 👍
Tjek, Tjek, Tjek ☑️ :)
Hvad ønsker man, når man går ud og bruger sine
Hard Earned Money, på lidt at spise og drikke:
- God Service: CAFÉ 22 ✅
...Fantastisk service, altid et smil på læben og glimt i øjet
(særligt Restaurant manager Mike, har altid et øje på én, og sørger for at man føler sig godt tilpas)
- God Mad: CAFÉ 22 ✅
... maden er Højt Kvalitet for Café standarder
- Dejlige Omgivelser: CAFÉ 22 ✅
... Man kan sidde udenfor med den bedste udsigt lige ned til Søerne! Fantastisk på en Solskinsdag.
... Selv på en regnvejrsdag, er der parasoler og godt overdækket.
... Om aftenen er der det Hyggeligste lys, så man får stemning af at være lidt i Syden.
Jeg hørte desuden en fugl synge om at de er i gang med en masse nye tiltag, så jeg vil anbefale at komme her, og komme her ofte, så du kan mærke den fede udvikling.
Virkelig fantastisk smørrebrød
Virkelig fantastisk smørrebrød, Mike var vores tjener og var simpelthen en stjerne! Vi kommer tilbage! Aviaya serverede også for os og vi så hende kun glad og rolig hvilket kun gjorde oplevelsen bedre😍
Lovely place
I visited this place after 2 yrs still the same vibes
Best burgers with best views i just love it
Helt fantastisk service og mad
Helt fantastisk service og mad. Dejlig udsigt over søerne, kan klart anbefale.
Jeg er ærligt talt meget skuffet over…
Jeg er ærligt talt meget skuffet over vores oplevelse.
Vi bestilte 2 x Pasta Pesto, 2 drinks og 2 forskellige kager. Jeg spurgte tjeneren, om han kunne anbefale en lille snack ved siden af. Han foreslog nachos. Jeg svarede, at det nok ville blive for meget, og sagde derfor tydeligt nej tak, vi ville holde os til det, vi allerede havde bestilt.
Efter cirka 15 minutters ventetid kom tjeneren med vores kager først. Jeg gjorde opmærksom på, at vi gerne ville have hovedretten før desserten. Han tog kagerne med tilbage.
Efter endnu et kvarter kom han tilbage – denne gang med nachos. Jeg spurgte ham, om han lavede sjov med mig, fordi vi aldrig havde bestilt dem. Han insisterede på, at vi havde sagt ja, selvom jeg havde afsluttet samtalen med et klart nej. Det var en unødvendig misforståelse.
Derefter ventede vi yderligere omkring 20 minutter på vores hovedret.
Da pastaen endelig kom, var vi endnu mere skuffede. Min tallerken var beskidt, og retten lignede slet ikke den Pasta Pesto, vi tidligere har fået hos jer. Da vi spurgte personalet, fik vi at vide, at opskriften var lavet om, fordi det var en gammel ret. Det burde man informere gæsterne om på forhånd, så man ikke sidder med helt andre forventninger.
Jeg valgte at spise min mad, selvom tallerkenen var beskidt, fordi vi havde ventet så længe og jeg var meget sulten. Min partner valgte derimod ikke at spise sin portion færdig.
Da vi skulle betale, gjorde jeg opmærksom på, at jeg ikke ønskede at betale for kagerne, som havde stået længe ved disken og blot var blevet sat tilbage i stedet for at blive lavet på ny. Jeg ønskede heller ikke at betale for nachos, som vi aldrig havde bestilt.
Personalet gav os 25 % rabat, men det ændrer ikke på den samlede oplevelse. Fejl kan ske, men når der er så mange misforståelser, lang ventetid, beskidt service og manglende information om ændringer på menuen, efterlader det et meget dårligt indtryk.
Det kræver virkelig tålmodighed at spise her, og desværre er det ikke et sted, vi har lyst til at besøge igen.
Vi var idag 4 kollegaer der spiste på…
Vi var idag 4 kollegaer der spiste på 22. Det startede egentligt fint med en hjælpsom tjener, og hurtig service, samt god mad, aperolen var godt nok til den meget lille side. Da vi så skulle betale, havde personalet taget fejl af bordene, så vores regning var betalt af nogle andre. En kvindelig tjener gav os to valgmuligheder. Vi kunne enten betale den anden kundes regning der var dobbelt så stor som vores og så derefter sende en klage til kontoret eller vi kunne vente på den kunde som havde betalt vores regning (han var i hvidovre) og mobilepaye ham direkte. Det nægtede vi naturligvis så den mandlige tjener fandt en løsning efter 20 min. diskussion. Personalets fejl blev til vores og vi blev som kunder bedt om at gøre det der var nemmest for dem. Vi fik hverken en undskyldning eller tilbud om rabat.
45 minutter ventetid og dårlig service
Jeg har altid været glad for Café 22 på Nørrebro, men den samme kvindelige tjener har nu ødelagt oplevelsen to gange i træk. I dag ventede min veninde og jeg i 45 minutter på to kopper kaffe. Selvom tjeneren gik forbi os flere gange, fik vi hverken en forklaring eller en undskyldning, hvilket endte med, at vi gik i ren frustration.
Sådan en service er uacceptabel, og hun ejer simpelthen ikke evnerne til at arbejde i servicebranchen.
Ubehøvlet personale med attitude
Maden og drinks er fine, dog er servicen noget helt andet.
Deres tjenere er uhøflige og ikke særlig hjælpsomme.
Derudover er deres system noget værre møg.
Restauranten slog en ting ind forkert på vores regning (hvilket vi ikke kunne se, da den første regning vi fik var korrekt). Da min veninde så påpeger fejlen efter vi har betalt, er de nærmest ligeglade og de hævder så, at de ikke kan give os pengene retur, men at vi skal skrive til en e-mail, hvor vi så vil få vores penge retur.
Hele situationen er til grin og tjeneren, der hjalp os var ubehøvlet og havde attitude fra starten af - som om, at det var os der havde lavet fejlen på regningen, og ikke dem selv.
Jeg ville holde mig langt væk fra det her sted...
Maden smagte godt- men dårlig service
Maden smagte godt.
Dog var betjening ret dårlig.
Mega ærgerligt når stedet er rigtig hyggeligt, men den dårlige service vi fik i dag, gjorde det mindre hyggeligt
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.