Bytt.no Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

I likhet med "Strømpris" fra Forbrukerrådet var ikke Bytt oppdatert når det gjelder Cheap Energy: Kontrakten Cheap Intro 12 tilbys ikke lenger. Gjennom et langvarig kundeforhold hos Vibb har jeg dessu... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aldri noe pes å snakke med Talkmore kundebehandling om det er på nett eller Tlf. De gir like bra behandling. De lurer deg ikke men faktisk omvendt. De er behjelpelig og vil at du skal være mest fornøy... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Forbanna drittside! Ville sjekke bredbåndleverandører i mitt område. Ønsket ikke å legge igjen telefonnummeret mitt, pga faren for telefonsalg. Siden lot meg ikke sende inn skjemaet fordi: «Telefonnum... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bytt.no solgte kontaktinformasjonen min til useriøse "selgere". Dette er slik de får penger, og hvorfor de ligger øverst på "sponsede resultater" på google. De tjener på at uvitende legger inn telefon... Se mer

Företagsinformation

Skrivet av företaget

Bytt.no er Norges største forbrukerportal siden 2014 🎉 Daglig hjelper vi tusenvis av mennesker som ønsker å bytte selskap med å oppdage gode alternativer, enten det er forsikring, strøm, mobilabonnement eller bank.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 72 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

82 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Tungvint som bare det

Tungvint som bare det

3 november 2024

Hei Mats!

Utrolig leit å høre at du opplever tjenesten som tungvint å bruke. 😔

Har du mulighet til å ta kontakt med oss for å utdype? Slik at vi kan bedre forstå hvilken del av tjenesten som er tungvint å bruke og hvor vi kan forbedre oss ytterligere.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Alt gikk raskt uten problemer.

Alt gikk raskt uten problemer.

30 oktober 2024

Hei Frank!

Tusen takk for din tilbakemelding. Godt å høre at du hadde en rask og problemfri opplevelse med tjenesten 😊

Ha en fin dag videre.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bortkastet tid å prøve bytt.no

La inn forespørsel om internett via fiber.
Fikk beskjed om at den var sendt til 3 selskap. Ett av disse tilbyr bare trådløst og det hadde jeg jo valgt bort i forespørselen så hvorfor den ble sendt til de må gudane vite.
De to andre står det at har tildelt saksbehandler, men jeg har ikke hørt noe fra de så for min del har det bare vært bortkastet tid.
Særlig med tanke på at de som ikke kan tilby meg abonnement via fiberen er de som har ringt.

2 oktober 2024

Hei Carl Petter!

Takk for din tilbakemelding og at du tok deg tid til å skrive en omtale.

Det er leit å høre at tjenesten ikke sto til forventningene, og at kun et av selskapene tok kontakt. Slik skal det ikke være.

Ta gjerne kontakt med oss, slik at vi kan se på hvilke selskaper det gjelder, for å unngå flere tilsvarende situasjoner.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Trengte å få breiband i huset

Trengte å få breiband i huset , googla breiband og fekk opp bytt.no , brukte nokre minutter på å lage bruker , men fekk svar innan 1t med tebod frå både telenor , nextgentel og fleire!

Endte med telenor , det var kjappt , enkelt og smertefritt. Veldig nøgd!

3 september 2024

Hei Jasmin!

Tusen takk for en så flott tilbakemelding 😊

Det er godt å høre at du opplevde tjenesten som kjapp, enkel og smertefritt. Håper du blir fornøyd med din nye bredbånd leverandør!

ikkje noe å stole på

ikkje noe å stole på, reklame og uriktige opplysninger.

15 september 2024

Hei Jam,

Det er uklart hvilke reklame og uriktige opplysninger du viser til her. Vi ønsker gjerne å se nærmere på saken. Hvis du kan kontakte oss med mer informasjon, så skal vi se dypere på saken. 😊

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ikke skriv inn telefonnummeret og…

Ikke skriv inn telefonnummeret og mailadressen til disse!
Du blir ringt til alle døgnets tider og de gir seg ikke selv om du blokkerer nummeret. Da bruker de nytt nummer.

Nå har de holdt på i en uke med dette.

Oppdatering: De har holdt på helt frem til 19.9

14 augusti 2024

Hei Ine Maria!

Takk for din tilbakemelding. Det er utrolig leit å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med vår tjeneste.

Vi har fått flere lignende tilbakemeldinger, og vi har nå gleden av å kunne tilby en chatløsning på Bytt.no. Her kan du enkelt skrive meldinger med rådgiverne som ønsker å gi deg et bedre tilbud enn det du har i dag.

Vi setter stor pris på din omtale, og ser virkelig frem til å kunne gi deg en bedre opplevelse neste gang du innhenter tilbud på Bytt.no! 😊

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Gir nummeret ditt til scams!

Gir informasjonen din til telefonselgere og scam! Blitt nedringt av scams etter at jeg brukte siden deres. IKKR BRUK!

8 augusti 2024

Hei Ingrid!

Takk for din tilbakemelding. Det er utrolig leit å høre at du har opplever å ha blitt nedringt av scams etter å ha innhentet tilbud gjennom Bytt.no.

Vi har nå gleden av å kunne tilby en chatløsning på Bytt.no. Her kan du enkelt skrive meldinger med rådgiverne som ønsker å gi deg et bedre tilbud enn det du har i dag. Istedenfor gjennom telefonsamtaler.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Når du ønsker skriflige tilbud på skifte av strømleverandør

Når du ønsker skriflige tilbud på strømskifte. De sender kun ut til to. Og i stedet for å få det skriftlig ringes du ned av selgere. Styr unna bare humbug.

23 juli 2024

Hei Bjørn,

Utrolig leit å høre at du kun fikk tilbud fra to selskaper. I noen tilfeller er det dessverre mindre enn 3 aktører tilgjengelig for å gi et tilbud.

Vi har sett et økende ønske om skriftlig tilbud på strømavtaler, og har nå gleden av å kunne tilby en chatløsning på Bytt.no! Her kan du enkelt skrive meldinger med rådgiverne som ønsker å gi deg et bedre tilbud enn det du har i dag.

useriøs

useriøs, spam?, elendig kundeservice, svarer ikke på noe som helst, og etterspør info som de sikkert bruker men får du det du blir lovt- NEI

Morsomt, tok altså to måneder før svar på dette innlegget, og mao har ikke saken blitt registrert en gang. Bare bedrageri hele greia

30 maj 2024

Hei Hilde!

Beklager så mye for at du ikke har fått svar på kundeservice. Slik skal det ikke være.

Gjerne ta kontakt med oss igjen, så skal vi se på saken 😊

Bare tull og ball

Bare tull og ball! Bruker tid på å fylle ut skjemaer og oppgir personlige kontaktinfo bare for å motta en melding om at de ikke kan behandle forespørselen. Elendig service - dårlig omtale på nett forundrer meg ikke!

4 juli 2024

Hei EM!

Utrolig leit å høre at det ikke var noen tilgjengelige selskaper med tilbud på ny avtale til deg, og at tjenesten ikke sto til forventningene.

Vi håper du ønsker å innhente tilbud gjennom Bytt.no igjen i fremtiden, så skal vi gjøre vårt beste for å ha tre tilbydere tilgjengelig.

Ikke lag en bruker

Ikke lag en bruker, du kommer til å oppleve telefonterror daglig.

25 juni 2024

Hei Shad,

Det er utrolig leit å høre at du hadde en dårlig opplevelse.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg trodde jeg skulle få flere tilbud…

Jeg trodde jeg skulle få flere tilbud men fikk bare et. Ikke verd å registrere seg her. Jeg tror også at denne plassen selger dine opplysninger.

3 juni 2024

Hei Rune,

Utrolig leit å høre at du kun fikk tilbud fra et selskap. I noen tilfeller er det dessverre mindre enn 3 aktører tilgjengelig for å gi et tilbud.

Vi setter stor pris på din omtale, og ser virkelig frem til å kunne gi deg tilbud fra flere selskaper neste gang du innhenter tilbud på Bytt.no! 😊

Styr unna!!!

Styr unna!!!
Jeg skulle sammenlikne priser på forsikring og regnet med å få flere tilbud, men fikk kun tilsendt ett tilbud fra mitt selskap. Bytt.no sanker inn mange opplysninger om brukere ved registrering og selges nok videre til gode penger. Den de utgir seg for er både misvisende og utnyttelse av brukere som antakelig er på grensen til lovligheten. Her burde forbrukermyndighetene komme på bane og ettrgå de litt nøyere i sømmene. Styyyr unna og IKKE registrer deg!!

18 april 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Etter og ha blitt anbefalt Frende…

Etter og ha blitt anbefalt Frende forsikring for noen år tilbake- flyttet jeg alle forsikringene over til de. Sist år hadde vi et uhell med bobilen. Ringte Frende. Traff en veldig hyggelig og hjelpsom person. Forklarte greit og lett forståelig hvordan jeg skulle gå frem.
Verksted kunne ikke ta skaden før sent på høsten. Bobilen skulle stå på vinterlagring, og skaden ble først utbedret da bilen ble tatt ut etter lagring. Alt gikk etter planen.
De er også billigere på mye i forhold til andre selskaper.
Anbefaler Frende.

8 augusti 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Falske forhåpninger. Får bare tilbud fra fåtalls selskaper

Registrert meg og fikk beskjed om at jeg kom til å spare fra 3000 til 4000 kroner på å bytte forsikring. Det ene selskapet var 1000 kroner dyrere, WaterCircles. Det andre selskapet jeg fikk tilbud av var 10 000 kroner dyrere, Tryg Forsikring. Tror jeg blir i Storebrand jeg.

24 april 2024

Hei Tommy,

Det er kjedelig å høre at du ikke fikk et billigere tilbud enn hva du har i dag. Den gode nyheten derimot er at du allerede har en utrolig god pris 😁

Besparelsen du refererer til, er i tilfeller hvor en har et dyrere selskap, og det KAN være sparsomt å bytte. Det betyr ikke at det dessverre alltid er tilfellet og helt avhengig av din nåværende avtale.

Tusen takk for din tilbakemelding 😊

Helt latterlig dårlig tjeneste

Helt latterlig dårlig tjeneste, du vil ikke få tilsendt noen tilbud slik de markedsfører. Det de derimot gjør er å selge telefonnummeret ditt til alle call senterne i norge slik at du blir nedringt 24/7

18 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Virker ikke i det hele tatt.

8 april 2024

Hei Baard,

Vi vil veldig gjerne se på hva som ikke virker for deg.

Har du mulighet til å ta kontakt med oss? Slik at vi kan hjelpe deg 😊

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Burde stå hva siden egentlig gjør

Det er litt dumt at siden ikke gjør deg klar vel hva den egentlig er laget for, som er å gi deg best mulig tilbud fra mobil operatører. Den burde gjøre deg mer klar over at du vil bli ringt opp. Men jeg er glad for at jeg har klart å kunne spare så mye penger på mobil abonnement, takket være bytt.no.

4 mars 2024

Hei Olav,

Tusen takk for din tilbakemelding og veldig gøy å høre at du sparte penger på mobilabonnement gjennom Bytt.no! 😊

Vi har tatt til oss din tilbakemelding, og har nå gleden av å kunne tilby en chatløsning på Bytt.no. Det betyr at du nå også har mulighet til å motta tilbud gjennom chat.

Selger informasjonene din

Du får ingen beskjed om at NexGenTel, Telia og andre får informasjonen om at du trenger nettverk på lokasjonen din. De ringer deg da gir deg ikke en god deal engang.

9 januari 2024

Styr unna!!

Skulle bare sammenligne strømpriser. Siden så bra ut, så jeg lagde meg en bruker og tenkte ikke noe over det. Dagen etterpå blir jeg ringt over 5 ganger på under 2 timer, tidlig om morgenen. STYR UNNA!

7 februari 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.