Företaget har svarat
Aldri noe pes å snakke med Talkmore kundebehandling om det er på nett eller Tlf. De gir like bra behandling. De lurer deg ikke men faktisk omvendt. De er behjelpelig og vil at du skal være mest fornøy... Se mer
Forbanna drittside! Ville sjekke bredbåndleverandører i mitt område. Ønsket ikke å legge igjen telefonnummeret mitt, pga faren for telefonsalg. Siden lot meg ikke sende inn skjemaet fordi: «Telefonnum... Se mer
Företaget har svarat
Bytt.no solgte kontaktinformasjonen min til useriøse "selgere". Dette er slik de får penger, og hvorfor de ligger øverst på "sponsede resultater" på google. De tjener på at uvitende legger inn telefon... Se mer
Bytt.no er Norges største forbrukerportal siden 2014 🎉 Daglig hjelper vi tusenvis av mennesker som ønsker å bytte selskap med å oppdage gode alternativer, enten det er forsikring, strøm, mobilabonnement eller bank.
Norge
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 72 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Veldig enkel og grei tjeneste.
Fikk et bedre tilbud samme dag.

Svar från Bytt.no
Jeg får aldri noe ut av deres anbefalinger.

Svar från Bytt.no
I likhet med "Strømpris" fra Forbrukerrådet var ikke Bytt oppdatert når det gjelder Cheap Energy: Kontrakten Cheap Intro 12 tilbys ikke lenger. Gjennom et langvarig kundeforhold hos Vibb har jeg dessuten et tilbud fra dem som er mer gunstig enn det de går ut med generelt i markedet for tiden. Det blir derfor ingen bytting denne gangen.

Svar från Bytt.no
Fikk en avtale ? Som ikke møtte mine kriterier. Meget skuffende tjeneste. Og tror det er rigget for å få nye abo. Til spesifikke leverandører

Svar från Bytt.no
Helt idiotisk bygd opp av amatører

Svar från Bytt.no
Greit oppgjør og dere fortjener ros for behandlingen av sakene mine. Men slike tilbakemeldinger er egentlig noe træl. Det viktigste er selvsagt saksbehandlingen.

Svar från Bytt.no
Bytt .no ba om en anmeldelse på vegne av Vibb.no. Det motbydelige er at denne måtte sendes til Vibb.no for godkjennelse????????
Vedrørende svar fra Bytt.no så skrev de til meg at mitt svar måtte sendes til Vibb for godkjennelse. Står ikke Bytt .no for det de selv skriver???

Svar från Bytt.no
De gir ikke deg info om de beste tilbudene, de sender infoen til selskaper for å spamme deg med telefoner for at du skal velge de.
Selv om noe av informasjonen er bra, er tjenesten rigget til at du skal kjøpe produkter fra deres partnere og fremmer dems produkter som rimeligere, selv når det ikke er tilfellet.
For eksempel strøm fra Cheap Energy er ikke rimeligere enn f.eks. Agva, men i sammenligningstjenesten gir de villedende informasjon som får det til å fremstå slik.
Hvis du så kjøper produkt fra en partner med dårligere betingelser og har negative erfaringer, publiserer de ikke anmeldelsen (avviser som at "anmeldelsen skrevet på feil selskap".
Du kan altså ikke stole på vurderingene / anmeldelsene av deres partnere (fremmede annonser).
Jeg bruker det kun for å få oversikt og finner heller avtalen direkte fra leverandørens hjemmesider.

Svar från Bytt.no
Jeg fikk forhandlet renta mi ned 0.25 prosentpoeng ved å vise til bedre tilbud fra bytt.no

Svar från Bytt.no
Jeg brukte tid på å legge inn all informasjon for å få tilbud på flere forsikringer samlet. Jeg forventet å motta konkrete pristilbud jeg kunne sammenligne. I stedet endte det opp med at alle selskapene ringte meg for å "snakke om det".
Hele poenget med en tjeneste som Bytt.no må jo være å gjøre prosessen enklere. De får en "cut" for å formidle kunder, og da bør de levere en løsning som faktisk sparer forbrukeren for tid. Hvis resultatet uansett er at jeg må ta en ringerunde med hvert enkelt selskap for å forhandle og hente inn priser, kunne jeg like gjerne gjort jobben direkte selv. Tjenesten fungerer mer som en tipstelefon for selgere enn en faktisk sammenligningstjeneste.
Jeg fikk uriktige opplysninger tilbake fra Bytt.no
Faktisk så bruker bytt.no usanne opplysninger for å få oss til å bytte strømleverandør. Det kalles å lyve.
Derfor, sjekk din egen avtale før du bytter ‼️
Jeg tenkte for en tid tilbake at jeg skulle la bytt.no gi meg forslag til bedre forsikringsavtaler.
Jeg la inn mine forsikringer (bil, MC, reise), og oppga hva jeg betaler i dag.
Jeg fikk raskt beskjed om at her var det penger å hente, 4-5000 pr. år for å være nøyaktig.
Selvfølgelig vil jeg gjerne spare dette, og ville gjerne få tilbud fra aktuelle selskap som de foreslo og som de kontaktet.
Jeg mottok tilbud, på telefon og mail, problemet var bare at samtlige var dyrere enn det jeg allerede hadde.
Spørsmålet blir da, hvor ble det av de tilbudene som skulle spare med flere tusen i året?
Har også sendt dette skrivet til bytt.no, og fikk beskjed om at de skulle komme tilbake om saken, men har ikke hørt noenting fra dem, og nå er det ca måned siden.
Måtte skrive et visst antall ord og også gi fra meg telefonnummeret for å kunne kommentere. Det var heller ikke tydelig hvor kommentaren vil ende opp.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.