I likhet med "Strømpris" fra Forbrukerrådet var ikke Bytt oppdatert når det gjelder Cheap Energy: Kontrakten Cheap Intro 12 tilbys ikke lenger. Gjennom et langvarig kundeforhold hos Vibb har jeg dessu... Se mer
Företaget har svarat
Forbanna drittside! Ville sjekke bredbåndleverandører i mitt område. Ønsket ikke å legge igjen telefonnummeret mitt, pga faren for telefonsalg. Siden lot meg ikke sende inn skjemaet fordi: «Telefonnum... Se mer
Företaget har svarat
Bytt.no solgte kontaktinformasjonen min til useriøse "selgere". Dette er slik de får penger, og hvorfor de ligger øverst på "sponsede resultater" på google. De tjener på at uvitende legger inn telefon... Se mer
Bytt.no er Norges største forbrukerportal siden 2014 🎉 Daglig hjelper vi tusenvis av mennesker som ønsker å bytte selskap med å oppdage gode alternativer, enten det er forsikring, strøm, mobilabonnement eller bank.
Norge
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 72 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Det er godt å dele sine erfaringer og meninger med andre. Då kan jeg vurdere, etter jeg har lest hva andre synes om tingene.

Svar från Bytt.no
Mange felt man må fylle ut for å kunne gå videre. Det er mer morsomt å se maling tørke

Svar från Bytt.no
Tilbudene var ok, men dere må kunne holde et anstendig nivå på språket. Be gjerne en ungdomsskole elev lese korrektur.

Svar från Bytt.no
Ingen gode avtaler funnet.
Norgespris i NO4 er alment kjent NEI.
Ingen minuspåslag funnet.
Ingen med null månedsavgift funnet.

Svar från Bytt.no
Dere setter opp feil utgangs punkt på hva jeg har i dag. Ingen av deres forslag er rimeligere enn den jeg har i dag.

Svar från Bytt.no
Gir seg ut for å være forbruker informasjon, oppfordrer deg til å legge inn omtaler for å "hjelpe andre forbrukere", men etter at du har skrevet omtale og svart på brukerundersøkelse (for å kunne legge inn en omtale MÅ du svare på en rekke spørsmål dvs brukerundersøkelse der Bytt.no samler informasjon om deg) så må du registrere medlemskap hos bytt.no og logge inn. "tjenesten" er svært misvisende og tilsynelatende et forretningsforetak forsøkt solgt som "en ren omtaletjeneste". Bytt.no sanker av informasjon om deg som bruker for å selge informasjonen videre og forkler hele operasjonen som en forbrukertjeneste.
Vedrørende Bytt.no sitt svar - det er blank løgn

Svar från Bytt.no
Bytt.no er en veldig viktig tjeneste som gir oss kunder makt og potensiale for å forbedre vår kundeopplevelse.
Husk også at historisk lave karakterer kan være fikset opp i, så litt intelligent skanning av anmeldelser er alltid lurt.

Svar från Bytt.no
Jeg er sterkt skuffet over tjenesten fra Bytt.no. Jeg trodde at jeg skulle få tilbud fra en rekke forsikringsselskaper, alternativt: at jeg selv kunne velge hvilke selskaper jeg ønsket å få tilbud fra.
Anbudssystemet er derimot rigget slik at jeg bare fikk tilbud fra 2 forsikringsselskaper. Dette er trolig to selskaper som Bytt.no har særskilt avtale med.
For meg fremstår dette som en form for lureri. Normalt skulle jeg selv kunne velge hvilke
selskaper jeg ville ha tilbud fra, utfra en opplisting av mulige tilbudsgivere.
Jeg registrerer for øvrig at innmeldingen av forsikringsgrunnlag var nokså
overfladisk, uten mulighet for å skrive inn relevante merknader eller spørsmål.
Dette er en systemsvakhet som bør rette opp.
Normalt ville jeg få en rabatt for mitt medlemskap i fagforeningen Akademikerne.
Dessverre var det ingen mulighet for å melde inn en slik opplysning.

Svar från Bytt.no
Fant raskt ut at jeg faktisk har en god avtale allerede og bytting er ikke hesiktsmessig.

Svar från Bytt.no
Bytt.no fremstår som en meget bra tjeneste. Mitt fokus er strømleverandører i dette tilfelle. Har sett en del strømleverandører bruke bytt.no sin rangering for å "promotere" hvor gode de er.
Problemet er at bytt.no har store problemer med sms verifisering. Og jeg ser jeg er ikke den eneste som har klaget på dette. Så mine omtaler og da min rangering av enkelte selskaper. Blir da ikke tatt med.
Jeg har også prøvd å kontakte Bytt.no via mail, men de har ikke ansett meg som viktig nok til å svare.
Da føler jeg at rangeringen enkelte bruker fra bytt.no ikke er reel. Da det potensielt kan være mange utenforstående omtaler.

Svar från Bytt.no
Rask og hurtig svar. Men jeg bytter ikke strømleverandør for I underkant av 100 kr. måneden.

Svar från Bytt.no
Aldri noe pes å snakke med Talkmore kundebehandling om det er på nett eller Tlf. De gir like bra behandling. De lurer deg ikke men faktisk omvendt. De er behjelpelig og vil at du skal være mest fornøyd. Det finnes det av lite av når det gjelder service og respekt men ikke oss Talkmore. Kanskje noe av grunnen at jeg har vært kunde i mange år.
Fikk ikke noe svar på det som var saken. Fikk bare forslag til noen strømavtaler. Det ble for dumt!

Svar från Bytt.no
Bra att en leverandør av en kostbar vare intreserer seg for kundene.
God hjelp til og sjå hvor man ligger an i strøm markedet!

Svar från Bytt.no
Prøver bare å bli ferdig med hva jeg skriver

Svar från Bytt.no
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.