Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et skønt hoftesæde for både min datter og jeg. Mine håndled bliver aflastet og min datter kan kan bl.a. røre ved de ting hun vil i højden uden jeg skal stoppe pga håndledssmerter. Tak for det Minel... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Super god hoftepude som vi blev nødt til og købe igen da vores el bil selvantænde og den brændte. Kunne være fedt hvis der kunne udvikles en eller anden “bælte” der kunne sættes rundt om “mor” og... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Uundværligt produkt! Jeg har brugt hoftesædet hver dag siden jeg købte det, godt nok brugt, men ikke desto mindre end kæmpe anbefaling værd. Gåture i skoven, handle ind, amme på vej hjem fra parken... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Love the ByMinella hip carrier! It's so comfortable abd stylish and perfect for when you are out and about with a little one who always has tired legs. We have tried one of the shoulder toddler carrie... Se mer

Företagsinformation

1. Babyaffär

Skrivet av företaget

BY MINELLA er et univers skabt til at lave bæredygtige, gavnlige og funktionelle produkter af høj kvalitet i skandinavisk design til både forældre og børn. Det første produkt er BY MINELLA hoftesæde/hip carrier. En game changer og fuldstændig uundværlig i dagligdagen med små børn, der bæres og løftes op og ned mange gange om dagen.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Perfekt produkt.

27 maj 2024

Kære Victoria

Mere kort og præcist kan det da ikke beskrives - 1000 tak for din anmeldelse! Det gør os så glade😃

Excellent quality

Excellent quality! Practical and very comfortable product. A product that every family with kids must have at home for an easier everyday life! Very fast delivery!

28 maj 2024

Dear Malvina

Many thanks for this kind recommendation. We are so happy to hear that the BY MINELLA hip carrier and the overall customer experience was positive. It really is a must have for all parents :-)

FULDSTÆNDIG UUNDVÆRLIG!

Vi købte dette hoftesæde fordi vi har fået en søn som bestemt ikke vil have, at vi lægger han fra os. Heldigvis kan sædet hjælpe på at vi kan lave praktiske ting samtidigt med at vi har ham på armen. Det hjælper også på at vi ikke får ondt i ryggen som følge af dårlig bærestilling. Den er total handy og nem at tage på og kan indeholde de vigtigste ting så man ikke behøver at have 2 tasker med.

For os er den fuldstændig uundværlig og total alle pengene værd!

29 maj 2024

Kære Lea

1000 tak for de fine ord, dem værdsætter vi virkelig. Hvor er det dog dejligt at høre, at BY MINELLA hoftesædet skaber så meget værdi i jeres hverdag. Og fantastisk, at I gør brug af de mange opbevaringsmuligheder - de er nemlig guld værd :-)

Bh. Camilla

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

A lifesaver for all parents!

For a while I was a bit sceptic about using a hip carrier, as I (before I knew better) believed toddles should be walking and not carried by their mom/parent all the time when above a certain age.. but the minute my daughter entered the stage of walking, not wanting to stay in the scroller for long, still not being able to walk long distances etc etc. I was finally convinced. And now I can’t live without it, especially during that hour just before bed time and when travelling.
Being someone who pays attention to details, I love how everything from first point of contact to receiving the BYMINELLA hip carrier is so professional and thought through. The packaging, the service, the information provided, and the product itself is just on point!

3 juni 2024

Dear Josefine

Wauw - thank you so much for the kind words. It really means a lot to us😊 We are pleased to hear that the BY MINELLA hip carrier creates so much value to your everyday life and your scepticism was put to the side. Never miss a chance to hold your child ♥️
THANK YOU.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg anbefaler hoftesædet fra By Minella…

Jeg anbefaler hoftesædet fra By Minella da det har en dejlig ergonomisk pasform, som passer langt de fleste, da det fås i to størrelser. Hoftesædets brede bånd, giver en optimal støtte i lænd og trækker dig ikke ud i unødige eller uhensigtsmæssige kropsholdninger, men sørger for at du kan opretholde en optimal position i krop og core.
Med hoftesædet kan du nemt dreje det, så du hele tiden kan skifte fra højre til venstre side, og på den måde varierer du dine bærestillinger. Du undgår derfor at få belastning på samme side af kroppen, da du blot støtter dit barns ryg, mens det er placeret på hoftesædet. Specielt ved designet er også hældningen på de 30 grader på selve sædet, som gør at barnet ikke tilter nedad. Med hoftesædet får du heller ikke unødig belastning på dine skuldre og overkrop, men bærer dit barn på kroppens kraftcentrum; nemlig din hofte og bækken.

Jeg synes hoftesædet er genialt for den alder af børn, som stadig vil være tæt og behov for at bæres. For barnet som lige har lært at gå og ofte vil op/ned, men du skal ikke stå og bruge ressourcer på at klikke dit barn ind/ud af eksempelvis en bæresele.

Hoftesædet vejer ingenting og fylder ingenting, og der er flere opbevaringsmuligheder, så du kan have alt med på farten. Du kan have det opbevaret rundt om din talje, som et mavebælte, uden det generer dig, og så er det klar til brug når den lille har behov.

25 januari 2024

Kære Mathilde

Mange tak for din anmeldelse. Din faglige ekspertise sætter vi stor pris på og er meget stolte af. Vi er så glade for, at du anbefaler BY MINELLA hoftesædet. Vi har brugt lang tid på at designe et hoftesæde med en stærk ergonomisk pasform og med gode opbevaringsmuligheder.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering. Bæltet/sædet er en fantastisk opfindelse. Mit 10 mdr. gamle barnebarn sidder så fint på det, sikkert og godt. En kæmpe aflastning for ryggen og dejligt at man har 1 hånd fri. Han holder selv fast, så faktisk kan man bruge begge hænder
Enhver mor/ bedstemor burde have sådan et bælte

14 maj 2024

Kære Kirsten

Af hjertet tak for den fine anmeldelse. Det glæder os så utroligt meget at høre. Hvor er det dog fantastisk, at det hjælper dig med et holde dit barnebarn tæt, hvor I kan skabe en masse dejlige minder sammen, og der samtidig bliver passet på dig og din kropsholdning.
Igen - tak!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg bruger hoftesædet hver dag i alle…

Jeg bruger hoftesædet hver dag i alle situationer. Man mærker ikke vægten på sit barn og den er bare så god for min ryg! Det er helt klart alle penge værd 👍

18 maj 2024

Kære Anisa

Mange, mange tak for din flotte anmeldelse. Det gør os så utroligt glade at læse. Det er lige netop derfor, vi har designet BY MINELLA hoftesædet.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Levering og produkt er helt genialt

Levering og produkt er helt genialt - virkelig glad for den i hverdagen, og min ryg takker mig. Der kom dog en rabatkode lige ugen efter, så den gad jeg da godt have haft med, så jeg kunne have sparet de 200kr.

2 april 2024

Kære Carina

Mange tak for den fine anmeldelse. Det glæder os så meget at læse!
Ja, tilbud kommer og går, men heldigvis er BY MINELLA hoftesædet alle pengene værd 😉

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice på trods af Minella var på ferie ☺️
Vi er SÅ glade for sædet, det aflaster virkelig de trætte morarme 🙏🏻
Det er lidt som den der vægtløse fornemmelse man har i svømmehallen, man mærker ikke barnets vægt på samme måde, jeg er vild med det!

4 april 2024

Kære Camilla

1000 tak for de flotte ord. Det betyder meget for os. Sikke en skøn metafor, den skal vi da bruge fremover. For det er jo fuldstændig rigtigt 😃

Super fedt produkt

Hurtig ekspedition, hurtig levering og super fedt produkt. 👍🏼

30 mars 2024

Kære Pernille

Mange tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os at hele din oplevelse hos BY MINELLA har været yderst tilfredstillende.

Fantastisk produkt 🤍 ..

.. i det tidlige forår havde jeg æren af at tage branding billeder for BY MINELLA .. og jeg bliver simpelthen nød til at give min varmeste og største anbefaling 🙏 .. havde det her hoftesæde fandtes da min Melvin var lille havde det været med os overalt 🫶 ..

.. jeg ser mødre bære sædet og deres børn flere gange om ugen i vores legegruppe - hvor gør det bare en kæmpe forskel 🙏 ..

.. hold dit barn tæt så længe du kan 🤍 ..

26 mars 2024

Kære Monica

1000 tak for de flotte ord. Det sætter vi stor pris på. Og mange tak for det fantastiske samarbejde. Det er bestemt ikke sidste gang, vi skal lave magi sammen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God og grundig vejledning inden køb

God og grundig vejledning inden køb. Hurtig levering. Og så er jeg SÅ vild med hoftesædet. Det gør en kæmpe forskel for os!

13 mars 2024

Kære Elisabeth

Mange tak for den fine anmeldelse. Det gør os så glade! Det er virkelig dejligt at høre, at din oplevelse fra start til slut hos os var tilfredsstillende. Og at dit BY MINELLA hoftesæde letter hverdagen hos jer. Det er lige sådan, det skal være:-)

Perfekt

Produktet var som lovet helt perfekt

19 februari 2024

Kære Anders

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Mere præcist kan det da ikke skrives:-)

Det gør os så glade, at BY MINELLA hoftesædet var lige som du havde forestillet dig.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Must have if you’re a mom!!!

The product you’re back will thank you for, from the warmest person you’ll ever meet! 👌
If you’re a mom you NEED this, like, yesterday 😅

12 mars 2024

Dear Timea,

Thank you so much for your review and your kind words. It means the world to us. We are so happy to hear that you are satisfied with your BY MINELLA hip carrier and it brings lots of happiness and ease your way:-)

Bedste investering!

Bedste investering vi har gjort med barn nr. 2! Jeg købte allerede hoftesædet i min graviditet, og jeg fortryder bestemt ikke. Jeg manglede et redskab som dét med min første datter, og nu hvor nr. 2 er 6 måneder, bruger jeg det dagligt. Det er simpelthen guld værd! Dels kan jeg være mere nærværende med den ældste og bevæge mig rundt ubesværet med hende på armen, og dels får den mindste en masse tryghed, nærhed og ikke mindst mere frihed end bæreselen/viklen kan tilbyde. Hun sidder både forudvendt, bagudvendt, står op, og jeg bruger det også som støtte til amning (hun har bagdelen liggende på sædet). Så kan jeg ubesværet gå rundt og amme til diverse aktiviteter med den store - SÅ smart! Samtidig er der virkelig meget plads i lommerne. En helt pakke vådservietter og lidt til i den største lomme! Det er bare rart at have lige ved hånden. Min mor, som har dårlig skulder, bruger det også glædeligt, da hun ellers har svært ved at holde den yngste i længere tid.
Jeg er slank af bygning og meget lille talje, og det sidder rigtig fint på mig. De første gange fik jeg sat det lidt for langt nede - det skulle bare lidt højere op, end jeg først troede, så støtter det altså perfekt! Fik nogle instruktionsvideoer, som viser det rigtig fint.

De varmeste anbefalinger herfra! Man vil virkelig ikke fortryde at købe sådan et!

6 mars 2024

Kære Maria

1000 tak for den fine anmeldelse. Det gør os bare så glade at læse:-) Hvor er det skønt at høre, at BY MINELLA hoftesædet hjælper dig til at kunne give begge dine børn nærvær og kærlighed på samme tid, og at mormor også bruger det. De 4 opbevaringsmuligheder er nemlig guld værd og dejligt, at det også sidder godt på dig.
Igen - mange tak for dine ord! :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et fantatisk service fra en hjertevarm…

Et fantatisk service fra en hjertevarm kvinde, som brænder for produktet.
Vi har fået kyndig vejledning og gennemgang af hvordan vi bruger produktet og vi er så glade for det.
Virkelig god og personlig kundeservice. Virksomheden har vores varmeste anbefalinger. Jeg er så glad for produktet. Den eneste fejl er at jeg ikke investerede i et hoftesæde. Det gør hverdagen lettere! Og min datter på to kan få alt den nærvær og tryghed hun har brug for, uden jeg skal døje med smerter win-win!

5 mars 2024

Kære Mia

1000 tak for den flotte anmeldelse. Dine ord betyder mere end du aner, og det gør os så glade at høre, at dit BY MINELLA hoftesæde hjælper og aflaster dig så meget i hverdagen:-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ville ønske vi havde haft det meget…

Ville ønske vi havde haft det meget tidligere! Det gør virkelig hverdagen nemmere, vi bruger den både til ham på 10 måneder og ham på 3. Kunne have sparet mange penge på kiropraktor, hvis vi havde haft det fra de var 6 mdr. Byminella får mine største anbefalinger!

2 mars 2024

Kære Maja

1000 tak for den flotte anmeldelse. Det gør os bare så glade, og vi sætter stor pris på dine ord:-) Vores helbred er så vigtigt, så vi både kan være stærke for os selv og vores små guldklumper.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er vild med mit hoftesæde

Jeg er vild med mit hoftesæde, der bare gør hverdagen 100 gange nemmere. Jeg ville ønske jeg havde kendt til det tidligere.
Både serve og produkt er i top og der er så meget god i formation at finde om sædet, både på hjemmesiden og på Instagram.

29 februari 2024

Kære Amielin

Mange, mange tak for den flotte anmeldelse. Hvor er det dog fantastisk at høre, at dit BY MINELLA hoftesæde letter hverdagen. Der er ikke noget bedre end at have sit lille guld helt tæt uden at skulle kæmpe med at bære:-) Dejligt at høre, at vores kundeservice og hjemmeside også gav dig en god og tryg oplevelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er super glad for mit hoftesæde

Jeg er super glad for mit hoftesæde. Det er super smart, hvis man lige skal noget hurtig eller er et sted, hvor en klapvogn ikke lige kan bruges. :)

28 februari 2024

Kære Julie

Mange tak for dine ord og den fine anmeldelse. Det gør os meget glade, at dit BY MINELLA hoftesæde bringer så meget værdi i jeres hverdag:-)

Slank af bygning og By Minella hoftesæde passer mig perfekt

Jeg modtog mit By Minella hoftesæde for en uge siden, og jeg er allerede utrolig glad for det👏 Læste lige sidste anmeldelse omkring, at hvis man er slank af bygning, så vil hoftesædet gøre ondt. Jeg er meget slank af bygning, og jeg har ingen problemer med mit hoftesæde! Det sidder rigtig godt og aflaster mig virkelig, når jeg bærer på mine børn 🙏 TAK! Stor anbefaling herfra😍

28 februari 2024

Kære Leif

Mange tak for den fine anmeldelse. Det er pænt af dig at dele din oplevelse med os:-) Det gør os utrolig glade at høre, at BY MINELLA hoftesædet hjælper dig i din hverdag. Vores hoftesæde kan nemlig bruges af alle kropstyper og størrelser. Det er dejligt at høre, at det sidder godt på dig.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.