Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service, hurtig levering, og indpakning man kun tør drømme om, altid med en lille sød hilsen. Dagen bliver bare bedre med en pakke fra Laesoe Studio. Mange hilsner fra Lisbeth

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hvis jeg vil give et smykke med en særlig symbolik / betydning vælger jeg altid at tjekke ud, hvad du har at byde på. Jeg elsker dine små fortællinger, dine fund i naturen og resultatet. Denne... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sandie laver for det første ærligt og kærligt indhold på sine sociale medier, hvilket gør hendes bix endnu mere attraktiv at handle i 😌 Smykkerne er unikke og flotte, jeg er glad for mine egne, me... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Verdens bedste smykkedesigner - og verdens bedste service 🙌🫶 Er så glad for mine smykker - både de og Læsø har en særlig plads i mit hjerte. Så dine små historier om smykkerne - de faldt lige ind... Se mer

Företagsinformation

1. Smyckesdesigner
  2. Butik för modeaccessoarer
  3. Smyckesbutik

Skrivet av företaget

Laesoe Studio er en dansk smykkevirksomhed med base på Læsø. Smykkerne tegnes i hånden og udføres i et mindre antal. Alle smykker er udført i Sterling sølv og 18 karat blankpoleret messing, for et smukt resultat der holder sig gyldent for evigt. Vores filosofi er at vi bliver gladere af at omgive os med ting der betyder noget. Laesoe studio går imod de hurtige modetrends og designer smykker der er tidsløse og unikke. Vi ønsker at tilbyde smykker der skiller sig ud fra de kommercielle og masseproducerede smykker. Vores smykker er skabt til de individuelle, der ønsker noget særligt og personligt. Hvert et design er håndlavet og gennemtænkt. Vi lægger stor vægt på kvalitet og smykkerne er fremstillet med omhu og præcision. Hver enkelt detalje tæller og vi stræber efter at lave smykker der ikke kun er smukke, men også har en dybere mening. Vi tror på, at enhver kvinde er unik og strålende på sin egen måde. Derfor fortjener du smykker der fejrer og fremhæver din skønhed på en unik og personlig måde. Vores smykker er designet til at give dig styrke og selvtillid, uanset hvilken begivenhed eller situation du befinder dig i. Laesoe Studio handler ikke kun om smykker – det handler om dig og din autenticitet. Vores smykker er et værktøj der hjælper dig med at udtrykke din selvsikkerhed og erobre verden med stil. Lad os sammen skabe et unikt udtryk der styrker din selvtillid og hjælper dig med at opnå dit fulde potentiale. Laesoe Studio sender ordrer dagligt og du kan forvente en leveringstid på 1-3 dage.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Verdens bedste smykkedesigner

Verdens bedste smykkedesigner - og verdens bedste service 🙌🫶
Er så glad for mine smykker - både de og Læsø har en særlig plads i mit hjerte. Så dine små historier om smykkerne - de faldt lige ind og smeltede mig 🥰😅

30 april 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Søde smykker, men design ikke så gennemtænkt

Det er virkelig søde smykker, og en sød histore hun fortæller om sig selv og smykkerne. Det smykke jeg har fået (musling halskæde) virker dog meget billigt produceret. Det er lidt tykt i det, og virker ikke så elegant. Desuden er låsen - og forlængeren på kæden - meget tunge i forhold til vedhænget hvilket resulterer i at låsen (og den absurd lange forlænger) hele tiden hænger ved vedhænget. Ret ærgerligt og vil anbefale et andet design hvis muligt fremadrettet.

24 december 2025
Omdöme utan inbjudan

Kære Ditte,

Tak for din ærlige anmeldelse :-) Jeg er naturligvis ked af, at du ikke er tilfreds med din gave.

Halskæden er en af mine egne favoritter og jeg har aldrig tænkt over at der er noget galt med designet. Grundet den tykke guldbelægning er det desværre ikke muligt at lave muslingen tyndere uden at gå på kompromis med kvaliteten. Jeg har gået efter et fint og feminint udtryk, men smag er jo objektivt.

I forhold til forlængeren, så har jeg kunder i alle højder og drøjder og forsøger at finde løsninger der kan tilgodese dette. Med forlængeren kan man vælge den længde på kæden man ønsker. En løsning kan være at fjerne de led man aldrig bruger, hvis man ikke ønsker muligheden for at sætte den i forskellige længder. Jeg håber det måske kan løse lidt af din udfordring.

Dejligt med feedback, det er helt sikkert noget jeg vil tænke over.

Rigtig dejlig dag :-)

Smykker med symbolsk betydning

Denne gang vil jeg glæde min elskede søster med et par muslinge øreringe på hendes 50 års dag. Og de er virkelig smukke.

Indpakningen er også smuk.

Så tusinde tak - det bliver absolut ikke min sidste handel ved dig.

1 januari 2026

Kære Linda,

Mange tak for din anmeldelse :-)

Hvor er jeg glad for at du lægger mærke til symbolikken og kan bruge dem til en betydningsfuld gave.

Super betjening

5 december 2025

Kære Lissi,

Tak for din fine anmeldelse :-) Jeg håber skytsenglen kom godt frem til modtageren.

Smukke smykker

Super service og hurtigt svar ved kontakt.
Smykkerne er virkelig smukke.

28 november 2025

Svar från Laesoe Studio

Tak for din flotte anmeldelse :-) Jeg er glad for du er tilfreds.

Følelse af personlig betjening

Hurtig personlig levering i min postkasse i Frederikshavn.

30 november 2025

Kære Henrik,

Jeg håber gaven faldt i god jord og at den diskrete indpakning ikke afslørede hvor den var fra :-)

Fantastisk service

Smukkeste øreringe og fantastisk service❤️

21 november 2025

Kære Annemette,

Af hjertet Tak. Det gør mig så glad at du er tilfreds med dine nye øreringe :-)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.