Banner for Goodiebox Sverige

Goodiebox Sverige Omdömen

TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 225 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Kunderna uppskattar verkligen de spännande och roliga produktförpackningarna som varje månad skapar en härlig känsla av vardagslyx och en mycket trevlig överraskning. Många konsumenter lyfter fram att de erhållna produkterna håller en mycket god kvalitet och att det fantastiska värdet för priset gör det värt att prenumerera. Vissa recensenter var inte nöjda med de långa leveranstiderna eller att vissa paket tyvärr har försenats rejält under transporten fram till utlämningsstället. Ett fåtal andra personer kände också att innehållet i boxarna ibland upprepades för mycket eller inte alls motsvarade de individuella förväntningarna.

Ämnen som oftast nämns

Product

Människor rapporterar positiv upplevelser med product. Konsumenterna uppskattar särskilt de fina och... Se mer

Quality

Recensenter uttrycker uppskattning och nöjdhet kring kvaliteten på produkterna och beskriver innehållet som... Se mer

Delivery service

Recensenter belyser tvetydiga aspekter av leveranstjänsten. Många kunder uppskattar den snabba leveransen och... Se mer

Price

Konsumenter uttrycker stor uppskattning och tillfredsställelse gällande priset. Många recensenter betonar att... Se mer

Subscription

Kunder uttrycker blandade upplevelser med sin prenumeration där vissa uppskattar att få en låda varje månad... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Känner mig lurad tyvärr. Produkterna jag fick hem stämde inte alls överens med kvaliteten på produkterna som annonserades för månadens box. Beställde en box och avbeställde direkt efter att ha öppna... Se mer

Perfekt tror det här företaget är det mest kundvänliga hjälpsamma jag någonsin stött på otroligt fina människor som bara gör allt för att hjälpa. En box försvann bara utan spår men efter kontakt me... Se mer

Mycket bra produkter. Roligt att välja själv. Verkligen en grej jag skulle göra fler gånger om det finns erbjudande på bygg din egen box ⭐️⭐️⭐️⭐️💗 Enda var att det inte var bilder på, så svårt att... Se mer

1. Leverantör av skönhetsprodukter

Om Goodiebox Sverige

Goodiebox har som mål att inspirera kvinnor över hela världen att ta tid för sig själva – helt utan dåligt samvete. Vi gör upp med kulturen där kvinnor ständigt ber om ursäkt och säger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox får du en noggrant utvald samling skönhetsprodukter varje månad som kommer att överraska och glädja dig.

Varje box är fylld med fantastiska produkter att upptäcka, testa och älska 🌟 Vi visar dig de senaste trenderna och de mest populära varumärkena inom skönhet 💄💋 och varje box sätts ihop med massor av kärlek, omtanke och uppmärksamhet.

Vårt underbara Team Happiness finns alltid här för dig. Det snabbaste sättet att nå oss är via chatten i appen eller på vår hemsida. Du kan även kontakta oss via e-post, Facebook eller Instagram 💌

Nyfiken? Läs mer på vår hemsida och upptäck Goodiebox-världen.

Bra

TrustScore 4 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Alla omdömen

241 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Bra grejer

Bra grejer. Supernöjd med ert sortiment!

23 november 2025

Svar från Goodiebox Sverige

Hej Lotta! Tack för din recension, vi blir så glada att höra att du är nöjd med dina boxar!💕

Rekommenderar Goodiebox

Rekommenderar Goodiebox

23 november 2025

Svar från Goodiebox Sverige

Å vad kul att höra🫶! vi är så glada att ha dig som medlem hos oss❤️

Fint packat men överskattat produktvärde

Fint packat, fina återanvändbara lådor men varierande kvalitet/värde på produkterna. Överlag är produktvärdet som anges oerhört överskattat.

25 november 2025

Hej Carin!
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse!❤️ Vad roligt att du uppskattade förpackningen och de återanvändbara lådorna. Samtidigt är vi ledsna att höra att produktinnehållet inte levde upp till dina förväntningar när det gäller kvalitet och upplevt värde. Vi använder vi oss alltid av summor givna av företagen själva och anledningen till att vi kan erbjuda så bra priser är för att vi jobbar direkt med de företagen, utan mellanhänder eller fina butiker! Utan vi vill endast erbjuda bra produkter till ett så bra pris som möjligt för våra medlemmar😇
Hör gärna av dig direkt till oss om du vill att vi tittar närmare på just din beställning. Tack igen för din recension!💛

Box luktar ammoniak och avsaknad av orderbekräftelse

Beställde en specialbox men fick aldrig någon orderbekräftelse och i tron om att min beställning ej gått igenom gjorde jag en till. Varpå jag försökte avbeställa en utav boxarna men det var omöjligt. När boxen väl kommer så luktar själva lådan som produkterna ligger i ladugård/ammoniak vilket inte var så trevligt eller kändes speciellt lyxigt. När jag påtalar det för kundtjänst svarar de ”att de ska ta det vidare” utan någon som helt kompensation.

Nu har det gått ett par veckor och då får jag ett mail att en utav produkternas bäst före datum har gått ut 😵 alltså under all kritik.

Jag avslutade min prenumeration så fort jag kunde och kommer ALDRIG mer beställa från detta skojföretag.

28 november 2025

Hej Ida! 💛
Tack för att du delar din upplevelse, och jag är verkligen ledsen över allt strul du har råkat ut för. Det är absolut inte den nivå av kvalitet eller service vi vill att våra kunder ska mötas av.

Vi försöker nå dig för att reda ut detta ordentligt och kunna ge dig rätt hjälp och kompensation. För att kunna gå vidare har vi därför skickat en förfrågan om att få din e-postadress så att vi kan se igenom vår konversation, dina beställningar och lösa ärendet på allra bästa sätt!

Vi vill självklart ta ansvar för både dubbelbeställningen, den felaktiga leveransupplevelsen och informationen kring bäst-före-datum. Så snart vi får rätt kontaktuppgifter kan vi gå vidare direkt och se till att du får en lösning som motsvarar det du borde fått från början.

Tack igen för att du hör av dig, vi tar detta på största allvar och är redo att hjälpa dig så fort vi kan få kontakt, så svara gärna på email-förfrågan så snart som möjligt! 💛

Jag kan inte hitta mitt konto

Jag kan inte hitta mitt konto, pengarna för boxen har dragits men jag inte kan se något om mitt konto, eller prenumeration.
Uppdatering, fick det hjälp jag behöver direkt en dag efter ,
De var jätte hjälpsamma.

24 november 2025

Hej Ahed! 💛

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension, vi förstår verkligen att det kändes frustrerande när du inte kunde hitta ditt konto.

Vi kan se att du kontaktade oss igår, och vi är glada att vi tillsammans kunde lösa både inloggningsproblemet och bekräfta att din prenumeration nu är avslutad precis som du önskade ✨

Om du någon gång funderar på att komma tillbaka, eller om du har fler frågor framöver, är du alltid varmt välkommen att höra av dig.
Vi finns här för dig! 💛🌼

Bra produkter

Bra produkter. Roligt att testa nytt och har nu nya favoriter

28 februari 2025

Hej Carola!
Kul att höra!💕stort tack för din review!

Dragit betalt två gånger!

Jag ville starta en prenumeration men det krångla jättemycket och sidan vägrade tillåta mig att använda PayPal även fast det var ett alternativ, jag bytte till Klarna och då hängde sig hela beställningen en lång stund. Till slut gick det igenom men nu har de dragit pengar två gånger för samma box på Klarna. Jag har mailat men inte fått någon respons och enligt ett mail jag fick är boxen skickad, men går inte att spåra. Allt har dragit ner hela upplevelsen och är nu orolig för om jag kommer få tillbaka mina pengar som dragits dubbelt. Utifrån recensioner jag läst verkar de vara svåra att nå.

Uppdatering: de såg min recension och har nu åtgärdat problemet med betalningen, förhoppningsvis kommer boxen snart och då kan jag uppdatera min bedömning. 👍

14 november 2025

Hej Emma! 💛
Tack för din recension.
Vi är glada att vi kunnat hjälpa dig! Det är precis den service vi alltid strävar efter att ge våra kunder. ✨
Vi ser fram emot att du får hem din box, och vi hoppas att du kommer att älska den! 💖

Bra kvalitet

Bra kvalitet, trevligt förpackat i smarta lådor som man kan använda som förvaring.Känns som julafton en gång i månaden. Det är jag värd

12 november 2025

Hej! 💛
Tusen tack för din fina recension, det betyder verkligen mycket för oss!

Vi är så glada att du uppskattar kvaliteten, presentationen och de smarta lådorna (vi älskar också att de kan återanvändas som förvaring 🙌).

Du är verkligen värd det! ✨

Bra varor och snabb leverans.

Bra varor och snabb leverans.

Appen strular en del

30 oktober 2025

Tack för din feedback! 💛
Härligt att du uppskattar produkterna och snabb leverans. Vi jobbar ständigt med att förbättra appen, så se gärna till att du har senaste versionen. 📲 Om det krånglar igen, kontakta oss gärna via chatten – vi hjälper alltid till! 😊

Lärare

Jag gillar produkterna och överaskningen. Några behåller jag och andra ger jag bort till familj och vänner. Det är perfekt.

2 november 2025

Vad härligt att höra! 💛✨
Det är precis tanken med Goodiebox – en blandning av nya produkter att upptäcka och möjligheten att dela glädjen med andra. 🥰

Bra produkter och bra variation

Bra produkter och bra variation

30 oktober 2025

Svar från Goodiebox Sverige

Tack så mycket! 🌸 Härligt att höra att du uppskattar både produkterna och variationen i boxarna.

Snabbt o en rolig grej

Snabbt o en rolig grej . Uppskattat att man kan välja själv .

26 oktober 2025

Svar från Goodiebox Sverige

Vad roligt att höra! 🌟 Härligt att du uppskattar möjligheten att välja själv och att boxen ger en liten extra glädjestund.

Jag tycker inte om att det blir samma…

Jag tycker inte om att det blir samma produkt som man redan har fått.

26 oktober 2025

Svar från Goodiebox Sverige

Tack för din feedback! 🌸 Om du får en produkt som du redan har, vänligen kontakta vårt Team Happiness och skicka en bild på produkten så kan vi hjälpa dig med det.

Mycket bra saker

13 oktober 2025

Svar från Goodiebox Sverige

Tack så mycket för din fina feedback! 💛 Vi är glada att höra att du tycker om produkterna i din box. Hoppas du fortsätter att bli lika nöjd framöver! ✨

Leverans/kundtjänst

Fick sen leverans via annat postombud och blev meddelad om detta för sent så paketet hade redan skickats tillbaka. Behöver betala för att få boxen igen. Står hellre utan pengar för utebliven leverans och med annan prenumerationstjänst i framtiden.

5 oktober 2025

Hej! 💌

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss — det betyder mycket, även när den inte är helt positiv. 💛

Vi förstår verkligen hur frustrerande det känns när leveransen inte går som planerat, särskilt när informationen om ombudet kom för sent. Tyvärr styrs våra leveranser helt av DHL:s system, och när ett paket returneras behöver vi vanligtvis ta ut en fraktkostnad för att kunna skicka boxen på nytt – såvida inget faktiskt har gått fel i processen! 📦

Vi vill självklart hjälpa dig att reda ut detta 💕
Hör gärna av dig till oss på Team Happiness med dina kontaktuppgifter, så kan vi se över vad som hänt och hitta den bästa lösningen tillsammans.

Fantastisk kundservice

Fantastisk kundservice. Kunde ej hämta min box från postnordbox, dom hjälpte till direkt, kontaktade postnord o det tog max en dag. Väldigt trevliga o tillmötesgående. För att inte nämna vilka fantastiska produkter man får, jag tänkte bara testa två, tre gånger men är inne nu på min nionde box. Goodiebox är min highlight på månaden, ser alltid fram emot den 😍❤️🙌

4 oktober 2025

Hej Tanja! wow! 😍💌

Tusen tack för dina fina ord – du anar inte hur glada vi blir av att läsa detta! 💖
Så härligt att höra att vårt team kunde hjälpa dig snabbt med ditt paket och att du fortfarande njuter av dina boxar månad efter månad 🌸🙌