Banner for Goodiebox Nederland

1 737
TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Superleuke box met verschillende soorten beautyproducten. Ook leuk dat ze een app hebben waar ze je ook uitleg geven over de producten die ik de doos zitten. Ook de dozen hebben elke keer leuke design... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Topproducten voor een onmogelijk lage prijs. Iedere keer verrast worden met iets dat stiekem al lang ergens in je winkelmandje zat maar je nooit durfde te kopen. Dat plezier noemt “Goodiebox”

Företagsinformation

1. Kosmetika
  2. Leverantör av skönhetsprodukter

Om Goodiebox Nederland

Skrivet av företaget

Goodiebox heeft als missie om vrouwen over de hele wereld te inspireren om tijd voor zichzelf te nemen – zonder schuldgevoel. We nemen afstand van de cultuur waarin vrouwen zich steeds moeten verontschuldigen en zeggen: sorry not sorry! 🔥

Met Goodiebox ontvang je elke maand een zorgvuldig samengestelde selectie van beautyproducten die je zullen verrassen en blij maken.

Elke box zit vol met geweldige producten om te ontdekken, proberen en van te houden 🌟 We laten je de nieuwste trends en populairste merken uit de beautywereld zien 💄💋 – elke box wordt met liefde, aandacht en zorg samengesteld.

Ons geweldige Team Happiness staat altijd voor je klaar. De snelste manier om contact op te nemen is via de chatbot in de app of op onze website. Je kunt ons ook bereiken via e-mail, Facebook of Instagram 💌

Benieuwd? Lees meer op onze website en ontdek het Goodiebox-universum.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 97 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 737)

164 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Awful experience with costumer service and with the broken links, not upfront about delivery time..

So far not a good experience, 1st order on the app says delivery in 4-7 working days but it already passed 5 and there are no updates, no contact email or a REAL CONTACT METHOD TO FIND OUT WHERE IS GHE PARCEL only that stupid chatbot which ofcoutse is not helping.. is this a scam?

cum pot sa contactez team happiness? ca nu exista nici o optiune in applicatie!!!! si sa modificati termenul de livrare sa fie una reala...abia dupa recenzia mea am primit un email ca de acum va fi 4-6 zile adica in total sunt aproape 11 zile lucratoare!!! nu puteti fi transparenti pe site? Plus ca linkul catre 'Urmarire colet' nu merge, si clasic scrie sa contactez Team happiness...cum? nu exista optiune unde? Foarte slabba e serviciul de client si sunt foarte dezamagita..credeam ca daca firma e din Olanda e mai serioasa....

28 augusti 2026

Svar från Goodiebox Nederland

Ne pare sincer rău că prima ta experiență Goodiebox ți-a creat atât de multă nesiguranță 💛 Te asigurăm că Goodiebox nu este o înșelătorie, iar echipa noastră Happiness te va ajuta cu drag să îți localizezi coletul 📦

Chatty One gestionează primul pas al procesului de contact, însă, dacă nu poate rezolva problema, solicitarea ta poate fi transferată direct echipei noastre. Trebuie doar să soliciți ajutorul unui coleg și să incluzi adresa de e-mail asociată contului, precum și detaliile comenzii, pentru ca noi să putem verifica situația.

Sperăm sincer să aflăm ce s-a întâmplat și să transformăm această primă impresie într-una mai frumoasă 🌸✨

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vroeger was ik erg tevreden over…

Vroeger was ik erg tevreden over goodiebox, maar nu krijg ik enkel nog skincare die 'made in china' is... Jammer, want de prijs die ik ervoor betaal is niet zo laag. Ik wil niet zeggen dat die producten daarom slecht zijn, maar ik merk wel dat ze anders zijn. Ik heb ook al enkele crèmes moeten weggooien omdat ze gewoonweg vreemd ruiken of een vreemde consistentie hebben. Ik begrijp dat alles duur wordt, maar dit is niet de oplossing volgens mij. Ik vind het erg jammer want ik was grote fan van goodiebox. Ik ben al lid sinds 2022!

26 augusti 2026

Svar från Goodiebox Nederland

Het betekent veel voor ons dat je al sinds 2022 deel uitmaakt van Goodiebox, en we vinden het oprecht jammer om te lezen dat je recente boxen niet meer hetzelfde plezier brengen als vroeger 💛

We streven er altijd naar om onze boxen te vullen met een mooie variatie aan producten die in verschillende landen worden geproduceerd, terwijl we de hoge kwaliteitsnormen behouden die onze members van ons mogen verwachten.

Elk product hoort natuurlijk vers en met de juiste geur en consistentie aan te komen. Als een product ooit ongewoon lijkt, aarzel dan niet om via onze chat contact met ons op te nemen. Ons Happiness Team kijkt graag met je mee om een passende oplossing te vinden 🌷

Bedankt dat je jouw eerlijke mening met ons deelt. We hopen oprecht dat we de Goodiebox-magie waar je vroeger zo van hield weer terug kunnen brengen ✨

Onredelijk

Het is leuk en mooi opgezet. Ik heb 2 boxen gekregen en allebei kwamen ze aan rond het einde van de maand (rond de 25ste). Ik was op vakantie en zou de 16e terugkomen wetend dat ik zeer op tijd zou zijn. Voor de zekerheid laat ik de box altijd bezorgen bij een dhl punt zodat ik wat meer de tijd heb om het pakket pp te halen wanneer ik niet thuis ben. Nu opeens besloten ze de box de 11e laten bezorgen. Ik kwam de 16e laat thuis waardoor het punt al was gesloten. De volgende dag was het pakket al retour. Om de box toch te ontvangen zou ik de volle €26 moeten betalen wat ik echt belachelijk vindt. Ik heb dit niet expres gedaan of uit laxheid. Dit was een gebrek aan communicatie. De verzendkosten betalen zou ik helemaal snappen, maar de volle box is absurd in deze situatie. Ik heb mn abonnement gelijk stop gezet, mijn vertrouwen is weg. Geniet van de gratis €26.

21 augusti 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Eerste box wordt maar niet geleverd.

Op 12 augustus lid geworden en nog steeds mijn eerste box niet ontvangen. Zou de 19e al geleverd worden maar de bezorging blijft maar uitgesteld worden. Op mails wordt niet gereageerd. Morgen wordt de betaling van de tweede box al afgeschreven...
In jullie reactie zeggen jullie dat ik de chatbot kan gebruiken, maar ik heb dat al 2x gedaan en jullie gemaild en dus geen reactie gekregen.

24 augusti 2026

Svar från Goodiebox Nederland

Het spijt ons dat de bezorging langer duurt dan verwacht. We hebben contact opgenomen om enkele aanvullende gegevens op te vragen, zodat we de situatie kunnen onderzoeken en de best mogelijke oplossing kunnen vinden. Je kunt ook via onze chatbot contact opnemen en vragen naar ons Happiness Team — we helpen je graag verder 💛

Top erg goed

Top erg goed

13 augusti 2026

Svar från Goodiebox Nederland

Hier worden we blij van — bedankt voor de mooie woorden en de vijf sterren 😊🌸

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Doorgaans goed, maar helaas ook simpele gadgets

Ik heb nu een paar boxen ontvangen en er zitten heus mooie producten in, maar bij de laatste zat een rugscrubband. Dat soort dingen, van die simpele gadgets van welk merk ook, wil ik niet gewoon niet in zo'n box zien. Voor dat soort dingen ga ik naar Kruidvat. Dus als dat nog een keer gebeurt, houdt het voor mij op.

Bedankt voor jullie reactie. Waar kan ik overigens tussentijds mijn voorkeuren wijzigen? Ik kan dat niet vinden in de app.

Svar från Goodiebox Nederland

Fijn om te horen dat de boxen over het algemeen producten bevatten waar je blij van wordt 🌸 We streven naar een gevarieerde mix van beauty- en selfcareproducten, waaronder soms ook accessoires zoals de rugscrubband. We begrijpen dat dit specifieke product niet helemaal bij je paste, maar we zijn trots op de variatie in onze boxen en hopen dat de komende selecties beter aansluiten bij je voorkeuren. ✨

Great products

24 augusti 2026

Svar från Goodiebox Nederland

It’s great to hear that our products are a hit 🤍 We can’t wait for the next box to arrive and hopefully reveal some new favourites ✨

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Loved the mixture of products,the…

Loved the mixture of products,the quality , and the packaging. I really now cannot wait till my next box arrives .😍💝

Svar från Goodiebox Nederland

What a lovely review to read 💛 So happy the mix of products, quality, and packaging all hit the mark. We hope the next box brings just as much excitement when it arrives 😍✨

Heel tevreden

Superfijn om te horen 💖 Bedankt voor de 5 sterren en geniet van je me-time ✨

Amazing

Amazing! Voor mij een blijvertje!

21 augusti 2026

**English Reply**

Yay, thank you so much for the lovely review! 💖 We are beyond thrilled to hear that this one is a true keeper for you! Finding products that earn a permanent spot in your routine is exactly what we aim for. Enjoy every single bit of it! ✨

Love,

Team Goodiebox

---

**Dutch Reply**

Wauw, superbedankt voor deze fijne review 💖 We vinden het geweldig om te horen dat dit voor jou echt een blijvertje is 🌙Producten vinden waar je zó blij van wordt dat ze mogen blijven, dat is precies waar we het voor doen. Geniet er ontzettend van ✨

Elke maand een verrassing

Elke maand een verrassing, een beautycadeau aan jezelf. Zelden is het niet naar mijn smaak. Altijd van hoge kwaliteit en zeer verzorgend.

Svar från Goodiebox Nederland

Wauw, wat een fantastische review 💖 We vinden het geweldig om te horen dat jouw Goodiebox elke maand echt voelt als een verdiend beautycadeautje aan jezelf. Dat je zo geniet van de hoge kwaliteit en de verzorgende producten is precies waar we het voor doen. Bedankt dat je dit me-time momentje met ons deelt ✨

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Quality products and good fun to try a…

Quality products and good fun to try a lot. Generous sizes

Svar från Goodiebox Nederland

We’re so happy to hear that you’re enjoying the products and having fun trying them out 💕 And we’re glad the sizes have been a hit too ✨

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben een oude klant maar moest even…

Ik ben een oude klant maar moest even stoppe en nu het weer kan heb ik gelijk bestelt vandaar dat ik zo te vreden ben.

Svar från Goodiebox Nederland

Welkom terug! Er is geen groter compliment dan een vertrouwde klant die weer bij ons terugkeert. We gaan er alles aan doen om te zorgen dat elke levering weer als een heerlijk verwenmoment voelt. Bedankt dat je weer bij ons bent, en een hele mooie week gewenst. ✨💖

Goodiebox is erg betrouwbaar

Goodiebox is erg betrouwbaar! Alsof je elke maand je zelf wat cadeau doet. En der zit veel waarde in zoon box wat die 25 euro per maand niks maakt. Ik ben erg blij en tevreden!

Svar från Goodiebox Nederland

Wat een ontzettend lieve reactie om te ontvangen. Dat gevoel van betrouwbaarheid en een maandelijks verwenmomentje voor jezelf is voor ons het allerbelangrijkste. Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen ✨💖

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik krijg geen contact met Goodiebox

Ik krijg geen contact met Goodiebox,
Ik wacht al 8 dagen tot mijn box binnen is. Ik heb net een abonnement afgesloten maar de app loopt vast en ik kan mijn pakket niet traceren. Hij zou de 12e binnenkomen en het is nu al 17 augustus. Ik ga mijn abonnement opzeggen. Hoe positief ik ook over het idee was, het is erg moeilijk om contact met jullie te krijgen.

17 augusti 2026

Svar från Goodiebox Nederland

Het spijt ons ontzettend dat je ervaring zo is verlopen. Er is helaas wat vertraging ontstaan bij het verwerken van je pakket, en we begrijpen heel goed je frustratie. Aangezien we alle berichten persoonlijk verwerken, kan het soms een paar dagen duren voordat we reageren. We hebben je inmiddels op zowel je DM als e-mail geantwoord om dit samen met de bezorgdienst op te lossen. Houd je postvak in gerust in de gaten, dan zorgen we dat dit netjes afgehandeld wordt. Fijne dag gewenst 💖🌸

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een mooie box met leuke inhoud

Een mooie box met leuke inhoud. Samen met de app echt een leuk cadeau aan mezelf.

4 augusti 2026

Svar från Goodiebox Nederland

Duizend maal dank voor je lieve woorden 🫶 Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met de inhoud en onze app. Geniet van je me-time en we wensen je nog een prachtige dag ✨💖

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele leuke en fijne producten

Hele leuke en fijne producten! Echt een aanrader.

29 juli 2026

Svar från Goodiebox Nederland

Wat ontzettend fijn om te lezen, dank je wel voor de mooie woorden en de 5 sterren! We zijn supertrots op je aanbeveling en we kunnen niet wachten om je met de komende boxen nog meer fijne verwenmomenten te bezorgen ✨💖

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kreeg het pakket met producten zonder…

Kreeg het pakket met producten zonder verder enige uitleg of wijze van gebruik. In het verleden ook ooit lid geweest en toen zat er bij iedere box en mooi presentatie boekje met uitleg en herkomst van de producten. Dit ontbreekt er nu helaas aan.

30 juli 2026

Svar från Goodiebox Nederland

Wat jammer dat het ontbreken van de uitleg zo'n domper was op je box. Het klopt dat we het fysieke boekje van vroeger hebben vervangen, maar wat we ervoor in de plaats hebben gemaakt is nóg veel leuker 🫶

In onze vernieuwde Goodiebox app vind je onder het kopje 'Unboxing' echt een heel beautyuniversum! ✨ Daar staat niet alleen alle info over de herkomst, ingrediënten en het gebruik van de producten, maar je vindt er ook toffe video's met tips & tricks om álles uit je box te halen. Download de app snel en laat je heerlijk inspireren 🌸

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.