Banner for Goodiebox Nederland

1 703
TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gisteren de eerste box ontvangen en ben zeer tevreden! Ik heb de welkomstbox besteld op 6 juli besteld en deze heb ik gisteren ontvangen. De levering duurde wat langer, maar dit werd allemaal n... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super leuk om elke maan weer een kadotje voor jezelf te mogen uitpakken. App werkt netjes en als je een kapot artikel ontvangt wordt dat meteen opgelost.

Företagsinformation

1. Kosmetika
  2. Leverantör av skönhetsprodukter

Om Goodiebox Nederland

Skrivet av företaget

Goodiebox heeft als missie om vrouwen over de hele wereld te inspireren om tijd voor zichzelf te nemen – zonder schuldgevoel. We nemen afstand van de cultuur waarin vrouwen zich steeds moeten verontschuldigen en zeggen: sorry not sorry! 🔥

Met Goodiebox ontvang je elke maand een zorgvuldig samengestelde selectie van beautyproducten die je zullen verrassen en blij maken.

Elke box zit vol met geweldige producten om te ontdekken, proberen en van te houden 🌟 We laten je de nieuwste trends en populairste merken uit de beautywereld zien 💄💋 – elke box wordt met liefde, aandacht en zorg samengesteld.

Ons geweldige Team Happiness staat altijd voor je klaar. De snelste manier om contact op te nemen is via de chatbot in de app of op onze website. Je kunt ons ook bereiken via e-mail, Facebook of Instagram 💌

Benieuwd? Lees meer op onze website en ontdek het Goodiebox-universum.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 703)

132 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gisteren de eerste box ontvangen!

Gisteren de eerste box ontvangen en ben zeer tevreden!

Ik heb de welkomstbox besteld op 6 juli besteld en deze heb ik gisteren ontvangen. De levering duurde wat langer, maar dit werd allemaal netjes aangeven in de app. Ik ben, denk ik, niet de enige die het probleem had met een latere verzending.

Ben zeer positief verrast door de producten en de kwaliteit ervan. Ik had niet zulke grote verpakkingen verwacht voor het bedrag wat ik voor de box betaald heb. Ik kijk uit naar de aankomende classicbox, hopelijk gaat alles dan net zo goed!

Ik zou de goodiebox zeker aanraden gezien de producten etc. Ik heb, gelukkig, geen contact hoeven hebben met de klantenservice, daar kan ik dan ook helaas niet op beoordelen.

17 juli 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zalig echt handig om te hebben alles…

Zalig echt handig om te hebben alles is ook zo goed van kwaliteit

17 juli 2026

Svar från Goodiebox Nederland

Wat een heerlijk compliment om te krijgen! 🥳✨ We zijn superblij te horen dat je de box zo handig vindt en dat je zo tevreden bent met de goede kwaliteit van de producten.

Ontzettend bedankt voor je fijne feedback, en we kijken er nu al naar uit om je snel weer te verrassen met nog meer heerlijke verwenmomentjes! 💖💎

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Slechte bezorging

Slechte bezorging
De box wordt op een plek bezorgd waar ik niet heenkan
Vragen een vergoeding als de box retour gaat
Slechte service

14 juli 2026

Svar från Goodiebox Nederland

Bedankt voor uw feedback; onze excuses voor de frustratie die dit heeft veroorzaakt!

We willen dit zo snel mogelijk voor u oplossen en hebben daarom per e-mail contact met u opgenomen. We kijken ernaar uit om dit direct voor u in orde te maken. 💖

Terrible service

Terrible. Can't contact them after I received 1 welcome box. Ive been charged for 2 more goodieboxes which I never received. I keep getting invoices for a box plus 50 eu admjn charges on top even after I canceled 😞 absolutely terrible service. I've no where to call or email. Dont go there if you dont want to throw money away or have a stressful cancellation issue.

9 maj 2026

Svar från Goodiebox Nederland

Thank you for your feedback, and we apologize for the frustration this has caused! We completely agree: if you’ve paid for a box, you should definitely receive it.

We want to resolve this for you as quickly as possible, so we have reached out to you via email. We look forward to getting this sorted out for you right away. 💖

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Van de inmiddels drie betaalde maanden…

Van de inmiddels drie betaalde maanden is slecht 1 box aangekomen. Er wordt niet gereageerd op e-mail met vragen om verduidelijking. Maar bij het storneren van de oudste niet geleverde factuur volgens er natuurlijk direct e-mails en zelfs blokkades.

8 juli 2026

Svar från Goodiebox Nederland

Bedankt voor je feedback en onze excuses voor de frustratie die dit heeft veroorzaakt! We zijn het helemaal met je eens: als je voor een box hebt betaald, zou je die absoluut moeten ontvangen.

Ik heb net je account gecontroleerd en het lijkt erop dat je box van juni onderdeel was van een grotere verzendvertraging. We hebben hierover twee e-mails verstuurd - één met een update en één met een oplossing - maar we begrijpen dat je die in een volle inbox gemakkelijk kunt missen! 💌

We willen dit zo snel mogelijk voor je oplossen en hebben daarom opnieuw contact met je opgenomen via e-mail. We kijken ernaar uit om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen. 💖

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Prima producten en waarde

Prima producten en waarde. Ik ben niet zo van het abonnement structuur en maandelijkse is ook wat veel. Ik doe veel langer met de producten.

29 maj 2026

Svar från Goodiebox Nederland

We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en de waarde van de producten in de box. 💖

We begrijpen volkomen dat een maandelijks abonnement niet voor iedereen in het juiste tempo komt, vooral omdat je inderdaad lekker lang met de producten kunt doen! We willen graag dat je op je eigen tempo van je verwenmomenten kunt genieten. Weet dan ook dat je jouw abonnement heel eenvoudig kunt pauzeren of aanpassen in je account wanneer je even de tijd nodig hebt om je huidige producten op te maken.

Super bedankt voor het delen van je ervaring, en we hopen dat je nog heel veel plezier zult hebben van je fijne producten! 💎

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I did not receive the order

I did not receive the order; I paid for it and it was not delivered by DHL.

27 juni 2026

Svar från Goodiebox Nederland

We are very sorry to hear that your box has not arrived, especially since it was already paid for. We completely understand how disappointing and frustrating it is. 💖

We want to make sure this is fully taken care of and that your box gets to you as quickly as possible. We’ve reached out to you directly to take a closer look at your situation and make sure everything is sorted out as it should be! 📦✨

Expectations

Idk. At first I was very happy and excited. But then I realized the products are not specified by skin type age or etc. so you can actually use sth that is not spicified for your skin. But some items(mostly make up) are good

1 maj 2026

Svar från Goodiebox Nederland

Thank you for sharing your honest thoughts with us! We are glad to hear that you are enjoying the makeup items 💖

Our goal is always to create a versatile surprise mix that lets you discover new brands and trends. To make sure the skincare items are safe and enjoyable for as many members as possible, we focus heavily on selecting products formulated with gentle, high-quality, and universal ingredients that work beautifully across various skin types and ages.

We highly value your feedback and we want you to feel fully comfortable with your box, so if you ever have questions about a specific ingredient or how to use a product in your routine, please don't hesitate to reach out to us or check out our app! 💎✨

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben ,eer verast en tevreden over wat…

Ik ben ,eer verast en tevreden over wat er allemaal in de summer goodiebox zit het is het geld meer dan waard en ik ben er erg blij mee .kijk uit naar de volgende goodiebox.

19 juni 2026

Svar från Goodiebox Nederland

Heel erg bedankt voor uw geweldige feedback. Dat ultieme gevoel van geluk en waarde creëren is precies waar we naar streven. We kunnen niet wachten om u opnieuw te verrassen met de volgende keer! 💖

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super leuk om elke maan weer een…

18 april 2026

Svar från Goodiebox Nederland

We zijn echt ontzettend blij te horen dat je zo geniet van het uitpakken van je box en dat de app goed bevalt. Hoewel we natuurlijk altijd hopen dat alles perfect aankomt, is het fijn om te weten dat ons Team je meteen goed heeft kunnen helpen toen er een artikel beschadigd was. Super bedankt voor je lieve feedback! 💖✨

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Word nooit lid van dit bedrijf!

Word nooit lid van dit bedrijf!! Op 28 Mei 2026 zijn de abonnementskosten voor de maand Juni netjes afgeschreven en nog steeds is niks geleverd,geen box niks en vandaag is 28 Juni 2026!Ik heb de abonnementskosten teruggeboekt en e-mail's naar de bedrijf opgestuurd met een verzoek of ze het probleem netjes willen oplossen maar tot zover is er niks opgelost en er wordt met incasso gedreigd en dat ik administratie kosten moet betalen omdat de abonnementskosten teruggeboekt zijn terwijl zij hebben de abonnementskosten afgeschreven en niks geleverd,ik wil niet meer stressen want mijn hond is afgelopen week vrijdag overleden en ik heb rust nodig dus ik heb de factuur wel betaald ondanks dat ik de box voor de maand Juni niet heb mogen ontvangen ik ga niet dood en van honger sterven voor 29 euro maar hoe ik als klant ben behandeld is gewoon miserabel , ik ga zeker juridische stappen ondernemen en de consumentenbond op de hoogte van de hele situatie brengen want als bedrijf
kun je je fouten, verspilling van iemands budget of onprofessioneel gedrag niet permitteren en klanten dreigen met incassobureau en op die manier druk op ze te gaan oefenen en bang maken is gewoon niet hoe een serieuze bedrijf moet werken helemaal als de klant niks verkeerd heeft gedaan netjes betaald en in vervolg niks ontvangt! Ik heb de abonnement opgezegd en ik ga nooit, ooit klant worden van dit bedrijf!!!

28 juni 2026

laten delivery

I’ve been seeing their brand all over Instagram and was excited to purchase a box to spoil myself. 4 days later and no update on delivery.. so we will see if something even gets delivered..

26 juni 2026

Svar från Goodiebox Nederland

We can completely understand your excitement to spoil yourself, and we are so sorry that the lack of delivery updates is causing some worry!

Please rest assured that your box is absolutely on its way to you, but we definitely want to track it down and give you an exact update. 🔍 Since we can't see your email address here on your profile, we have just sent you a request for your information via Trustpilot. As soon as you reply to that, our Team Happiness will jump right on it, check the tracking details, and make sure your well-deserved pampering treat arrives safely! 🌸

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Superleuke box met verschillende…

Superleuke box met verschillende soorten beautyproducten. Ook leuk dat ze een app hebben waar ze je ook uitleg geven over de producten die ik de doos zitten. Ook de dozen hebben elke keer leuke designs. Een echte aanrader voor mensen die graag nieuwe skincare willen proberen

23 juni 2026

Svar från Goodiebox Nederland

Dit is echt een feestje om te lezen! 🎶 Wat superleuk dat je ons concept zo uitgebreid in het zonnetje zet. We steken ontzettend veel liefde in de designs van de dozen én in de extra informatie in onze app, dus het is geweldig dat dit je helpt om zo makkelijk nieuwe skincare-favorieten te ontdekken. Bedankt voor de topaanbeveling en geniet volop van al het moois in je box 📦🫶✨

Mooie producten

Mooie producten. Kan alles goed gebruiken!

Svar från Goodiebox Nederland

Kijk, dat horen we natuurlijk het allerliefst! 🎯🔥

Wat ontzettend fijn dat alle mooie producten zo goed aansluiten op jouw routine en dat je alles kunt gebruiken. We wensen je heel veel plezier met je heerlijke verwenmomentjes en kunnen niet wachten om je volgende maand weer te verrassen 🧴

Svar från Goodiebox Nederland

Wat jammer om te horen dat de inhoud van de box je dit keer is tegengevallen! Al onze boxen horen juist een feestje en een moment van pure verwennerij te zijn, dus we vinden het erg jammer dat we de plank dit keer hebben misgeslagen.

Ons Team Happiness wil heel graag meer horen over jouw ervaring en wat je precies hebt gemist. Zij zullen daarom rechtstreeks via e-mail contact met je opnemen om hierover door te praten. Hopelijk kunnen we het snel weer voor je rechtzetten! 🥹🫶

Goodiebox

Mijn vierde goodie box en ben meer super tevreden! Het is altijd een verassing en tot nu toe heb ik alle producten gebruikt. En je kunt je abonnement stoppen wanneer jij wilt en het ook weer heracriveren. En voor alle andere leuks zou ik op de site van goodiebox kijken...

29 april 2026

Svar från Goodiebox Nederland

Vier boxen op een rij en nog steeds super tevreden - wat heerlijk om te lezen! 🎈

Het feit dat je tot nu toe echt álle producten hebt gebruikt, is het ultieme compliment voor ons team. We doen er alles aan om het unboxen elke maand weer een echt feestje te maken! Super bedankt dat je ook de flexibiliteit van ons abonnement én onze website in het zonnetje zet.

Geniet ontzettend van je nieuwe verwenmomentjes en op naar nog veel meer mooie verrassingen 🎁🥂

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Super Handig

Svar från Goodiebox Nederland

Kort, krachtig en superleuk om te lezen 🚀 Jouw verwenmomentjes zo makkelijk, comfortabel en zorgeloos mogelijk maken is precies ons doel. We zijn ontzettend blij te horen dat je het superhandig vindt, en we hopen dat de volgende leveringen die laatste vijfde ster binnenslepen!

Ontzettend bedankt voor de mooie 4 sterren! ⭐️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De box is echt ideaal om mezelf echt te…

De box is echt ideaal om mezelf echt te verwennen ❤️

Svar från Goodiebox Nederland

Smelt! Dit is echt precies de reden waarom we doen wat we doen. ❤️🧘‍♀️

Onze ultieme missie is om jou het perfecte, zorgeloze excuus te geven om even te onthaasten en jezelf op de eerste plaats te zetten. We zijn superglij dat onze box jouw ultieme verwenmomentje is. Ontzettend bedankt voor de prachtige 5 sterren en geniet lekker van je welverdiende rust! 💆‍♀️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Echt een kadotje deze box

Echt een kadotje deze box! Vooral de olie vind ik heerlijk! Dochter meteen de lipgloss ingepikt :) nu al zin in de volgende box

Svar från Goodiebox Nederland

Dit is echt ontzettend leuk om te lezen 🥹

We vinden het geweldig dat de box aanvoelt als een echt cadeautje. Het klinkt als de perfecte verdeling - de heerlijke olie voor jou en een leuke lipgloss die je dochter meteen heeft ingepikt! 😉💄

De aftrap naar de volgende levering is officieel begonnen en we kunnen niet wachten om weer een glimlach op jullie gezichten te toveren!!

Slechte levering

Zeer ontevreden. Was vroeger lid en t werd netjes aan huis afgeleverd. Nu weer lid geworden en t word t op een afhaalpunt afgeleverd. Niet erg maar dan moet t wel daar afgeleverd worden en niet op een andere plaats. Kan daar niet komen want ik ben aan huis gebonden. Praten kan alleen met een bot. Die snapt niets. Met je e-mail een mail naar goodie box gestuurd en krijg als antwoord terug dat ze mijn e-mail niet hebben en of ik t met de zelfde e-mail wil sturen als wat ze van mij hebben????
Dus box is terug gestuurd en als ik m alsnog wil hebben dan 22,50 betalen. Heb al voor de box betaald en jullie sturen m niet waar het heen gestuurd had moeten worden. Of dit jullie fout is of DHL is niet mijn probleem maar ik mag er wel voor opdraaien. Pfff🤬 steek die 18,02 euro maar lekker in je ….. ben er nu al klaar mee

10-07
Na eindelijk e-mail contact met goodiebox is alles netjes opgelost.

9 juni 2026

Svar från Goodiebox Nederland

Bedankt voor het delen van je feedback, en we vinden het ontzettend erg dat je zo'n diep frustrerende ervaring hebt gehad. 💔 We begrijpen volkomen hoe akelig deze situatie is, al helemaal omdat je aan huis gebonden bent en vertrouwt op een nauwkeurige thuisbezorging (wat zeker mogelijk is). Vast komen te zitten in een automatische loop en gevraagd worden om een oneerlijke vergoeding te betalen voor een bezorgfout, is absoluut niet de service die we willen bieden.

We willen hier meteen handmatig inspringen om dit voor je op te lossen, en op basis van je uitleg lijkt het te gaan om een mogelijk probleem met de configuratie van je profiel. Helaas kunnen we onder je huidige beoordelingsgegevens geen lidmaatschap vinden. We hebben zojuist via het systeem van Trustpilot extra informatie bij je opgevraagd, zodat we je ledengeschiedenis in onze database kunnen opsporen. Houd die aanvraag alsjeblieft in de gaten - zodra we je gegevens hebben, neemt ons supportteam (van vlees en bloed!) het direct over om ervoor te zorgen dat dit netjes voor je wordt opgelost! 💌

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.