Allt gick bra men leveransen tog väldigt lång tid innan det kom fram. Från 24/6 till 2/7 men det var väl DHL som strula.
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Ska du byta fönster, ytterdörr eller renovera ditt badrum? På Byggshop.se hittar du det mesta inom byggvaror. Leverans hem till dörren av kända varumärken.
Neptunigatan 82, 21118, Malmö, Sverige
- 010-140 01 03
- support@byggshop.se
- byggshop.se
Ber kunder att lämna omdömen
Snabbt och enkelt att beställa
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Alldeles för lång väntan på leverans…
Alldeles för lång väntan på leverans trots påstötningar.
Priserna är dovk bra

Svar från Byggshop
Reklamerade 2 av 4 köpta…
Reklamerade 2 av 4 köpta solcellslampor. Inget problem, de skickade snabbt 2 nya. Mycket Bra service. Tack för det!
Det var ett bra pris jag fick för…
Det var ett bra pris jag fick för trallen och personalen jag pratade med i telefon var trevlig och verkade ärliga.
Snabb leverans. Har inte monterat och packat upp än, så det kan jag inte uttala mig om.
Levererade en foam som inte var plastad…
Levererade en foam som inte var plastad och ej tejpad i slutskarven, inte ok.

Hanterar inte reklamationer
Hanterar inte reklamationer. Vi fick en trasig dörr och efter en dryg månad och flera samtal senare har de fortfarande inte hanterat ärendet.

Beställde varor 4 maj
Beställde varor 4 maj. Den 22 maj
annulerades köpet. P.g.a under denna tidsperiod fick jag inget leveransbesked.
Fick pengar åter, det enda positiva

Gammal färg
Gammal färg, väldigt skicktad och hård. Svår att blanda. Borde ha returnerats.

De hanterar inte reklamationer
De hanterar inte reklamationer. Efter flera veckors jagande har jag ännu inte fått någon återkoppling på min reklamation. Omöjligt att få återkoppling, ingen hjälp från kundtjänst. Verkligen uselt företag.
Beställde servicebyxor och fick…
Beställde servicebyxor och fick hemskickat fel storlek.Ringde kundtjänst och skickade in en korrekt reklamation.Ingen bekräftelse, ingen återkoppling, inget svar på mejl till kundtjänsten.Nästa steg blir att polisanmäla företaget för Byggshop är oseriöst företag som ska anmälas.
Jag har gjort en reklamation.Väntar på återkoppling.
Jag har gjort en reklamation men endast fått ett mail att de mottagit mitt ärende. Me. Ingen annan återkoppling. Hade beställt 4 stolar samtliga hade skador ex. Inga plastade ben/fötter. Har skickat bilder på alla. Ringde dit i fredags när jag äntligen kom fram fickjag bara besked att de hade lång tid för återkoppling.
Bedragare!
Beställde en påse järnsulfat. Efter tre veckors väntan efter utlovad leverans, försökte jag förgäves nå nå kundtjänst. Plötsligt återbetalades pengar på Swish utan kommentar. Undvik detta bedrägliga företag!
Beställt varor men bara fått en av två
Beställt varor men bara fått en av två. ingen svarar på mail eller via telefon.

Svar från Byggshop
Har köpt en bäddsoffa som gick sönder…
Har köpt en bäddsoffa som gick sönder efter 1,5 år när lädret började skalas eftersom den var en dålig kvalitet läder, till skillnad från deras beskrivning som innehåller falska information. När jag kontaktade de, de nekade min reklamation begäran och sa (Detta räknas som vanligt slitage)
Dåligt service
Dåligt service, beställt klinker via hemsidan, efter två ringer de och säger att de har inte det hemma och vet ej när det kommer så de skulle anullera order efter två veckor har fortfarande inte fått pengar ringt två gånger och nu får jag mail att det är anullerat asså jag förstår inte, det går fortfarande beställa samma produkt men de finns inte hemma, konstigt
Behöver du komma i kontakt med (en)…
Behöver du komma i kontakt med (en) kundtjänst? Köp från någon annan. Det här företaget verkar inte ha någon telefonlur som fungerar.
Anledningen att jag försöker komma i kontakt: utebliven leverans, trots att jag betalat för 1,5 månader sedan.

Jag fick vänta 3 månader på leverans
Jag fick vänta 3 månader på leverans. I alla kontakter med kundservice var det en ny person som svarade på mail. Väldigt svävande svar och oproffsigt bemötande. Jag fick själv ringa tillverkningsföretaget och då löste sig leveransen direkt.
När jag väl fick varan fick jag ett prisavdrag motsvarande 14 procent, dock ej krediterat på fakturan.
När man försöker ringa kundservice har man direkt nr 1 i kön men ingen svarar på minst 30 min om de ens svarar.
Byggshops kundservice gör nog det mesta utom att hjälpa sina kunder.
Trist!