By Gabriella / Dresses Copenhagen Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hun burde ikke engang få 1 stjerne 😠 Har forsøgt at få hende i tale/kontakt siden april 2025 omkring en bestilling - hun svarede at hun nok skulle huske mig da varen ikke var kommet på lager endnu -... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Nemt og hurtigt 🙏🏼

Jeg bestilte en kjole og modtog allerede min pakke dagen efter bestilling. Størrelsen passede desværre ikke. Så jeg bestilte en returlabel på hjemmesiden som bibbede ind på min mail kort tid efter. Igår bestilte jeg så kjolen i en anden størrelse og den blev igen sendt samme dag. Så gider man altså godt at handle online 😍

14 april 2022

Ikke imponeret

Ikke imponeret, modtog min pakke, sko str. 39 men svarer til en 36 🤨
Købte retur label hos dem, men har stadig ikke modtaget denne, har lidt den tanke at de trækker tiden og så siger pakken er modtaget for sent retur.
Har forsøgt at ringe, uden held og ingen retur på min besked på svarer , så 🤨🤨

3 mars 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har via GLS returneret et par…

Jeg har via GLS returneret et par støvler, som er modtaget hos By Gabriella d. 10. februar. Her efter 14 dage og flere henvendelser via e-mail har jeg stadig intet hørt, ejheller modtaget mine penge retur :o(

24 februari 2022

Dårlig service

Mine vare blev sendt en uge efter det blev bestilt. alt for lang tid levering.
Plus informationerne man får aflyst passer ikke.

13 februari 2022

Ikke imponeret

Altså de gør jo hvad de skal. Leverer det købte produkt og det er jo det som det handler om. Alligevel sidder jeg tilbage lidt skuffet. Først starter det med betale 19 kr. i levering for en kjole til 1299 kr. Varen blev først afsendt efter 3 hverdage. Varen som er sendt retur, er endnu ikke blevet håndteret en uge efter.
Det er alt sammen indenfor skiven og reglerne, men alligevel bliver jeg lidt skuffet over tingene går lidt langsom - det er jo ikke derfor man handler online. Så op med tempoet, og stik mig lige gratis gratis fragt når jeg handler for 1299 kr / så har i en kunde igen en anden gang.

17 mars 2021

Super kundeservice

Super kundeservice der går virkelig langt for deres kunder. Kontaktede dem med en forespørgsel og fik bare en virkelig nærværende service. Og så har de bare så fine ting🤩

27 februari 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Deres hjemme side virkede ikke

Deres hjemme side virkede ikke, jeg kunne ikke få love at komme tilbetaling skriver til firmaet, de skriver tilbage at det forstår de ikke, at jeg skal slette og prøve forfra, det gør jeg så, det virker så stadig ikke, jeg skriver igen til firmaet, der går flere dage før de svare, at det forstår de ikke, jeg sender billeder st den fejl der vises på siden, de skriver at det virker når de prøver, okay! 🤷‍♀️ De tilbyder at vi kan lave handlen og mail
Det takker jeg ja til, skriver så mine data og hvilken vare... så svare de ikke
Og det skal lige tilføjes at det var en fødselsdagsgave (til d. 6/2-21) efter nogle dage, skriver så, ville i hjælpe? Ingen svar?🤷‍♀️ Så skriver jeg IGEN! Så i dag endelig et svar: vi har svaret dig, med hvilken data vi skal bruge🙄 men nej! Det har de ikke, jeg svare at det er lige meget nu!
Så sender hun mig en ny mail med en kopi at den mail hun siger hun har sendt i dag kl 16:46🙄🙄
Så jeg handler ikke igen, når nej det nåede jeg heldigvis heller ikke🙏🏻🙏🏻😂

3 februari 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lækker butik med god service

Lækker butik og god service.
En fornøjelse at handle i en butik som har mange lækre forskellige produkter til indretning af hjemmet :)
Bestemt ikke sidste gang vi handler der

24 januari 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget professionel service og lækre produkter!

Skønne produkter der får et hvert rum til at se flot og inspirerende ud! Vi fik super professionel hjælp til interiør indretning af vores showroom. Ud fra billeder blev vi guidet og fik købt både vaser, lysestager og blomster. Ikke andet end ros fra en meget tilfreds kunde! Tine - Original Interior

24 januari 2021
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Smukke kjoler!

Åhhh nogle dejlige kjoler ! Har købt den fineste kjole, som samtlige kolleger forelskede sig i 🤭 Kan klart anbefales. Dog tog det lidt lang tid, faktisk en måned fra bestilling til levering af kjolen. (Tror den var i restordre) Men pengene blev dog ikke trukket før leveringen.
Vil klart handle der igen.

17 oktober 2020

Super god service!

Jeg forudbestilte en kjole i juni, og fik dagen før jeg skulle på ferie af vide at den kommet. Da jeg ikke kunne nå at hente den i deres åbningstid sørgede de for at levere den samme dag, så jeg kunne nå at få den med på ferie. Kan varmt anbefales! :-)

28 juli 2020

Meget tilfreds.

Produktet var af god kvalitet og lignede det der var på billedet. Hurtig levering! Jeg er meget tilfreds med hele oplevelsen.

29 juli 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super hurtig og god service

Super hurtig og god service. Bestilte en kjole. Super god kvalitet, passer i størrelsen og så var den flot pakket ind. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der 👍🏼👌🏼

10 maj 2019
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.