Byens Brød Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

God bager med dejligt brød og stort udvalg ! Priserne måske lidt i overkanten … Personaler er bare søde og venlige !

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Byens brød Børkop. Vi havde bestilt hindbærsnitter til en fødselsdag. Der var misset noget, så den var ikke blevet lavet. Ekspedienten ringede til chefen og der blev straks lavet en ny ude i Errit... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har aldrig smagt en dårligere kartoffelkage. Føj, cremen smagte decideret surt, og den smule billig marcipan, der trods alt var brugt, havde ingen. Decideret ulækkert, “luksusromkuglen” var flot deko... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En rigtig god studenterbrødskagemand, som blev købt til en fødselsdag. Alle gæster var vilde med den og der var rigeligt med kage til alle ud af deres bradepandekage. Kommer igen næste år og køber den... Se mer

Företagsinformation

1. Bageri

Skrivet av företaget

Byens Brød er et af byens største og mest anerkendte bagerier, drevet af bagermester Lars Hesselvig. Hver dag åbner Lars og hans dygtige medarbejdere op for et væld af lækkerier, solidt brød og flotte kager, der følger håndværkstraditionerne. Lars Hesselvig overtog Byens Brød den 31. december 2003. Siden overtagelsen i 2003 er det gået stærkt for Byens Brød, og seneste udvidelse byder på et moderne Drive In-bageri, en stor lys, åben og lækker butik, hvor man kan se bagere og konditorer producere dagens brød og kager. Foran styrer Cecille dagens gang i butikken. Byens Brød står aldrig stille. Ideerne og nye produktioner er del af konceptet. Lækker kaffe og nyt spændende brød er en del af bageriets faste DNA. Vores brød skal inspirere, give oplevelser og nydelse for vores kunder. I maj 2018 åbnede Byens Brød butik nummer to i Fredericia, så Byens Brød nu både har butik på Bytorvet i Erritsø og i Sjællandsgade. Byens Brød holder åbent 364 dage om året. Vi holder kun lukket 1. januar. På helligdage og højtider lukker vi 16.00.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 25 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

12 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Jeg købe 4 romkugler

Jeg købe 4 romkugler, så indbydende ud i butikken. Da jeg kom hjem og fik smagt på dem. Smagte de gamle, var meget tørre at spise.
De er ikke prisen værd, kommer ikke der mere.
Kvalitet og pris hænger oftest sammen dog ikke her.

12 januari 2025

Svar från Byens Brød

Hej, Vi er kede af at høre, at du havde en dårlig oplevelse med romkuglerne. Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere, så hvis du kan oplyse, hvornår du købte dem, vil vi være taknemmelige.

Vores romkugler er ellers blandt vores mest populære produkter, som folk ofte kører langt efter, men smag og behag er naturligvis forskellig. Det beklager vi meget, hvis kvaliteten ikke levede op til dine forventninger.

Andreas

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lukker længe før annonceret lykketid…

Begge Brød butikker henholdsvis Kongensgade og Vestergade i Odense var lukket før den annoncerede lukketid i dag den 23.12.2024. I den ene var der stadig personale, men de havde åbenbart travlt med at komme hjem, i stedet for at betjene deres kunder . Træls.

23 december 2024

Svar från Byens Brød

Det er træls, men vi har ikke bagerier i Odense. Vi har to bagerier i Fredericia.

God aften.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Købte en sandwich i tirsdags efter…

Købte en sandwich i tirsdags efter skole, da jeg skulle have noget frokost. Blev pænt skuffet da jeg pakkede den ud af indpakningen. Den var halv størrelse af hvad en sandwich fra en anden bager plejer at være. Det var næsten kun salat der var i den og brødet var slet ikke sprød. Forventede at blive mæt til den pris, men måtte spise lidt ekstra da jeg kom hjem. Køber aldrig sandwich derfra igen. Er pænt skuffet 😡

10 september 2024

Hej Nanna,

Jeg er virkelig ked af at høre, at du ikke har haft den oplevelse, du forventede. Jeg vil tage dette op med produktionen i morgen, da det selvfølgelig ikke skal være sådan.

Som en lille undskyldning vil vi gerne tilbyde dig en gratis omgang. Vi håber, at dette vil leve op til dine forventninger. Din feedback er meget værdifuld for os, da vi altid stræber efter at gøre vores kunder tilfredse.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på dette. Vi ser frem til at have mulighed for at rette op på situationen.

De bedste hilsner,
Andreas
Byens Brød

Kagekone NoGo.

Kagekone NoGo.
Har af flere gange bestilt en kagekone til mine børns fødselsdag, og vælger denne bager da deres brunsviger plejer at smage dejligt. Men nu har jeg gang på gang fået leveret kagekoner med fejl. Det drejer sig bl.a om remonce blandet i sukker massen (hvilket ikke hører hjemme nogle steder) et langt hår i kagen, navnet stavet forkert, på trods af de modtager en skriftlig mail fra mig hvor navnet står med store bogstaver, sort på hvid, og nu her den sidste kage så henter jeg endnu en “kagekone” som kun var en firkantet brunsviger med et marcipan bånd på med min datters navn. Det have INTET med en kagekone at gøre. Så der stod jeg med et trist barn og måtte i sidste øjeblik skærer kagen op og ligge den sammen så den lignede en kone, lave glasur til ansigt mm.

Udover det har jeg skrevet en mail med min utilfredshed til butikbestyreren som hun ikke engang vælger at svare på.

Det er under ALT KRETIK! Jeg vælger fremover en anden bager i byen.

27 januari 2024

Købte en chokoladekage til 63 kr

Købte en chokoladekage til 63 kr , ren skuffelse, den så ret indbydende ud , men da jeg skar den ud var det ren krummer . Kagen kunne slet ikke holde sammen , køber bestemt ikke kage der igen .

4 mars 2023

Svar från Byens Brød

Det er vi kede af at læse. Du er velkommen til at kontakte os på info@byens-broed.dk eller hente en ny uden beregning ved at vise denne besked. Du kan være sikker på, at vi altid gør vores bedste. De beste hilsner, Lars

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Drive In fejl

Drive In, forkert vare.

Bestilte 2 håndværkerbrød men har så fået to formbrød. Det opdager jeg jo så først da jeg er kommet frem til min destination. Formbrød ser bare ikke så lækkert ud som et der ikke er.

18 oktober 2021
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Luftstykker

God service men var noget skuffet da jeg kom hjem med rundstykkerne.. fuld af lufthuller og nærmest ingen brød i og med den pris forventer man bare noget andet..

11 juli 2021

Købt kagemand to gange

Jeg har bestilt kagemand som skulle skæres ud som en mand, men fik bare en firkant, det samme skete så 14 dage senere da jeg skulle have en kagekone, fik jeg igen en firkan, det er bare ikke i orden når det ikke er det man har bestilt,

11 april 2021

Svar från Byens Brød

Det er vi kede af at læse. Det er helt sikkert en menneskelig fejl. Du er velkommen til at kontakte os på info@byens-broed.dk eller hente en ny uden beregning ved at vise denne besked. Du kan være sikker på, at vi altid gør vores bedste. De beste hilsner, Lars

Lækkert brød og kager

Lækkert brød og kager. Kan varmt anbefales!
Deres ansatte er dygtige og ved hvad produkterne indeholder. Deres Drive-In virker super godt!

24 mars 2021

Svar från Byens Brød

Tusinde tak for de rosende ord. Dem er vi glade for at læse.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.