Fruktansvärt dåligt företag! Jag har försökt returerna en jacka i två veckor nu men dom förhalar och gör allt för att inte det ska gå. Nummer som dom uppger fungerar inte. Nu har dom slutat svara... Se mer
Fruktansvärt företag som lurar Köpte via hemsidan, varan tog över tre veckor och fick ingen info om förseningen. Därefter är varan för liten och jag vill returnera varan och de uppger att den ska... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har inte besvarat negativa omdömen
Fruktansvärt dåligt företag
Fruktansvärt dåligt företag!
Nummer som dom uppger fungerar inte. Nu har dom slutat svara på mail!
Beställ inte från detta företag! Är bluff!
Fruktansvärt företag som lurar
Fruktansvärt företag som lurar
Köpte via hemsidan, varan tog över tre veckor och fick ingen info om förseningen. Därefter är varan för liten och jag vill returnera varan och de uppger att den ska skickas till Kina fastän på deras hemsida står det en adress till Nederländerna! Fruktansvärd kundtjänst och de vilseleder kunder. Ej behjälpliga.
Anmäler dem direkt till Konsumentverket och hoppas de ej får vara verksamma i Sverige. Ett fruktansvärt företag så köp ALDRIG här
Lång leveranstid, storlek stämmer inte, dålig kvalitet
Lång leveranstid, när väl kläderna kom var de så små att storlek M herrstorlek inte ens passade en tolvåring. Kontakta företaget för retur som svara snabbt att de ville ha en bild på varorna och felet. Jag skickade in bild och beskrev felet. Fick en återkoppling efter en dryg vecka. Med samma sak att de ville ha en bild och fel beskrivning. Betyget på bycastello är -100 ett riktigt dåligt företaget!!!!
Lurenderjeriföretag, så handla inte av dom
De har en bycatello.se adress så jag lurades att tro det är ett Svensk företag, men så är inte fallet. Beställde skjortor som står på hemsidan att de är i Linne, och jag fick skjortor i något syntetiskt skräpmaterial. Leveransen tog 3 veckor och nu när jag är missnöjd och vill få häva köpet och få återbetalning ska jag skicka tillbaks skjortorna till Kina först och själv stå för portot och sen kanske få återbetalt mina pengar. Litar inte ett dugg på det.
Varning för bedrägeri
Sen leverans och det som kom var två klänningar med olika utseende trots att det var samma plagg jag beställt i två olika storlekar. Dålig passform generellt. Jag tog kostnaden för att skicka en retur med tracking eftersom jag misstänkte att det skulle bli problem. Mycket riktigt har jag två månader senare inte fått pengarna tillbaka trots att de mottagit min retur. De svarar sporadiskt på mail och verkar hoppas på att jag skall tröttna.
Beställde en tröja som är alldeles för…
Beställde en tröja som är alldeles för liten och betydligt enklare material än vad som uppgavs.
Har bara fått AI respons och ingen retursedel eller hur jag blir krediterad. Detta var 3 dgr sedan.
VARNING
VARNING! kina företag
det tog 6 veckor att få hem beställningen och det var helt sjukt hur dåligpassform skjortan hade. Storlek M kändes som Xtra smal. Aldrig mer
Vid leverans saknades en av tre…
Vid leverans saknades en av tre artiklar och nu har det gått över en månad och deras "team" skall undersöka saken, efter påstötning fortsätter de att undersöka saken för 350 kr, kan leva med de förlorade pengarna men uselt kan man väl konstatera.
Som man brukar säga så får man det man betalar för och ibland inte.
Handla inte från denna sida
Du är inte slick mannen. Säljer lågkvalitativa produkter direkt från alibaba.

Svar från Bycastello
Handla inte här, det är bara skräp
Jag fick levererade skjortor samt byxa som jag beställde, men det XXl storleken motsvarar ett våra svenska storlekar M-L Tyvärr de är så smala, och måste tillägga att jag fick är ett skräp tyget och är inte alls i linne som det påstås i produkten som är på bilden. Dålig kvalitet helt enkelt.

Varning för dessa bluffmakare
Varning för dessa bluffmakare! Beställde jackor, skulle vara XL men var kanske M. Upprepade kontakter med deras så kallade kundtjänst, utan respons. Ingen möjlighet att returnera. Bedrövligt!

HÅLL ER BORTA
HÅLL ER BORTA, Absolut bluff-bolag! Beställde kläder, specifikt jackor som visade sig ha extremt korta ärmar. En viss Karin svarar med att du inte får returnera varorna även, inte ens genom distansköplagen.

Svar från Bycastello
Bluff företag! Handla inte!
Bluff företag! Handla inte av dom!
Jag beställde en jacka som var för kort. När jag bad om en retursedel så svarade en viss Karin Nilsson och bad om bilder. Jag ifrågasatte det först, men skickade sedan bilder till dom. Då svarade dom att jackan stämmer med bilderna på hemsidan och att måtten på hemsidan stämmer med jackan på bilderna. Jag påpekade om min ångerrätt och EU:s ångerrätt då företaget är baserat i Holland. Då började Karin Nilsson helt plötsligt svara på engelska och sa att det kostar mer att skicka tillbaka jackan än vad den kostade att köpa. Jag sa att det inte spelar något roll. Ge mig min retursedel. Då slutade dom svara… jag har anmält dom till Konsumentverket och Nederländernas motsvarighet. Men dom härstammar säkert inte ens i Holland. Det tog flera veckor att få paketet som låg i en svart och smutsig plastpåse. Garanterat från Kina….
Jag har nu gjort en Edit i mitt inlägg för att kunna ge svar på bycastellos svar i mitt inlägg
Nej, ni följer inte EU:s regler. I så fall hade det inte varit ett dugg problem att skicka tillbaka jackan. Detta tog mig extremt många mail och lång tid, och jag fick vara på er som en igel under många veckor för att till sist få fram retur adressen. Den var givetvis i Kina. Och jag skulle själv få betala frakten dit. Men jag gjorde aldrig det. För det var tydliga order att om något på jacka var sönder så fick jag inte en krona tillbaka. Därför valde jag istället att deala till mig en ökning från 10% erbjudandet tillbaka till 25%. Dom pengarna fick jag tillbaka till sist. Hade ni följt EU:s regler hade inte något av detta hänt. Ni kan ljuga för er själva, men inte för mig efter denna upplevelsen.

Svar från Bycastello
Tillåter inga returer fast varan ej…
Tillåter inga returer fast varan ej uppfyllt ens förväntningar. Autosvar på mailen och tillslut slutar de att svara. Bluff företag.

Svar från Bycastello
Köp inget här. Bara skräp.
Beställde en tröja som skulle vara i ull. Men det var bomull. Mejlat deras support men får bara samma autogenererade mejl tillbaks. Att de inte finner nåt fel trots att jag mejlat ett flertal gånger att det inte gäller färgen eller formen. Samma svar varje gång.
Handla inte här. Kinesiskt skräpföretag som ser ut att dom finns i Holland. 🥴.

Svar från Bycastello
Fick mina varor efter en månad
Fick mina varor efter en månad. Kundtjänst gav ingen information om leveransen. Varan var ej i ull (100% polyester) även fast det står ullblandning under material på webbsidan. Färgen stämde inte alls med vad som visades på bilden. Beställde en "Ingrid" stickad kofta. Snälla välj en annan butik för denna är ej att rekommendera.

Svar från Bycastello
Allt produceras billigt i Kina med…
Allt produceras billigt i Kina med extremt dålig kvalitet, sedan tillåter man inga returer. Handla inte här.

Urusel service
Urusel service! Beställde en jacka till min man som normalt har XL varan som kom motsvarade en M och var alldeles för liten. Finns inga retursedlar med i paketet och vid kontakt med bycastello hänvisar de till att det blir alldeles för dyrt för kunden att skicka tillbaka varan och den inte ens kanske kommer fram. De ställer upp med en retur om varan är trasig eller inte motsvarar det jag köpt. Så nu sitter jag här med en alldeles för liten jacka till min man. Beställ inte från detta företag för du kan inte byta om det du beställt inte var vad du tänkt dig. Jättebesviken!!!!

VARNING
VARNING! Bluff-företag! Varan stämmer inte med beskrivningen. Inget telefonnummer och ingen returadress på deras hemsida. Vid kontakt via mejl nekar de retur av varan trots att jag kontaktade dom samma dag som jag fick varan. Handla INTE från Bycastello!

Bycastello är bedrägliga
Jag köpte två tröjor som visade sig vara för små. Jag bad om instruktioner för retur. Svaren jag fick, till en början, var automatgenererade. Ingen konkreta instruktioner skickades. Så småningom slutade de svara och nu är det alldeles tyst från Bycastello. Telefonnumret de uppger på sin hemsida är inte fungerande. Ett utpräglat bedrägligt förfarande från deras sida, jag avråder från att handla hos dem.