Goede kwaliteit en service. Wanneer iets niet in orde is wordt dit direct opgelost.
Det här tycker kunderna
Heb al meerdere keren besteld en Butica stelt nooit teleur! Zowel via ophalen als leveren altijd mega goeie service. Ook heel goed bereikbaar via dm. Mij zie je hier zeker terug online shoppen 🥰
Företaget har svarat
Hele fijne ervaring!! De kwaliteit van de kleren is top & service is heel vriendelijk! Zeker een aanrader
Företaget har svarat
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hebben super mooie kleren
Hebben super mooie kleren! Heel goede kwaliteit! Ook een lieve dame die haar winkel goed doet draaien.

Fijne koopervaring!
Mooie items met een correcte omschrijving.
Netjes verzonden en goed ontvangen.
Heel tevreden met mijn aankoop!

Ja top levering
Ja top levering, ik dacht eerst ( oh nee een M zal te klein zijn ) maar o m g dat jurkje zit perfect. 💙

Review
Mooie kledij van goede kwaliteit.
Heel blij met mijn aankoop.
Leuk handgeschreven kaartje bij het pakketje. Top service!

Svar från Butica Webshop
Snelle levering met persoonlijke touch…
Snelle levering met persoonlijke touch en kwalitatief kledingstuk

Trui
Wou super graag deze trui en na 2 keer aan te doen begonnen de mouwen al helemaal op te wollen, jammer!

Snelle en persoonlijke service
Snelle en persoonlijke service.
Enorm veel leuke kleren voor ieders wat wilt. Dikke aanrader!

Top!!!
Top!! Mijn eerste bestelling hier gedaan na het tegenkomen van de webshop op Instagram & zeer tevreden met mijn aankopen! Ik had een vraag over een bepaald stuk en er werd meteen op mijn berichtje geantwoord. Super vriendelijke verkoopster!! Ik zal zeker nog vaker hier bestellen!

1ste aankoop bij butica!
Ik heb voor de eerste keer besteld bij butica en ben hier direct super tevreden van. Het is een super snelle service. De maten zijn precies zoals ze omschreven zijn! De kwaliteit van de kledij is super goed.

Absoluut geweldig
Absoluut geweldig! Super snelle verzending en reactie, ook heel mooi verpakt aangekregen! Pluspunt nog eens kei mooie kleren ook

Top service
Top service! Al meerdere keren besteld en altijd tevreden! Snelle verzending & de eigenaresse antwoordt meteen als ik haar een bericht stuur met een vraag. Bedankt!

Aanrader!…
Heel snelle verzending & super leuke webshop! Zeker een aanrader :)

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.