Företaget har svarat
Complimenten uit Nederland👍👍 Ik had een bomber jack besteld die niet was aangekomen maar ik kreeg een totaal ander pakket met daarin schoenen van een totaal andere webwinkel met een v... Se mer
Företaget har svarat
Ski's gehuurd en verzekering genomen voor schade. Maar bij het terugbrengen van de ski's met lichte schade alles moeten betalen en ski's moeten afkopen. Dus huur én aankoop moeten betalen. Geen serv... Se mer
Företaget har svarat
Welkom bij D’Store, dé ultieme bestemming voor sport, outdoor, snow en fashion in regio Leuven. Ontdek een wereld vol stijl en avontuur, zowel online als in onze winkel in Boutersem. Onze winkel in Boutersem is meer dan 2000m² groot en elke dag open behalve dinsdag (open op zon- en feestdagen). Ontdek ons assortiment van meer dan 150 merken over verschillende afdelingen heen. Als echte wintersportspecialist bieden we alles aan voor wintersportvakanties: verkoop, verhuur en onderhoud.
Leuvensesteenweg 222, 3370, Boutersem, Belgien
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik kom al jaren naar de D-store Bierbeek. Nu in Boutersem. Perfect vriendelijke geholpen door een Luc. Ze hebben gerief dat altyd scherp geprijsd is. Ze hebben menselijke professionele hulp op overschot. Voor echt gerief en advies moet je bij de D-store zijn.

Svar från D'Store
Ski's gehuurd en verzekering genomen voor schade.
Geen service! Ik kom niet meer terug.

Svar från D'Store
180 euro betaald voor een jas die op andere plaatsen 90-100 euro kost.

Complimenten uit Nederland👍👍
Ik had een bomber jack besteld die niet was aangekomen maar ik kreeg een totaal ander pakket met daarin schoenen van een totaal andere webwinkel met een verzend sticker van Dstore en de andere webwinkel.
Ik heb contact gehad met Floris van Dstore die het ging uit zoeken wat er mis was gegaan bij de pakketten dienst. Zowel Floris al ik kwamen er niet achter.
Na onderzoek besloot Floris van Dstore een nieuwe bomber jack op te sturen en deze is goed aangekomen.
Dstore heeft in dit verhaal zijn verantwoording genomen dat de verkoper verantwoordelijk is voor het verkocht product en levering.
En daarvoor mijn complimenten voor de juiste afhandeling.
👍👍👍👍👍👍
Jorim

Svar från D'Store
Vond assortiment voorheen op vorige locatie meer uitgebreid en beter.

Svar från D'Store
Ik werd meteen vriendelijk aangesproken door een medewerker die vroeg of hij me ergens mee kon helpen en me zelfs een drankje aanbood. Ik was op zoek naar nieuwe skibotten. Na een voetmeting kreeg ik het eerste paar om te passen, maar dat zat niet helemaal goed. De medewerker stelde meteen een alternatief voor, wat al veel beter zat, maar nog niet perfect. Bij het derde paar voelde het meteen juist.
De medewerker kende duidelijk zijn vak en nam uitgebreid de tijd om samen met mij het ideale paar te vinden. Hij verwarmde de schoenen zodat ze zich perfect naar mijn voet konden vormen, en liet me ze nog eens aantrekken voor de definitieve pasvorm.
Ik ben met een heel goed gevoel de winkel uitgestapt, met een nieuw paar skibotten die perfect zitten. Een topservice!

Svar från D'Store
Rustige winkelen, zeer vriendelijk, hulpvaardig personeel. Ruime keuze.

Svar från D'Store
Zeer duidelijke en eerlijke informatie, zonder opdringerig te zijn. Elke vraag werd deskundig beantwoord op een informatieve manier. Als beginnende skiër kwam ik langs om skibotten te kopen; men vroeg eerst naar mijn profiel en waarom ik liever kocht dan huurde. Daarna kreeg ik een heldere uitleg over de voor- en nadelen, met passend advies en enkele modelvoorstellen. Er werd rekening gehouden met mijn budget en persoonlijke voorkeuren. Een aangename ervaring met een professionele indruk. Ook het feit dat ik de botten even mocht opzijleggen om ze later samen met mijn vrouw te bekijken, werd zonder probleem geregeld.

Svar från D'Store
Zeer goed advies en geholpen voor skibotten door Daan

Svar från D'Store
Toen ik aan de kassa kwam was mijn prachtige broek nog goedkoper dan verwacht 😁

Svar från D'Store
Zeer goede verkoper in de Ski-afdeling! Eerste Snowboard van het seizoen aan een trotse nieuwe eigenaar verkocht (zoon). Ik stond verbaasd van de kennis. Hele goede customer experience, ook al was het enorm druk!

Svar från D'Store
vriendelijk, grote keuze, behulpzaam. het is een grote ruimte maar die toch niet zo "industrieel aandoet" door de inrichting

Svar från D'Store
Voldoende keuze, aangename winkel en vriendelijke bediening

Svar från D'Store
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.