Voor de 3e keer op reis met ScanBrit. En alleen maar positieve ervaringen. 1e reis Schotland langs Inns, super reis. 2e reis, autorondreis zuid Noorwegen (Ingunn). Helaas ging de boot van Berg... Se mer
Det här tycker kunderna
We hebben de 5 daagse trip naar Reykjavik gedaan inclusief 3 excursies. Deze inclusieve excursies waren zeker de moeite waard zoals b.v. walvis- en noorderlicht excursie. Ik heb wel 1 klein puntje; ik... Se mer
De service en communicatie van Scanbrit was goed maar het huisje in Rantaruka, F21 viel ons tegen, dat behoeft echt een opknapbeurt. Erg gehorig ook en veel is toe aan vervanging. Grappig dat de wasem... Se mer
Supermooie reis gemaakt naar Salla, Fins Lapland. Zeer goed georganiseerd door Buro Scanbrit. Mooie, unieke ervaring, alles klopte. Klein puntje was de sneeuwscooterrit met ons vieren. Die stond nie... Se mer
Företagsinformation
Om Buro Scanbrit
Skrivet av företaget
Buro Scanbrit is dé vakantiespecialist naar Noordwest-Europa
Wij hebben een passie voor reizen door Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, IJsland, Engeland, Schotland, Wales, Kanaaleilanden en Ierland. Onze reisspecialisten kennen al onze bestemmingen uit eigen ervaring. Daarom maken wij van iedere vakantie een onvergetelijke ervaring. En dat doen we al vijftig jaar.
Bij ons kan je vertrouwen op kwaliteit, gemak, een persoonlijk advies en zorgeloos boeken. Niet voor niets zijn we al 16 keer uitgeroepen tot de beste reisorganisatie naar Noordwest-Europa. En in 2016 zijn wij tijdens de Vakantie Awards verkozen tot beste reisorganisatie in de categorie 'Autovakanties'.
Buro scanbrit ContactKontaktuppgifter
Gooimeer 9, 1411 DD, Naarden, Nederländerna
- 035 - 205 2700
- info@buroscanbrit.nl
- buroscanbrit.nl
Har besvarat 80 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
ONZE REIS IN DE TIJD
GOED INFORMATIE EN SUGGESTIES.
ER IS MET ONS MEEGEDACHT.
ANTWOORDEN OP VRAGEN KWAMEN SNEL
BRUIKBARE EXCURSIETIPS OM DE REIS VOOR GROOTOUDERS MET HUN TWEE KLEINDOCHTERS NAAR HET GEBOORTELAND VAN OMA NOG MOOIER TE MAKEN. DE VOORPRET IS BEGONNEN
Prachtige 9 daagse Schotland op de motor.
Onze negendaagse Schotlandreis met de motor was een prachtige ervaring. Het landschap is prachtig. De voorbereiding en comminicatie met motoerit was prima. De hotels waren goed. De routes waren mooi maar in de gps route zaten soms wat routepunten niet goed geplaatst. Er mogen wat minder harde waypoints in zoals voor brandstof of de bezienswaardigheden die we niet bezochten. Opgeteld was het een bijzondere ervaring die goed georganiseerd was
Zweden reis
De informatie over de route en verblijven was prima. Ontving tickets ed ruim op tijd. We reisden met eigen vervoer de rondreis Ebba, met een uitstapje naar Stockholm.Daar was ons verblijf in een appartement. De informatie over het vinden van hun parkeer garage liet te wensen over, maar dit lag niet aan Scanbrit. We hebben een fijne vakantie gehad.
Mooie locaties tijdens de reis door…
Mooie locaties tijdens de reis door Schotland.
Goede beschrijving van de reis en mogelijkheden om onderweg te ondernemen.
Prima geregeld
Prima geregeld, voldoende goede informatie over bezienswaardigheden.
Zeer tevreden
Altijd duidelijke en snelle reacties…sn
Altijd duidelijke en snelle reacties bij vragen
Rondreis Charles
Rondreis Charles: niet doen. Ik raad je deze reis echt af. De camping Camber Sands is een absoluut dieptepunt. Geen boom te bekennen, hutje mutje caravans neergezet alsof het om een tijdelijke stalling of noodopvang gaat, veel herrie, geen mogelijkheid om buiten te zitten. Bovendien kregen we de slechtst denkbare plek op de camping, direct aan een rotonde. Niet doen. Ook de laatste plek, Rodney Stoke, is vrij troosteloos. De omgeving is mooi, de camping afzichtelijk.

Svar från Buro Scanbrit
Prachtige routes en ruime verblijven
Prachtige routes en ruime verblijven. Wel verschil in bedden (hard zacht). Ook de inrichting was zeer verschillend. Alle appartementen stonden op wintersportcentra, behalve Farsund. Deze genoot vrij uitzicht, alle andere app. hadden belemmerd uitzicht. Het zijn dus geen huisjes, maar allemaal appartementen 2 of 3 hoog.
Denkt erg goed mee
Buro Scanbrit heeft zeer goed geadviseerd bij de keuze tussen verschillende optionele excursies.
Rondreis Noorwegen
We hebben een prachtige reis gehad, Noorwegen is prachtig!Zoals aangegeven door Buro Scanbrit zijn sommige reisafstanden best lang, maar daardoor zie je ook veel!
Alleen de sterren die worden gegeven bij de accommodaties vind ik niet altijd overeen komen met de ervaring die wij zelf hebben gehad.
Bij vragen rondom de boeking kregen we snel een reactie. Alles prima geregeld!
Na al diverse reizen door Zweden te…
Na al diverse reizen door Zweden te hebben geboekt,was het ook dit keer weer uitstekend geregeld.
Zelf een accomodatie veranderen binnen een bestaande rondreis was geen enkel probleem.
Al met al,wij zijn dik tevreden.
Wederom weer een goede vakantie gehad
Wederom weer een goede vakantie gehad. Alles goed geregeld. Informatie helder. Route mooi en accommodaties goed. Kortom weer een mooie trip (Finland/ Noorwegen).
Het was allemaal prima geregeld!
Toen het vakantiepark dat bij de reis stond vol was is er snel een ander park geregeld en kon de reis alsnog doorgaan.
Mooiste land van West-Europa
Deze reis naar Noorwegen was ongeëvenaard: bergen, fjorden, rivieren, bossen en meren, je vindt dat er allemaal. Een aanrader voor iedereen die dit avontuur wil meemaken!
Reis Bente
Reis Bente was goed geregeld. De accommodaties vonden wij niet zo. De eerste was erg klein en bij de laatste zaten we bijna bij de buren op het balkon. Gordijnen moesten dicht als je wat privacy wilde. De info tijdens de reis was prima.

Svar från Buro Scanbrit
Onze reis naar de lofoten
Het was een prachtige reis. Alles was uitstekend georganiseerd, zodat wij optimaal konden genieten van mooie natuur. We hadden 3 heel verschillende accomodaties elk met een geheel eigen sfeer.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.