Doamna profesoară Calina este minunată! Fetița mea este, pentru prima dată, cu adevărat încântată să facă pregătire. După fiecare ședință iese din cameră foarte fericită și îmi povestește entuziasmată... Se mer
Företaget har svarat
Sunt foarte mulțumită de colaborarea cu doamna profesoară. Este o persoană răbdătoare, implicată și explică materia într-un mod clar și ușor de înțeles. Am observat îmbunătățiri atât la rezultate, cât... Se mer
Företaget har svarat
Într-o lume În continuă schimbare și evoluție, educația rămâne un factor crucial În dezvoltarea fiecărei persoane. Este esențial să avem acces la resurse educaționale de Înaltă calitate pentru a ne dezvolta abilitățile și a ne atinge potențialul maxim. Acesta este exact obiectivul Școlii BUKI Meditații, o platformă educațională online care pune accentul pe abordarea personalizată și oferă cursuri de matematică și limba engleză, pentru toate vârstele și toate nivelele.
Strada V. V. Stanciu 6, București, 040434, București, Rumänien
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fata mea este incantata de lectiile de matematica si de profesor. Participa cu drag la ore si zice ca intelege.

Svar från Buki Meditatii
Experienta mea ca profesor in cadrul scolii Buki, este una mai mult decat pozitiva. Lucrez in colaborare cu aceasta platforma de mai bine de 6 luni si sunt foarte multumita de profesionalismul staff-u-lui. Managerii, tot timpul sunt pregatiti sa ajute, intelegatori si disponibili.
Profesorii, sunt de asemenea verificati si in acest timp, nu am auzit decat parinti multumiti de bine pregatirea profesorilor.
Oricine, si-ar dori o colaborare cu BUKI, recomand cu incredere.

Svar från Buki Meditatii
Domnisoara profesoară de matematică Bianca Negrei este un cadru didactic dedicat, răbdător și foarte bine pregătit. Explică lecțiile clar, pe înțelesul copiilor, și reușește să le insufle încredere și dragoste pentru matematică. Apreciez implicarea, seriozitatea și grija pe care o arată copiilor noștrii.O recomand cu toată încrederea!🤗

Svar från Buki Meditatii
Experiența super,D-na Secareanu extraordinara, cu multă răbdare și foarte înțelegătoare . Suntem încântați, de mare ajutor pt copilul nostru, mulțumim, recomand cu drag....

Svar från Buki Meditatii
Modul de explicare al Georgianei, faptul că se asigura că se face inteleasa

Svar från Buki Meditatii
Ii multumim mult doamnei Andreea , pana in prezent orele au decurs foarte bine, copilul înțelege toate Explicațiile , suntem foarte mulțumiți .

Svar från Buki Meditatii
Având în vedere experiența noastră de până acum cu Dl profesor Adrian, pot rspune că totul a decurs excelent și copilul este încântat de ore . Bravo Buki meditații.

Svar från Buki Meditatii
Sedintele de pregatire cu doamna Besliu decurg foarte bine. Orele sunt foarte bine structurate, timpul alocat este utilizat la maxim. Dupa 10 intalniri am observat o evolutie a cursantului care a devenit mai increzator si lucreaza cu placere. Suntem foarte multumiti de colaborare.

Svar från Buki Meditatii
Sunt profesor Buki school de ceva timp. Pot spune ca o fac cu mare drag. Faptul ca predau din confortul casei , ca am posibilitatea sa ma pliez pe nevoile fiecarui copil, pe nevoia de înțelegere a fiecăruia, ca intalnesc copii si parinti motivati sa reușească, ca am o asa susținere frumoasa, că lucrez intr-o echipa atât de frumoasă , unita si bine pregatita , ma face sa recomand tuturor Buki school.

My Experience as a Tutor on BUKI
My experience with BUKI has been very positive. The platform is easy to use, and it has helped me connect with motivated students from different backgrounds. The lesson scheduling system is straightforward, and communication with students is simple and efficient.
I also appreciate the flexibility that BUKI offers. I can organize my own schedule, choose the students I want to work with, and teach in a way that suits both my students' needs and my teaching style.
The support team has been responsive whenever I've needed assistance, and the platform continues to improve with useful features for both tutors and learners.
Overall, I would recommend BUKI to other tutors who are looking for a reliable platform to grow their teaching experience, meet dedicated students, and enjoy the flexibility of online teaching.

Svar från Buki Meditatii
Suntem mulțumiți de domnul Marian Mihai,profesor de matematică.
Are multă răbdare cu fata noastră,îi explică pe înțelesul ei,de câte ori este nevoie.Avem o colaborare bună,orice schimbare apare,mă anunță.
Pot spune ca până acum,am avut o experiență pozitivă .

Svar från Buki Meditatii
She listens to my ideeas and dosent imediatelly corect me when i do something in a different way

Svar från Buki Meditatii
Totul decurge cu claritate pentru copil, intelege, comunica usor cu profesoara. Dansa este rabdatoare, revine la punctele unde nu e sigura ca copilul intelege pana la capat, pune intrebari ajutatoare si faciliteaza in multe alte feluri invatarea. Acum matematica pare mai usoara si ii este drag fetitei mele la ore.

⭐⭐⭐⭐⭐
Îl recomand cu toată încrederea pe profesorul Dragoș de la BUKI! Este un profesor excepțional, foarte răbdător și dedicat, care reușește să explice chiar și cele mai dificile noțiuni de matematică într-un mod clar și ușor de înțeles. Fiecare lecție este bine organizată, iar atmosfera este relaxată și încurajatoare, ceea ce îi oferă elevului încredere și motivație.
Se adaptează perfect nivelului de pregătire al elevului, observă rapid unde există lacune și lucrează eficient pentru a le elimina. Datorită modului său de predare, matematica devine logică și chiar plăcută. Este un profesor implicat, punctual și profesionist, care își dorește cu adevărat progresul elevilor săi.
Suntem extrem de mulțumiți de colaborare și îl recomandăm din toată inima tuturor celor care își doresc rezultate foarte bune la matematică! Maria B

Svar från Buki Meditatii
Domnișoara Maria Calota a reușit să transforme un copil care nu iubea matematică și nu vroia să audă de ore de meditație la matematica într-un copil încrezător, care recomanda colegilor cu dificultăți la matematica pregătirea. Media la matematica a crescut cu 2 puncte în anul școlar. Pe langa informațiile pe care le transmite domnișoara profesoara da dovada de extrem de multă răbdare și calm încercând să adapteze mereu predarea până informația este asimilată și înțeleasă.

Svar från Buki Meditatii
Foarte multumita de meditorii Buki. Baiatul meu a reusit sa lege o conexiune incredibila!
Recomand!

Svar från Buki Meditatii
Este o soluție eficienta si comodă pe care o recomand cu încredere și multă căldură!Continuați in acest mod și rezultatele frumoase sunt garantate!

Svar från Buki Meditatii
Este o platforma ușor de folosit și la cursuri profesori sunt foarte înțelegători și răbdători mai ales profesoara de matematica Diana cea mai buna.

Svar från Buki Meditatii
M a facut sa inteleg tot si sa aflu unde greșesc

Svar från Buki Meditatii
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.